Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ayy kendim vermis gibi heycanlandim yazdigini okudugumda.. hadi insallah Allahim gonlune gore versin canim Guzel haberlerle gel
maalesef negatif. 0,30. Aslında güneleri karıştırmışız yarındı benim test günüm eşimle ikimizde 25i deyip duruyoruz ama hiç tarihe bakmamışız :) ama Zaten 1 günde artmayacağı için negatif yani

Ne desek boş biliyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin. İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın.... Bütün bu sıkıntıları unutturacak güzellikler yaşamanı dilerim...

Yaaa cok uzuldum arkadasim hakkinizda hayirlisi olsun

Canım öncelikle inşallah bu defa yüzün güler olumlu sonuç alırsın ❤ ben dün transfer oldum 25. Güne denk geldi

Hayırlı olsun inşallah keseyi görüp kalp atislarini da duyarsiniz saglikla ilerlesin insallah Benimde embriyom 4bc inşallah sıkıca tutunur bırakmaz böyle görünce insan umutlanıyor

16 haziran transferleri nerdesiniz ne zaman test yapıyoruz beni bi korku sarmaya başladı sizde de var mı

Gelsin ikizler inşallah hep birlikte sevinelim

Hayırlı olsun inşallah keseyi görüp kalp atislarini da duyarsiniz saglikla ilerlesin insallah Benimde embriyom 4bc inşallah sıkıca tutunur bırakmaz böyle görünce insan umutlanıyor
Sağolun çok teşekkür ederim, herşey gönlünüze göre olsun sizin de. İyi haberlerinizi bekliyorum

16 haziran transferleri nerdesiniz ne zaman test yapıyoruz beni bi korku sarmaya başladı sizde de var mı
16 değil ama 17 haziran transferiyim. Ben aksine daha rahatladım yani artık yapacak birşey yok, olduysa da olmadıysa da hayırlısı inşallahBen nasipse cuma vericem kanı. Eşim evde test yapalım diyor ama ben yanaşmıyorum, kafamı hiç bulandırmayayım diye. Korkma canım, eninde sonunda öğrenicez nasılsa.

Ben de 17 haziran transferiyim, doktorum 30 unda kan ver dedi, ben oncesinde vermek istiyorum ama esim bekleyelim diyo, heycanli bekleyis devam Insallah sonucu guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…