- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Kuzum çok stres yapma bende dün transfer sonrası uzunca bir zaman uzanmak şöyle dursun oturmadım bile. Bugünde yatmadım işin aslı yatmayı da düşünmüyorumKızlar şimdi benim transfer oldu bir saat yattım tuvalete kalktım 15 dk falan yol geldim görümceme kahvaltı yaptım oturdum bu sürelerde hep şimdi yatabildim daha bir şey olur mu ki ya
Ben de tam sana yazacaktım nasil gidiyor diyeKuzum çok stres yapma bende dün transfer sonrası uzunca bir zaman uzanmak şöyle dursun oturmadım bile. Bugünde yatmadım işin aslı yatmayı da düşünmüyorumağır işlerden kaçınıyorum o kadar, ne kadar kasarsak o kadar stres oluruz bence gerek yok
Bu hormonlar bizi çok yanıltıyor..Ben de aynı durumdayım test günüm Çarşamba, bu sabah evde yaptım negatif çıktı. Ama hem pembe lekelenmem oldu iki defa hem de sürekli uyuyorum sinirlerim bozuldu artık kafamı kaldıramıyorum. Bunlar hem belirti hem değil insanın kafası çok karışıyor :)
Aa öyle miBen de tam sana yazacaktım nasil gidiyor diye☺
Yapılan araştırmalarda normal hayatına devam eden kişilerin transferlerinin tuttuğu izlenmiş
Ağır iş dışında normal hayata devam etmek aklına getirmemek en güzeli galiba
Bende 7.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı cnm .12 gün kanda da pozitifi gördüm 5 gün embriyolarında genelde erken gebelik testlerinde çıkıyorMerhaba.benim de 8 gün önce transferim oldu. Evde çubuk test yaptınız mı hiç? Yanıltabilir mi?
Benim 3 gün embriyosu.sekiz gün oldu.bugun evde test yaptım çift çizgi çıktı.simdi duramadik kan tahlili yaptırdık iki saate sonucu alcaz.kullandigim ilaçların etkisi olmusmudur diye düşündümBende 7.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı cnm .12 gün kanda da pozitifi gördüm 5 gün embriyolarında genelde erken gebelik testlerinde çıkıyor
Aynen insan yattıkça daha çok stres oluyor yatmayınca da stres oluyor Allahım yüzümüzü güldürsünKuzum çok stres yapma bende dün transfer sonrası uzunca bir zaman uzanmak şöyle dursun oturmadım bile. Bugünde yatmadım işin aslı yatmayı da düşünmüyorumağır işlerden kaçınıyorum o kadar, ne kadar kasarsak o kadar stres oluruz bence gerek yok
Ben kendimi yatmayınca daha huzurlu hissediyorum birşeylerle meşgul olunca kafam dağılıyor iyi oluyorAynen insan yattıkça daha çok stres oluyor yatmayınca da stres oluyor Allahım yüzümüzü güldürsünnokta kadardı ya minnosum benim
Taze transfer miydi canım ben de bugün transfer oldum da 5.gun embriyosu:)Bende 7.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı cnm .12 gün kanda da pozitifi gördüm 5 gün embriyolarında genelde erken gebelik testlerinde çıkıyor
Şnsallah kuzum bizim 4.gun 7 embriyomuz vardı 5. Gune iki tane kaldıBen kendimi yatmayınca daha huzurlu hissediyorum birşeylerle meşgul olunca kafam dağılıyor iyi oluyorevet evet miniciktii. Hayırlısı olsun inşallah
Kuzum 5. Güne bekletilen embriyolar %80 civarında sayı olarak azalıyor. Benim 3. Gün 10 embriyom vardı 5. Güne 1 6. Güne de 1 tane kaldı. Rabbim yeterki can versin çok şükür embriyolarımız var. Hiç olusmayadabilirdi allah korusunŞnsallah kuzum bizim 4.gun 7 embriyomuz vardı 5. Gune iki tane kaldı
Ne desek boş biliyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin. İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın.... Bütün bu sıkıntıları unutturacak güzellikler yaşamanı dilerim...
Muhakkak, cuma tekrar kan ver dedi doktorum ama sanmıyorum ki yükselmiş olsunherşeyde bir hayır vardır
Ya biz de çok üzüldükYaaa cok uzuldum arkadasim hakkinizda hayirlisi olsun
Ya öyleçok üzüldüm cnminşallah en yakın zamanda Allah kucağını doldursun canım, ne desek üzüntünü hafifletemeyiz
Tabiii çok şükür bir anda hoca söyleyince şaşırdım sadeceKuzum 5. Güne bekletilen embriyolar %80 civarında sayı olarak azalıyor. Benim 3. Gün 10 embriyom vardı 5. Güne 1 6. Güne de 1 tane kaldı. Rabbim yeterki can versin çok şükür embriyolarımız var. Hiç olusmayadabilirdi allah korusun
Tabiki şaşırırsın şuan aklım başımda diye boyle konuşuyorum bana sonucu söylediklerinde çok ağlamıştım nasıl 10 taneden bukadar kalır diye. Şimdi çok şükür diyorum hiç değilse var. İnşallahta hep var olacak benimleTabiii çok şükür bir anda hoca söyleyince şaşırdım sadece ☺
canım hayırlı olsun hayırlısıyla hiç bırakmasın seni yavrularınTaze transfer miydi canım ben de bugün transfer oldum da 5.gun embriyosu:)
İnsallah annelerine sıkı sıkı tutunurlarTabiki şaşırırsın şuan aklım başımda diye boyle konuşuyorum bana sonucu söylediklerinde çok ağlamıştım nasıl 10 taneden bukadar kalır diye. Şimdi çok şükür diyorum hiç değilse var. İnşallahta hep var olacak benimle
İnsallah canımm Allah razı olsuncanım hayırlı olsun hayırlısıyla hiç bırakmasın seni yavruların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?