benim daha transfer olmadı ilk muayeneye perşembe gittim canım adetimin 3. günüydü şimdi ikinci muayene cuma günü..3 e çıkardım estrofemi ondan mı bilemedimBenim oldu, sanırım transferin 3 ya da 4.günüydü. Pembe lekelenme oldu. Yarın test günüm.
:)))) güldürdün beni.. birde 5. güne gidebilme stresi var demi
bende ilk transfer hazırlığına başladığımda adetimden birkaç gün sonra hafif bir kanamam olmuştu. hatta korktum hemşire ile konuştum o da lekelenme tarzında olabilir ilaç nedeni ile ama normal kanamaya dönmesi halinde ya da uzun sürmesi halinde gelin demişti. iki gün öyle leke leke geldi kesilmişti. şimdi tekrar başladığımda öyle birşey olmadı ama .benim daha transfer olmadı ilk muayeneye perşembe gittim canım adetimin 3. günüydü şimdi ikinci muayene cuma günü..3 e çıkardım estrofemi ondan mı bilemedim
dün hafif leke şeklinde geldi ama bugün ddaha gelen yok bende bir şey olur mu diye korktum şimdi içim rahatladıbende ilk transfer hazırlığına başladığımda adetimden birkaç gün sonra hafif bir kanamam olmuştu. hatta korktum hemşire ile konuştum o da lekelenme tarzında olabilir ilaç nedeni ile ama normal kanamaya dönmesi halinde ya da uzun sürmesi halinde gelin demişti. iki gün öyle leke leke geldi kesilmişti. şimdi tekrar başladığımda öyle birşey olmadı ama .
inşallahEvt ben ilkinde üçüncü gün koydurdum tutmadı ikincisinde beşinci gün koydurdum yarın test günüm ama ben bekleyemeden tahlil yaptım 64 çıktı inşallah tutmuştur rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüp bebek işlemleri aslında çok kolay kendini hiç kasma akışına bırak inşallah sende sonunda güzel yavruna kavusacaksin
Ben de transferimi saat 4te oldum çok şükür. 2 lt su ile sıkıştım. 1 saat kadar dinlenip eve geldim. Iki embiyoya izin vermedi embriyolog yaşın genç ve minyonsun olmaz dedi. Bu tutmazsa dondurulmuslari çift koyacağız dedi. Doktor ilk 2 gün ise gitmeme izin vermedi. Işte böyle yeni bir heyecanlı bekleyişin ilk günü oldu bugünBizde az önce yola çıktık yarım saat dinlendim bende. Transfer anı sıkışıklık konusunda rahattım ama sonrası çok fenaydı. Bir türlü sıkışamadım 3 lt su içtimsondayla sıkıştıracaklardi ama ben su icerim sonda takmayalım dedim kabul ettiler. Çok şükür aldım bebegimi
Toz zeresi kadar olan bı embriyonun ne yatmayla ne kalkmayla ne uzanmayla hiç birşeyle etkilemeyeceğini doktorum bana defalarca söylediKızlar transferden sonra hep sırt üstümü yatıyorsunuz yoksa istediginiz gibimi yatıyorsunuz ben tedirgin oluyorum yatarken
Bende ilk trabsferimde rahat bulmuştum ikincide yoktu.bu vücut geliştiricilerin kullndigi bı hormonOo cok fazla verilmis size..benim 1 yumurtam olusuyodu oda kalitesiz cikmisti ilk denemmde..sizinde mi bole probleminiz vardi..buldugunuza sevindim..ben alirken hic sorun yasamamistim..
