- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
İyi bari bizim de 1 buçuk 2 saat kadar sürüyor2 3 saat yolculuk yapabilirsin dedi yeni eve girdik uzandım öyle yorulmuşum. 3 saatten fazla olan yolculuklar için 1 gün dinlenip öyle yola çıkmalarını öneriyoruz ama sizin için bir sakınca yok dedi
Bir kere tahlil yaptılar sanırım. Birşey demediler....ayyyy okadar çok içim rahatladıki ikisi döllenmiş diyince, senin adına da çok sevindim umarım tutunur :) benimde sanırım 4 yumurtam var. peki e2 takibi yapıldı mı iğneleri kullanırken
Aynen bizimde öyleydi. Hayırlısı ile sende atlat bu süreci inşallahİyi bari bizim de 1 buçuk 2 saat kadar sürüyor
Sabır şükür duaAmiiin inşallah.Beni şimdiden endişe sardı. Nasıl geçecek bu günler
Gozun aydin allah tamamina erdirsin insallah. Kac yumurta vardi nasil gecti surecin, darisi bizlere insallahBugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok güzel motive ve destek oluyorsun söylemek istedimSabır şükür dua ❤
Transferden sonra yarım saat yatmamı istediler eğer dayanamazsan ördek iste dediler ben ne yaptım ettim yarım saat sıktım dişimi. Fakat çok zorlandımKızlar transfere sıkışık giriyorsunuz ya transferden sonra dayanabiliyor musunuz beklemeye ? Yoksa hemen lavaboya mi gidiliyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahBugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben tüp bebeğe yeni başlıcam da bende dayanamam gibime geliyor idrarını uzun süre tutabilen biri değilimTransferden sonra yarım saat yatmamı istediler eğer dayanamazsan ördek iste dediler ben ne yaptım ettim yarım saat sıktım dişimi. Fakat çok zorlandım
Çook sevindiiim❤ Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
11 yumurtam vardı 6 tane döllendi 3 tane kaldı Bi tane 5.gün taze transfer oldumGozun aydin allah tamamina erdirsin insallah. Kac yumurta vardi nasil gecti surecin, darisi bizlere insallah
Amin inşallah Allah razı olsun canım darısı bu yolda yürüyen arkadaşlarımın olsunHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
Ördek kullanırsın kuzucum veya bakarsın bi kuvvet gelir tutarsınBen tüp bebeğe yeni başlıcam da bende dayanamam gibime geliyor idrarını uzun süre tutabilen biri değilim
Amin sizlerin de sonucu hayıelsıyla pozitif olur inşallahÖrdek kullanırsın kuzucum veya bakarsın bi kuvvet gelir tutarsınkorkuyordum bu aşamadan ama kazasız belasız atlattım şükür, yolun başındasın Allah hayırlısı ile tedavini tamamlamanı nasıp etsin
Amin inşallah 5 seneden sonra gelen mucizemiz Rabbim sizlerde nasip etsin inşallahÇook sevindiiim❤ Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım benim inşallahAmin sizlerin de sonucu hayıelsıyla pozitif olur inşallah☺
Harika bir haber gerçektenAmin inşallah 5 seneden sonra gelen mucizemiz Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?