- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 33
- 40
Yok cnm dondurulmuşTaze transfer miydi canım ben de bugün transfer oldum da 5.gun embriyosu:)
O zaman benim yapsam çıkmayabilir 8.gun benim taze olduYok cnm dondurulmuş
Aaa benimde 3. gün embriyosu ve 8. günümBenim 3 gün embriyosu.sekiz gün oldu.bugun evde test yaptım çift çizgi çıktı.simdi duramadik kan tahlili yaptırdık iki saate sonucu alcaz.kullandigim ilaçların etkisi olmusmudur diye düşündüm
Yaaa Allahtan umit kesilmez ver bakalim belki bir mucize olurYa biz de çok üzüldükcuma tekrar kan ver dedi doktorum ama pozitifi görme imkanımız yok bence
Öyle olabilir tabiki.Tazede nasıl oluyor bilmiyorum cnmO zaman benim yapsam çıkmayabilir 8.gun benim taze oldu
Hadi insallahBenim 3 gün embriyosu.sekiz gün oldu.bugun evde test yaptım çift çizgi çıktı.simdi duramadik kan tahlili yaptırdık iki saate sonucu alcaz.kullandigim ilaçların etkisi olmusmudur diye düşündüm
merhaba benim önceki gebeliğim 3.gün embriyosuydu 8.gün idrar testi yapmıştım negatifti erkenden yapıp stres olmayın çıkmayabiliyorAaa benimde 3. gün embriyosu ve 8. günümçıkar mıydı acaba yapsaydım
Yapmadım zaten elim gitmiyor kimerhaba benim önceki gebeliğim 3.gün embriyosuydu 8.gün idrar testi yapmıştım negatifti erkenden yapıp stres olmayın çıkmayabiliyor
pazartesi transfer oldum canımYapmadım zaten elim gitmiyor kiyarın kan versem çıkar mı acaba. Sen tekrar transfer oldun mu
Merhaba bende de çıkıyor geri en dip tarafa kadar itekliyorum yatarsam 2 3 saat çıkmıyo ama 20 dk felan yatarsam tüm olarak geri çıkıyorProgestani vajinal yolla kullanan arkadaşlar sizde de tabletin çoğu geri geliyor mu? Çok mu içeri itelemek lazım ben bu vajinal yollu ilaçları hiç beceremiyorum ya yaparken panik oluyorum
Ben de 17 haziran transferiyim, doktorum 30 unda kan ver dedi, ben oncesinde vermek istiyorum ama esim bekleyelim diyo, heycanli bekleyis devamInsallah sonucu guzel olur
İte bildiğin yere kadar itmek gerekiyormuş benden de cok akıntı oluyordu şimdi ilactan sonra daha uzun sure yatıyorum 1 saat falan ozaman o kadar olmuyorProgestani vajinal yolla kullanan arkadaşlar sizde de tabletin çoğu geri geliyor mu? Çok mu içeri itelemek lazım ben bu vajinal yollu ilaçları hiç beceremiyorum ya yaparken panik oluyorum
Amiiin amin insallah yaaİnsallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar
Merhaba bende de çıkıyor geri en dip tarafa kadar itekliyorum yatarsam 2 3 saat çıkmıyo ama 20 dk felan yatarsam tüm olarak geri çıkıyor
Doktora söyledim 20 dk yat yeter o erir erimeyende geri çıkar takma kafana dedi
Teşekkürler biraz uzun süre yatmayı deneyeceğim ☺İte bildiğin yere kadar itmek gerekiyormuş benden de cok akıntı oluyordu şimdi ilactan sonra daha uzun sure yatıyorum 1 saat falan ozaman o kadar olmuyor
Canım merhaba bende yarın test yaptırıcam inşallah hepimiz pozitifi görürüzYarın 9. Günüm kan testi versem çıkar mı bu sabah çok ağladım herkesin 7. 8. Gününde idrarda çıkmış sonra kendime kızdım daha bişey belli değil diye
Hayırlısı olsun inş güzel haberleri alırızpazartesi transfer oldum canım
Sağol canım biraz da olsa umut oldun bana inşallah tutunmuştur bana bebeğim yarın hayırlı haberler alırız ikimizde inşallahCanım merhaba bende yarın test yaptırıcam inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Geçen yıl yine Haziran ayında ilk transferimde iki embriyo transfer edildi ve 8. Gün tahlilimde 55 çıkmıştı ikiz gebelik oldu ama iki ay yaşadılar kalpler durdu. Yani 8. Gün kanda çıkıyor ev tipi testte çıkmıyor
İnşallah uyuşma sebebin Bebek’in tutunma belirtisidir diye Ümit edelim hayırlı olsun inşallah
Kızlar ben jelde şunu farkettim ki hareketsiz kalmak gün içinde jelin tortu olarak geri gelmesine sebep oluyor, iki gün az hareket ettim aynı şeyi yaşadım. Ne kadar çok hareket ederseniz jel o kadar emilir. Evde ara ara 10-15 dk yürüyüşler yapın farkını göreceksinizTeşekkürler biraz uzun süre yatmayı deneyeceğim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?