Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Şimdiye kadar o kadar tedavi gördüm hiç birinde test yapmamı istemedi eşim. İlk tüp bebek denememiz, bir haftadır peşimde dolanıyor ne zaman test yapacaksın diye bu seferde ben hemen yapmak istemiyorum aksilik

Saol canım Allah razı olsun sizlerden benim zaten test günüm yarındı eşime bugünden gidelim zaten sabah gidecez birşey olmaz deyince tamam gidelim dedi 5.gün embriyosuydu zaten

Amin amin inşallah. Hepimizin bebisleri sıkıca tutunsun. Pozitif haberlerini de aynı saatte alalım Ben bir saat tuttum bi de transferden sonra hemen lavaboya gitme sürgü falan olmadı. Kalktıgımda hemen wc ye kostum
Canı gönülden amiiiinn ay sen 1 saat iyi dayanmissin bende istemedim sürgü falan ama yarim saat zor dayandım zaman dolunca fırladım lavaboya hemen çok zorlandım ya. Önce sıkışmak için çabaladım sonra afedersin kaçırmamak için

Tranferden sonra Crinone jel kullanırken kasıldınız mı ?
Endişeleriniz oldu mu ?

Saol canım Allah razı olsun sizlerden benim zaten test günüm yarındı eşime bugünden gidelim zaten sabah gidecez birşey olmaz deyince tamam gidelim dedi 5.gün embriyosuydu zaten
Hepimizden canim, benim esim suanda nuh diyor resmen gununden once teste Yarin da verecek misin kan?

Hadi gecmis olsun insallah guzel sonuclari olsun, siki siki tutunsun bebikler sana Ve Helal olsun eve kadar tutabildiysen

Hadi gecmis olsun insallah guzel sonuclari olsun, siki siki tutunsun bebikler sana Ve Helal olsun eve kadar tutabildiysen
evet ya, dayandim sukur. gerci ben cok su ictigim icin transferden once bi lavaboya gitmemi istediler. cok sukur sonrasinda bekledim huylaniyorum zaten disarda tuvalete girince...

Maşallah Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar İyi dayanmışsın vallahi birde evde girmişsin helal olsun

18 Haziran transfer oldum 27 de test var sabır ve dua ile bekliyorum

Hadi canım hayırlı uğurlu olsunBu başlığı açarak güzel haberlerin paylaşılmasına vesile olduğun gibi sen de güzel haberini paylaşırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…