Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar şimdi benim transfer oldu bir saat yattım tuvalete kalktım 15 dk falan yol geldim görümceme kahvaltı yaptım oturdum bu sürelerde hep şimdi yatabildim daha bir şey olur mu ki ya
Kuzum çok stres yapma bende dün transfer sonrası uzunca bir zaman uzanmak şöyle dursun oturmadım bile. Bugünde yatmadım işin aslı yatmayı da düşünmüyorum ağır işlerden kaçınıyorum o kadar, ne kadar kasarsak o kadar stres oluruz bence gerek yok

Ben de tam sana yazacaktım nasil gidiyor diye
Yapılan araştırmalarda normal hayatına devam eden kişilerin transferlerinin tuttuğu izlenmiş
Ağır iş dışında normal hayata devam etmek aklına getirmemek en güzeli galiba

Bu hormonlar bizi çok yanıltıyor.. keşke içimizi açıp görebilsek noluyor diye =)

Aa öyle mi Bende böyle düşünüyorum, sonuçta bi hastalık haline çevirmemek lazım sürekli yatağa bağlanmayı doğru bulmuyorum ki kan akışı da lazım rahime. Günlük ağır olmayan işlerimi yapıp oturdum hiç transfer olmamış gibiyim iyi gidiyor şuanlık

Bende 7.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı cnm .12 gün kanda da pozitifi gördüm 5 gün embriyolarında genelde erken gebelik testlerinde çıkıyor
Benim 3 gün embriyosu.sekiz gün oldu.bugun evde test yaptım çift çizgi çıktı.simdi duramadik kan tahlili yaptırdık iki saate sonucu alcaz.kullandigim ilaçların etkisi olmusmudur diye düşündüm

Aynen insan yattıkça daha çok stres oluyor yatmayınca da stres oluyor Allahım yüzümüzü güldürsün nokta kadardı ya minnosum benim

Aynen insan yattıkça daha çok stres oluyor yatmayınca da stres oluyor Allahım yüzümüzü güldürsün nokta kadardı ya minnosum benim
Ben kendimi yatmayınca daha huzurlu hissediyorum birşeylerle meşgul olunca kafam dağılıyor iyi oluyor evet evet miniciktii. Hayırlısı olsun inşallah

Şnsallah kuzum bizim 4.gun 7 embriyomuz vardı 5. Gune iki tane kaldı
Kuzum 5. Güne bekletilen embriyolar %80 civarında sayı olarak azalıyor. Benim 3. Gün 10 embriyom vardı 5. Güne 1 6. Güne de 1 tane kaldı. Rabbim yeterki can versin çok şükür embriyolarımız var. Hiç olusmayadabilirdi allah korusun

çok üzüldüm cnm inşallah en yakın zamanda Allah kucağını doldursun canım, ne desek üzüntünü hafifletemeyiz
Ya öyle cuma tekrar kan vermemi istedi doktorum. Ama yükselme zaten heralde hiç heyecanlanmadım açıkçası.. ama adet de olamadım hala bu 3.günüm

Tabiii çok şükür bir anda hoca söyleyince şaşırdım sadece

Tabiii çok şükür bir anda hoca söyleyince şaşırdım sadece ☺
Tabiki şaşırırsın şuan aklım başımda diye boyle konuşuyorum bana sonucu söylediklerinde çok ağlamıştım nasıl 10 taneden bukadar kalır diye. Şimdi çok şükür diyorum hiç değilse var. İnşallahta hep var olacak benimle

İnsallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…