Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Amin amin inşallah. Hepimizin bebisleri sıkıca tutunsun. Pozitif haberlerini de aynı saatte alalım Ben bir saat tuttum bi de transferden sonra hemen lavaboya gitme sürgü falan olmadı. Kalktıgımda hemen wc ye kostum

Ben tüp bebeğe yeni başlıcam da bende dayanamam gibime geliyor idrarını uzun süre tutabilen biri değilim
Bende degişim bir bardak ta içsem dayanamam ama bir bucuk surahi su içtim beklettliler transfere girdim hala idrara sıkışık degil gibiydim hiç hissetmedim o anın stresi heyecanı İle transferden sonra cok iyi hıssettim ama,

Cuma günü benim transferim var bugün ki herkesin idrar muhabbetinden gerildim bende inşallah çok zorlanmam

Bana hiçbişey söylemediler kalite ile ilgili ne zaman söyleniyor
3. Ve 5. Günde söylüyorlar canım. Transfer günü embriyolog gelip kağıt da verdi bize kaç tane var ve hangi kalitedeler. Bazı sınıflamalar var 5aa 5ba gibi onlar yazıyor kalite ile ilgili

Size opu öncesi hap verildi mi 2 gün kullanılacak. Benim cuma yapılacak opu ve bugün yarın kullan demiş . Bende yarın perşembe kullan diye anladım dolayısıyla sabahkini içemedim. Hemşire perş sabahı iç 4. Yü o zaman dedi. Kafam karıştı acaba sorun olur mu

Gercekten mi :))) ben ayilma anindan ve o gun sarhoş gibi dolaşmaktan geriliyorum
Asiri samimiyim Bana dedi ki iyi uykular, 3 snaiye sonra gittim ve hic de uyutulmamis gibi ayildim, islem kolay oldugu icin cok uyutmuyorlar, hic merak etme arkadasim hatta sonrasin bi sure uyku problemi cektim dedim ki keske yine verselerden bayilsam

Sorun olmaz... Sıkma canını....

Bugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayy gözün aydın canımmm kaçıncı gün embriyosuydu. Yarın benimde 8. Gün ama 3. Gün embriyosu çıkar mı acaba

:))) zatrn benim yunurtam azcik hepten kisa surer desene :)) 4 tane yumurtam var zaten ikisi buyucekmi belli degil

Bakalım bende Diyarbakır Zeki Akkum da başlayacağım beni neler bekliyor

Bugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gozun aydin canim, cok sevindim.. saglikla kucagina alirsin insallah benim de yarin tam 1 hafta olacak ama esim asla istemiyor onden ne test yaptirmami ne de evde gebelik testi yapmami.. ikimiz de evden calistigimiz icin haberi olmadan da yapamam beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…