- 23 Haziran 2020
- 33
- 60
- 3
- 42
Seninle test günümüz aynı zaten 27 si. Benimde hiç evde test yapasım yok, o tek çizgiyi görmek istemiyorum. Yarın 9. Gün oluyor bi kan versem mi diyorum16 değil ama 17 haziran transferiyim. Ben aksine daha rahatladım yani artık yapacak birşey yok, olduysa da olmadıysa da hayırlısı inşallahBen nasipse cuma vericem kanı. Eşim evde test yapalım diyor ama ben yanaşmıyorum, kafamı hiç bulandırmayayım diye. Korkma canım, eninde sonunda öğrenicez nasılsa.
Bi anda bir ağrı girdi geçti çok şükürHayırlı olsun ınş. Bel ağrısı bende de oldu hala var muhtemelen gerginlikten fazla kasıyoruz kendimizi
çok üzüldüm cnmmaalesef negatif. 0,30. Aslında güneleri karıştırmışız yarındı benim test günüm eşimle ikimizde 25i deyip duruyoruz ama hiç tarihe bakmamışız :) ama Zaten 1 günde artmayacağı için negatif yani
Benimde 18 i. Kasıklarımda değil rahmin aşagı tarafına dogru dolgunluk hissim var. Klasik adet belirtim. Pazar test verip ilaçları bırakmayı düşünüyorum. Bu seferde olmadı galiba. Herşey Allahtan biliyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum16 haziran transferleri nerdesinizne zaman test yapıyoruz beni bi korku sarmaya başladı sizde de var mı
Benim de 9. gün olmuş olacak cuma.Bence yarın verebilirsin sen de, tutup tutmadığını gösteren bir değer çıkacaktır nasılsa. Ya da bekle bi gün daha cuma beraber verelimSeninle test günümüz aynı zaten 27 si. Benimde hiç evde test yapasım yok, o tek çizgiyi görmek istemiyorum. Yarın 9. Gün oluyor bi kan versem mi diyorum
Benim olmustu.kizlar yaa bugun benim transferimin 5. Gunu va kahverengi lekenmem oldu bugun, bu durumu yasayan var mi?
Ya o hiç belli olmaz, şimdiden moralini bozma. Burda biçok kişi adet olacağından emin hissetmesine rağmen olumlu sonuç aldığını yazmış. Ben de şuan kendimi dinlesem hüngür hüngür ağlarım kesin olmadı diye. Ama daha test yapmadık sonuç çıkmadı. Olan da olmayan da dediğin gibi Allah’tan. Hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde 18 i. Kasıklarımda değil rahmin aşagı tarafına dogru dolgunluk hissim var. Klasik adet belirtim. Pazar test verip ilaçları bırakmayı düşünüyorum. Bu seferde olmadı galiba. Herşey Allahtan biliyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum
Hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle... Gönlünü ferah tut.Kızlar şimdi benim transfer oldu bir saat yattım tuvalete kalktım 15 dk falan yol geldim görümceme kahvaltı yaptım oturdum bu sürelerde hep şimdi yatabildim daha bir şey olur mu ki ya
Evet kuzucum oluyor stres yapma o yüzdenAyy demekki gercektende oluyormuşpeki senin tekmi ciftmi
Senin baya varmış daha, cuma falan kan versen bence senin de çıkar aslında ama eşin de haklı bi taraftan ama bu kadar heyecan da sana daha zorBen de 17 haziran transferiyim, doktorum 30 unda kan ver dedi, ben oncesinde vermek istiyorum ama esim bekleyelim diyo, heycanli bekleyis devamInsallah sonucu guzel olur
Insallah saglikla aliriz kucağımıza allah nasip ederseEvet kuzucum oluyor stres yapma o yüzdentek embriyo koyuldu, ilk denemem
Amiiin İnşallah, Allah razı olsunSağolun çok teşekkür ederim, herşey gönlünüze göre olsun sizin de. İyi haberlerinizi bekliyorum
İnşallah yaInsallah saglikla aliriz kucağımıza allah nasip ederse
Cumartesi de doktoruma kan vermeye gidecem, inşallah pozitifi görürsek iki gün arayla değer artışını da görmüş oluruz diye düşündümBenim de 9. gün olmuş olacak cuma.Bence yarın verebilirsin sen de, tutup tutmadığını gösteren bir değer çıkacaktır nasılsa. Ya da bekle bi gün daha cuma beraber verelim
Ben beşinci gün yaptım çift çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim 64 çıktıMerhaba.benim de 8 gün önce transferim oldu. Evde çubuk test yaptınız mı hiç? Yanıltabilir mi?
Canim hiç bişey olmaz yaKızlar şimdi benim transfer oldu bir saat yattım tuvalete kalktım 15 dk falan yol geldim görümceme kahvaltı yaptım oturdum bu sürelerde hep şimdi yatabildim daha bir şey olur mu ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?