Amin amin inşallah. Hepimizin bebisleri sıkıca tutunsun. Pozitif haberlerini de aynı saatte alalımHayırlı olsun aynı saatte transfer olmuşuz seninleinşallah sıkıca tutunur yavrularımız. Su seni zorladı mı? 3lt su beni mahvetti gerçekten. Evde güzelce dinlen kuzucum 2 gün. İnşallah sonumuz hayır olur
Rabbim inşallah sağlıklı ilerletir tarifi olmayan bir duygu sizlere de Rabbim en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu hepinizden Allah razı olsunHarika bir haber gerçektenAmiiin inşallahh
Canım estrofem transfer sürecinde rahimi kalınlaştırıp bebeğin kolay tutunmasını sağlamak için verilen bir ilaç.Estrofem v.b ilaclar hastaya veriliyor mu acaba
Bende degişim bir bardak ta içsem dayanamam ama bir bucuk surahi su içtim beklettliler transfere girdim hala idrara sıkışık degil gibiydim hiç hissetmedim o anın stresi heyecanı İle transferden sonra cok iyi hıssettim ama,Ben tüp bebeğe yeni başlıcam da bende dayanamam gibime geliyor idrarını uzun süre tutabilen biri değilim
Eksik yazmisim :)) her hastaya veriliyor mu acaba demeye calistim :)Canım estrofem transfer sürecinde rahimi kalınlaştırıp bebeğin kolay tutunmasını sağlamak için verilen bir ilaç.
Cuma günü benim transferim var bugün ki herkesin idrar muhabbetinden gerildim bende inşallah çok zorlanmamBende degişim bir bardak ta içsem dayanamam ama bir bucuk surahi su içtim beklettliler transfere girdim hala idrara sıkışık degil gibiydim hiç hissetmedim o anın stresi heyecanı İle transferden sonra cok iyi hıssettim ama,
Bildiğim kadarıyla natural transferde verilmiyor. İlaçlı transfer sürecinde veriliyor diye biliyorum.Eksik yazmisim :)) her hastaya veriliyor mu acaba demeye calistim :)
Hayatimda ilk defa anesteziyi opu da aldim ve inanilmaz keyifliydikızlar merhabalar, bu topikte az yumurta toplanan arkadaşlar var mı sonucu ne oldu acaba ? birde opuda verilen anestezi zorluyor mu çok :/
3. Ve 5. Günde söylüyorlar canım. Transfer günü embriyolog gelip kağıt da verdi bize kaç tane var ve hangi kalitedeler. Bazı sınıflamalar var 5aa 5ba gibi onlar yazıyor kalite ile ilgiliBana hiçbişey söylemediler kalite ile ilgili ne zaman söyleniyor
Bende evliliğimin ilk yıllarında geçirdim o dönemi çok iyi anlıyorum sizi.şimdi değilim ama yine de çok ta rahat olamıyorumVar vajinismusum evet aşılamayla aynıdır sanırım o taktıkları şey psikolojimi bozdu ilk deneme de
Gercekten mi :))) ben ayilma anindan ve o gun sarhoş gibi dolaşmaktan geriliyorumHayatimda ilk defa anesteziyi opu da aldim ve inanilmaz keyifliydi
Asiri samimiyimGercekten mi :))) ben ayilma anindan ve o gun sarhoş gibi dolaşmaktan geriliyorum
Amin canım benim. Çok meşakkatli bir süreç... Rabbim gönüllerimize ferahlık versinÇok güzel motive ve destek oluyorsun söylemek istediminşallah dediğin şekilde geçer günler
Sorun olmaz... Sıkma canını....Size opu öncesi hap verildi mi 2 gün kullanılacak. Benim cuma yapılacak opu ve bugün yarın kullan demiş . Bende yarın perşembe kullan diye anladım dolayısıyla sabahkini içemedim. Hemşire perş sabahı iç 4. Yü o zaman dedi. Kafam karıştı acaba sorun olur mu
Ayy gözün aydın canımmmBugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
:))) zatrn benim yunurtam azcik hepten kisa surer desene :)) 4 tane yumurtam var zaten ikisi buyucekmi belli degilAsiri samimiyimBana dedi ki iyi uykular, 3 snaiye sonra gittim ve hic de uyutulmamis gibi ayildim, islem kolay oldugu icin cok uyutmuyorlar, hic merak etme arkadasim hatta sonrasin bi sure uyku problemi cektim dedim ki keske yine verselerden bayilsam
Bakalım bende Diyarbakır Zeki Akkum da başlayacağım beni neler bekliyorBende degişim bir bardak ta içsem dayanamam ama bir bucuk surahi su içtim beklettliler transfere girdim hala idrara sıkışık degil gibiydim hiç hissetmedim o anın stresi heyecanı İle transferden sonra cok iyi hıssettim ama,
Benden 34 tane yumurta toplandi:))) zatrn benim yunurtam azcik hepten kisa surer desene :)) 4 tane yumurtam var zaten ikisi buyucekmi belli degil
Gozun aydin canim, cok sevindim.. saglikla kucagina alirsin insallahBugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?