Ayy kendim vermis gibi heycanlandim yazdigini okudugumda.. hadi insallah Allahim gonlune gore versin canimGuzel haberlerle gel
Ne desek boş biliyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin. İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın.... Bütün bu sıkıntıları unutturacak güzellikler yaşamanı dilerim...maalesef negatif. 0,30. Aslında güneleri karıştırmışız yarındı benim test günüm eşimle ikimizde 25i deyip duruyoruz ama hiç tarihe bakmamışız :) ama Zaten 1 günde artmayacağı için negatif yani
herşeyde bir hayır vardırmaalesef negatif. 0,30. Aslında güneleri karıştırmışız yarındı benim test günüm eşimle ikimizde 25i deyip duruyoruz ama hiç tarihe bakmamışız :) ama Zaten 1 günde artmayacağı için negatif yani
Yaaa cok uzuldum arkadasim hakkinizda hayirlisi olsunmaalesef negatif. 0,30. Aslında güneleri karıştırmışız yarındı benim test günüm eşimle ikimizde 25i deyip duruyoruz ama hiç tarihe bakmamışız :) ama Zaten 1 günde artmayacağı için negatif yani
Canım öncelikle inşallah bu defa yüzün güler olumlu sonuç alırsınHerkese merhaba herkese başarılarkizlar benim ilk transferim tutmadi. Bu ay kısmet olursa 2.transferim olacak 2 embriyo konacak fakat transfer gunu adetin 24.gunune denk geliyor yani önümüzdeki pazartesi onceki transferim 21.gunde yapildi. Doktoruma sordum 24 gec degilmi diye oda yok dedi... Sizlere kaçıncı gunde transfer yapıldı acaba 24.gun yapan varmi?
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar paylaşırız burada hep birlikteTransfer oldum Kızlar bir saat idrarımı tuttum şimdi tuvalet icin kalktım ama aşırı bir bel agrım var şuan
oyy hayırlısı olsun hadi bakalım kuzumTransfer oldum Kızlar bir saat idrarımı tuttum şimdi tuvalet icin kalktım ama aşırı bir bel agrım var şuan
Hayırlı olsun inşallah keseyi görüp kalp atislarini da duyarsiniz saglikla ilerlesin insallahBenim de 4bc transfer edildi, şu an kan sonuçlarına göre hamileyim henüz doktora gidip kese veya kalp atışı görmedim. Ben transfer gününde doktora embriyo kalitesi nasıl diye sormuştum, o da kalitenin etkisi %5'tir kaliteye takılma demişti.
Mide bulantısı değilde bi şişkinlik bi kasık ağrısı bel ağrısı yaptı bendecetrotide mide bulantısı yaptı mı sizde de, bi haller bi bişeyler :))
Hayırlı olsun ınş. Bel ağrısı bende de oldu hala var muhtemelen gerginlikten fazla kasıyoruz kendimiziTransfer oldum Kızlar bir saat idrarımı tuttum şimdi tuvalet icin kalktım ama aşırı bir bel agrım var şuan
Ayy demekki gercektende oluyormuşCanım öncelikle inşallah bu defa yüzün güler olumlu sonuç alırsın❤ ben dün transfer oldum 25. Güne denk geldi
Gelsin ikizler inşallah hep birlikte sevinelimkizlar bizde cok sukur transfer olduk, evdeyiz. Cok sukur hersey iyi gecti, bebklerimizin resimlernizi de aldik, evde dinleniyorumtransferden sonra 10 dakika yatirdilar sonra eve geldik,lavaboya gitmedim hic, eve gelince gittim, 1 saat gecti galiba...
Sağolun çok teşekkür ederim, herşey gönlünüze göre olsun sizin de. İyi haberlerinizi bekliyorumHayırlı olsun inşallah keseyi görüp kalp atislarini da duyarsiniz saglikla ilerlesin insallahBenimde embriyom 4bc inşallah sıkıca tutunur bırakmaz böyle görünce insan umutlanıyor
Bugün 8.günümdü dayanamayıp test yaptırdım değerim 102 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
16 değil ama 17 haziran transferiyim. Ben aksine daha rahatladım yani artık yapacak birşey yok, olduysa da olmadıysa da hayırlısı inşallah16 haziran transferleri nerdesinizne zaman test yapıyoruz beni bi korku sarmaya başladı sizde de var mı
Ben de 17 haziran transferiyim, doktorum 30 unda kan ver dedi, ben oncesinde vermek istiyorum ama esim bekleyelim diyo, heycanli bekleyis devam16 değil ama 17 haziran transferiyim. Ben aksine daha rahatladım yani artık yapacak birşey yok, olduysa da olmadıysa da hayırlısı inşallahBen nasipse cuma vericem kanı. Eşim evde test yapalım diyor ama ben yanaşmıyorum, kafamı hiç bulandırmayayım diye. Korkma canım, eninde sonunda öğrenicez nasılsa.
16 değil ama 17 haziran transferiyim. Ben aksine daha rahatladım yani artık yapacak birşey yok, olduysa da olmadıysa da hayırlısı inşallahBen nasipse cuma vericem kanı. Eşim evde test yapalım diyor ama ben yanaşmıyorum, kafamı hiç bulandırmayayım diye. Korkma canım, eninde sonunda öğrenicez nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?