Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba opu öncesi vurulan ovitrelle ve bir iğne daha verdi dr. Bu iğneden sonra hiç bir ilaç almayın deniyor. Tansiyon veya tiroit gibi hastalıkları olanlar aldınız mi acaba. Bir de size de 2 günlük bir hap verildi mi endol adında

Herkese merhaba herkese başarılar kizlar benim ilk transferim tutmadi. Bu ay kısmet olursa 2.transferim olacak 2 embriyo konacak fakat transfer gunu adetin 24.gunune denk geliyor yani önümüzdeki pazartesi onceki transferim 21.gunde yapildi. Doktoruma sordum 24 gec degilmi diye oda yok dedi... Sizlere kaçıncı gunde transfer yapıldı acaba 24.gun yapan varmi?

Arkadaslar merhaba, aklima bisi takildi sabah sabah, ozellikle bebisleri tutan arkadaslarima bisi danismak istiyorum. Embriyo kalitesini biliyor musunuz? Boyle 5aa, 4bb falan tarzinda ifade ediliyor. Embriliyoglar ve doktorlar bunu degerlendiriyor aslinda onlar her embriyonun tutunma sansi oldugunu soyluyorlar ama ben merak ettim gercekten hep kalitesi yuksek olanlar mi tutunuyor diye? Bana en son 4bc transfer edilmis, orta kalite deniliyor aslinda buna, bu da bize verdikleri transfer bilgi formunda yaziyor.

Hadi bakalım hayırlısı olsun Ben de eve kadar tuttum. Allah veriyor bir kolayını Test günü için birşey dediler mi?

Tamamen şans mesela benimde ilk transferim 5aa kalitesindeydi dediler yok şöyle iyi böyle güzel falan ama tutmadi. Bazen embriyoyla ilgili olmuyor tutup tutmaması

Merhaba canım bana da normalde diğer iki transferimde yumurtaların özelliklerinin yazdığı bi kağıt vermişlerdi 5aa diye çok güzel diyip durmuştu doktor herşey iyi filan ama tutmadı malesef bu seferde kimse bi belge vermedi bende şaşırdım ya önemsemediler yada gerek duymadilar sonra dedim boşver hayırlısıyla tutsun da

Ben tiroit hastasıyım canım aldım ilacımı, sordum da onu sakın bırakma dedi doktor

Amin canim insallah tutsunda gercekten gerisi onemli degil

Benim de 4bc transfer edildi, şu an kan sonuçlarına göre hamileyim henüz doktora gidip kese veya kalp atışı görmedim. Ben transfer gününde doktora embriyo kalitesi nasıl diye sormuştum, o da kalitenin etkisi %5'tir kaliteye takılma demişti.

Kızlar şimdi kan verdim dua edin nolur ya. Adetim gecikti zaten ama o bi belirti olamaz bende, arada bir kaç gün oynuyor. Ama ben çok hissediyorum, hamileyim galiba. 1 saat sonra buraya mutlu haberi vereceğim inşallah :)
Ayy kendim vermis gibi heycanlandim yazdigini okudugumda.. hadi insallah Allahim gonlune gore versin canim Guzel haberlerle gel

insan takilmiyorum desede, denese de insaniz iste bi tarafta hep bi kafamizi kurcaliyor( ama suanda senin hamile oldugunu ogrendigim icin cok mutluyum.. insallah saglikla kucagina alirsin bebisinibenim icin de artik Allahin takdiri insallah guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…