Haziranda embriyo transfer yapacaklar

ayyyy okadar çok içim rahatladıki ikisi döllenmiş diyince, senin adına da çok sevindim umarım tutunur :) benimde sanırım 4 yumurtam var. peki e2 takibi yapıldı mı iğneleri kullanırken
Bir kere tahlil yaptılar sanırım. Birşey demediler....

Bugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gozun aydin allah tamamina erdirsin insallah. Kac yumurta vardi nasil gecti surecin, darisi bizlere insallah

Kızlar transfere sıkışık giriyorsunuz ya transferden sonra dayanabiliyor musunuz beklemeye ? Yoksa hemen lavaboya mi gidiliyor
Transferden sonra yarım saat yatmamı istediler eğer dayanamazsan ördek iste dediler ben ne yaptım ettim yarım saat sıktım dişimi. Fakat çok zorlandım

Ben tüp bebeğe yeni başlıcam da bende dayanamam gibime geliyor idrarını uzun süre tutabilen biri değilim
Ördek kullanırsın kuzucum veya bakarsın bi kuvvet gelir tutarsın korkuyordum bu aşamadan ama kazasız belasız atlattım şükür, yolun başındasın Allah hayırlısı ile tedavini tamamlamanı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…