Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar ya bisi danisicam, doktoruma sormadim henuz.. benim bugun sol kasigimda bi agri var bi de inanilmaz belim agriyor. Evden calisiyorum tum gun sandalye de oturdugum icin agriyo olabilir belim cok sik yasadigim bi agri ama hem kasigim hem de belim ayni anda agri yapinca biraz sasirdim.. 17 sinde transferim oldu, aranizda bu durumu yasayan var mi?

Bende de aynı sorunlar var
Pazar pazartesi kasık ağrısından duramadım dr yi aradım gittim ultrason yaptı yumurtaların uyarılmış geçer bi kaç güne dedi hala geçmedi ama dayanıyorum bebekler tutunuyorda olabilir dedi bi umut oldu dayanmam için
Progestan ampul de ağrı yaparmış. başta progestanı bırak dedi ben bırakmaya cesaret edemedim Pozitif sonuç alana kadar devam ağrılara :) geçmiş olsun

merhaba kızlar
6 haziranda 5. Gün embriyosu konuldu 2 tane 16sı test günümdü 264.31 çıktı iki gün sonra 510.13 çıktı sizce ikizmi tekmi bu Cumartesi de randevu verdi doktorum ama meraktan delircem
Bence tek ikiz daha çok yükselirdi

Ay insallah onlar tutunsunda ben raziyim bu agriyi cekmeye

Yarın 8. Günün canım sende test yapsana belli olur belki hem kendiminkini hem sizinkini merak ediyorum

Yarın 8. Günün canım sende test yapsana belli olur belki hem kendiminkini hem sizinkini merak ediyorum
Ahh nasil isterim yapmayi ama saglikci bir esim var ve doktor 30 u dedigi icin suanda ikna edemiyorum onu.. homeofis calistigimiz icin de surekli ayni ev icindeyiz.. mecbur beklicem canim.. sen yapacak misin?

Ahh nasil isterim yapmayi ama saglikci bir esim var ve doktor 30 u dedigi icin suanda ikna edemiyorum onu.. homeofis calistigimiz icin de surekli ayni ev icindeyiz.. mecbur beklicem canim.. sen yapacak misin?
Ben da 5 gün oldu Daha var 8 gun de pazara geliyor pazartesi gidiyim diyorum benim eşimde illa 10. Günü bekleyelim diyor

Ben da 5 gün oldu Daha var 8 gun de pazara geliyor pazartesi gidiyim diyorum benim eşimde illa 10. Günü bekleyelim diyor
Valla ben de beklicem sanirim, bu 3. Denemem cok istiyorum hepimiz gibi tutmasini.. cok heycanliyim ama ha 1 gun once ha 1 gun sonra bekledin bekledin biraz daha bekle diyorum kendime..

Kızlar ovulasyon testi bu dönemde yanıltıcı olabilir mi elimde bi sürü ovulasyon var bi tane de erken gebelik testi erken gebeliğe kıyamıyorum sonlara doğru yapayım diye ama ovulasyon yapsam mı diye düşünüp duruyorum

canım hamileliğini ovulasyon testi öğrenende çok o testle yanılanda yani kesinliği yok ben senin yerinde olsam riske edip yapmazdım sanırım kaçıncı günün bugün ?

canım hamileliğini ovulasyon testi öğrenende çok o testle yanılanda yani kesinliği yok ben senin yerinde olsam riske edip yapmazdım sanırım kaçıncı günün bugün ?
Transfer günüyle birlikte 5.günüm 4.gün embriyosu eşim diyor ki seni bi hafta uyutsak da test günü uyansan hiç duracağın yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…