Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim oldu, sanırım transferin 3 ya da 4.günüydü. Pembe lekelenme oldu. Yarın test günüm.
benim daha transfer olmadı ilk muayeneye perşembe gittim canım adetimin 3. günüydü şimdi ikinci muayene cuma günü..3 e çıkardım estrofemi ondan mı bilemedim

:)))) güldürdün beni.. birde 5. güne gidebilme stresi var demi
Evt ben ilkinde üçüncü gün koydurdum tutmadı ikincisinde beşinci gün koydurdum yarın test günüm ama ben bekleyemeden tahlil yaptım 64 çıktı inşallah tutmuştur rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüp bebek işlemleri aslında çok kolay kendini hiç kasma akışına bırak inşallah sende sonunda güzel yavruna kavusacaksin

benim daha transfer olmadı ilk muayeneye perşembe gittim canım adetimin 3. günüydü şimdi ikinci muayene cuma günü..3 e çıkardım estrofemi ondan mı bilemedim
bende ilk transfer hazırlığına başladığımda adetimden birkaç gün sonra hafif bir kanamam olmuştu. hatta korktum hemşire ile konuştum o da lekelenme tarzında olabilir ilaç nedeni ile ama normal kanamaya dönmesi halinde ya da uzun sürmesi halinde gelin demişti. iki gün öyle leke leke geldi kesilmişti. şimdi tekrar başladığımda öyle birşey olmadı ama .

dün hafif leke şeklinde geldi ama bugün ddaha gelen yok bende bir şey olur mu diye korktum şimdi içim rahatladı

inşallah

Ben de transferimi saat 4te oldum çok şükür. 2 lt su ile sıkıştım. 1 saat kadar dinlenip eve geldim. Iki embiyoya izin vermedi embriyolog yaşın genç ve minyonsun olmaz dedi. Bu tutmazsa dondurulmuslari çift koyacağız dedi. Doktor ilk 2 gün ise gitmeme izin vermedi. Işte böyle yeni bir heyecanlı bekleyişin ilk günü oldu bugün

Kızlar transferden sonra hep sırt üstümü yatıyorsunuz yoksa istediginiz gibimi yatıyorsunuz ben tedirgin oluyorum yatarken
Toz zeresi kadar olan bı embriyonun ne yatmayla ne kalkmayla ne uzanmayla hiç birşeyle etkilemeyeceğini doktorum bana defalarca söyledi hiç tedirgin olmadan normal hayata devam edecekmisiz

Oo cok fazla verilmis size..benim 1 yumurtam olusuyodu oda kalitesiz cikmisti ilk denemmde..sizinde mi bole probleminiz vardi..buldugunuza sevindim..ben alirken hic sorun yasamamistim..
Bende ilk trabsferimde rahat bulmuştum ikincide yoktu.bu vücut geliştiricilerin kullndigi bı hormon
.benim yumurtalar normalden çok ufak ve az
Beş yumurta toplandı ikisi olmadı 3 tanesi 5 gün birinci kalite oldu ama tutmadı işte
Hipo hipo rahatsızlığı var bende.

O kdr stres yaptın ki cnm
Sağlık olsun atlattın hayırlısıyla
Nasılsın şimdi keyifler nasıl

Vajinismus geçmişiniz var mi o yüzden mi ağrılı oldu. Aşılama yaptırdım 2 kere ama zorlanmadım ondan daha mi zor acaba

Bana hiçbişey söylemediler kalite ile ilgili ne zaman söyleniyor

Cok gecmisnolsun canim..inan bende 2. Tedavimde kulandim.genotrapini..1 yumurtam olustu..oda 2. Kaliteydi..evet biliyorum sporcularda kullaniyomus.vucut gelistirmek icin..masallah senin 1. Kaliteymis..insallahh diger denemende olcak..

Vajinismus geçmişiniz var mi o yüzden mi ağrılı oldu. Aşılama yaptırdım 2 kere ama zorlanmadım ondan daha mi zor acaba
Var vajinismusum evet aşılamayla aynıdır sanırım o taktıkları şey psikolojimi bozdu ilk deneme de

Hayırlı olsun aynı saatte transfer olmuşuz seninle inşallah sıkıca tutunur yavrularımız. Su seni zorladı mı? 3lt su beni mahvetti gerçekten. Evde güzelce dinlen kuzucum 2 gün. İnşallah sonumuz hayır olur

Canım yolculuk nasıl geçti biz de yarın transfer sonrası yolculuk yapıcaz nasıl yaptın doktorun ne dedi ☺
2 3 saat yolculuk yapabilirsin dedi yeni eve girdik uzandım öyle yorulmuşum. 3 saatten fazla olan yolculuklar için 1 gün dinlenip öyle yola çıkmalarını öneriyoruz ama sizin için bir sakınca yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…