Aminnnn İnşallah canımSağol canım biraz da olsa umut oldun bana inşallah tutunmuştur bana bebeğim yarın hayırlı haberler alırız ikimizde inşallah
42 çıktı beta HCG .transferin 8. Günü bugün.sevinelim mi ne yapalım bilemedimAaa benimde 3. gün embriyosu ve 8. günümçıkar mıydı acaba yapsaydım
Ben eşime yaptırıyorum 10 dk yatıp 15 dk yürüyorum çıkan olmuyor çok fazla canım öyle de deneyebilirsinizMerhaba bende de çıkıyor geri en dip tarafa kadar itekliyorum yatarsam 2 3 saat çıkmıyo ama 20 dk felan yatarsam tüm olarak geri çıkıyor
Doktora söyledim 20 dk yat yeter o erir erimeyende geri çıkar takma kafana dedi
Iyi diye dusunuyorum 8. Gun icin ama tecrubeli arkadaslar yorum yapsin, hayirli olsun canim ve insallah hizla artar42 çıktı beta HCG .transferin 8. Günü bugün.sevinelim mi ne yapalım bilemediminş hızla artar
Hayırlı olsun canım inşallah artarak çoğalır bence ikiz gebelik bize de dua et42 çıktı beta HCG .transferin 8. Günü bugün.sevinelim mi ne yapalım bilemedim☺ inş hızla artar
masllah cok iyi canim, hamilesin masallah42 çıktı beta HCG .transferin 8. Günü bugün.sevinelim mi ne yapalım bilemedim☺ inş hızla artar
Ay çok sevindim ya inan valla bak42 çıktı beta HCG .transferin 8. Günü bugün.sevinelim mi ne yapalım bilemedim☺ inş hızla artar
Hayırlı olsun canım inşallah artarak çoğalır bence ikiz gebelik bize de dua et
masllah cok iyi canim, hamilesin masallah. dondurulmus cift embriyo muydu?
Biz taze tek embriyo koydurduk.mutlu ettiniz beni inşallah hepimizin gönlüne göre olurAy çok sevindim ya inan valla bak
Benim de ilk gebeliğimde 8. Gün 55 çıktı
Sonrasında ikiz oldu
Hayırlı olsunn kat kat katlansın inş sevin tabiki42 çıktı beta HCG .transferin 8. Günü bugün.sevinelim mi ne yapalım bilemedim☺ inş hızla artar
Hayirli haberler olsun insallahKızlar merhaba Benim yarın test günüm İki adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bu şekilde transferi olup da pozitif çıkanlarınız Var mı
Benim de taze tek 5.gun embriyosu insallah benim de tutarBiz taze tek embriyo koydurduk.mutlu ettiniz beni inşallah hepimizin gönlüne göre olur☺☺☺
Kızlar sizde bu süreçte estrofem kullanıyomusunuz tablet, bana doktorum verdi 10 gündür falan kullanıyorum
bende kullanıyorum canım
Ben de kullaniyorum yaklasik 20 gundur, transfer oncesi baslamistim transfer sonrasi da devam..Estrofemi günde 2 mi kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?