O kdr stres yaptın ki cnmBizde az önce yola çıktık yarım saat dinlendim bende. Transfer anı sıkışıklık konusunda rahattım ama sonrası çok fenaydı. Bir türlü sıkışamadım 3 lt su içtimsondayla sıkıştıracaklardi ama ben su icerim sonda takmayalım dedim kabul ettiler. Çok şükür aldım bebegimi
Vajinismus geçmişiniz var mi o yüzden mi ağrılı oldu. Aşılama yaptırdım 2 kere ama zorlanmadım ondan daha mi zor acabaBen normal muayene olurken bile rahatsız oluyorum ilk transferimde anestezi almadım çok kasıldım bacaklarımı kollarımı tutmak zorunda kaldılar baya kötüydüO yüzden anestezi almayı tercih ettim zaten çok düşük doz veriyorlar bayılmayla ayılmak bir oluyor hiç zor değil diyenler var kişiden kişiye değişir
Bana hiçbişey söylemediler kalite ile ilgili ne zaman söyleniyorÇok şükür kuzum sayı çok güzel orta kalite olanlarda yavaş ilerleyip sonradan iyi kalite olanları geçip daha kaliteli olabiliyor böyle bir ihtimal de var. Bizde öyle olmuştu heran hersey olabilir masallah miniklereBuyuyup gelissinler annesine can olsunlar inşallah.
Yok yok bende ilk gördüğümde çok korkmuştum hatta benim ki iki gün sürdü ama kesildiyse hiç korkma problem olmaz inşallahdün hafif leke şeklinde geldi ama bugün ddaha gelen yok bende bir şey olur mu diye korktum şimdi içim rahatladı
Cok gecmisnolsun canim..inan bende 2. Tedavimde kulandim.genotrapini..1 yumurtam olustu..oda 2. Kaliteydi..evet biliyorum sporcularda kullaniyomus.vucut gelistirmek icin..masallah senin 1. Kaliteymis..insallahh diger denemende olcak..Bende ilk trabsferimde rahat bulmuştum ikincide yoktu.bu vücut geliştiricilerin kullndigi bı hormon
.benim yumurtalar normalden çok ufak ve az
Beş yumurta toplandı ikisi olmadı 3 tanesi 5 gün birinci kalite oldu ama tutmadı işte
Hipo hipo rahatsızlığı var bende.
Var vajinismusum evet aşılamayla aynıdır sanırım o taktıkları şey psikolojimi bozdu ilk deneme deVajinismus geçmişiniz var mi o yüzden mi ağrılı oldu. Aşılama yaptırdım 2 kere ama zorlanmadım ondan daha mi zor acaba
Amiiin inşallah.Hadi bakalım hayırlısı ☺ Güzelce tutunsunlar... Sonra da sağlıcakla Kucağımıza gelsinler
Canım yolculuk nasıl geçti biz de yarın transfer sonrası yolculuk yapıcaz nasıl yaptın doktorun ne dediAmiiin inşallah.Beni şimdiden endişe sardı. Nasıl geçecek bu günler
Hayırlı olsun aynı saatte transfer olmuşuz seninleBen de transferimi saat 4te oldum çok şükür. 2 lt su ile sıkıştım. 1 saat kadar dinlenip eve geldim. Iki embiyoya izin vermedi embriyolog yaşın genç ve minyonsun olmaz dedi. Bu tutmazsa dondurulmuslari çift koyacağız dedi. Doktor ilk 2 gün ise gitmeme izin vermedi. Işte böyle yeni bir heyecanlı bekleyişin ilk günü oldu bugün
Gerçekten çok stres oldum ama şuan rahatladım. Çok şükür atlattım geçti inşallah sonuç bekleme süreci de hemencik geçerO kdr stres yaptın ki cnm
Sağlık olsun atlattın hayırlısıyla
Nasılsın şimdi keyifler nasıl
2 3 saat yolculuk yapabilirsin dedi yeni eve girdik uzandım öyle yorulmuşum. 3 saatten fazla olan yolculuklar için 1 gün dinlenip öyle yola çıkmalarını öneriyoruz ama sizin için bir sakınca yok dediCanım yolculuk nasıl geçti biz de yarın transfer sonrası yolculuk yapıcaz nasıl yaptın doktorun ne dedi ☺
İnşallah hepimizin olur cnmCok gecmisnolsun canim..inan bende 2. Tedavimde kulandim.genotrapini..1 yumurtam olustu..oda 2. Kaliteydi..evet biliyorum sporcularda kullaniyomus.vucut gelistirmek icin..masallah senin 1. Kaliteymis..insallahh diger denemende olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?