Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Transfer günüyle birlikte 5.günüm 4.gün embriyosu eşim diyor ki seni bi hafta uyutsak da test günü uyansan hiç duracağın yok diyor
keşke öyle birşey olabilse gerçekten benim de yarın transferim var. yakınımda ki herkesi tembihliyorum. sakın beni yanlız bırakmayın test almayayım diye ama şimdi siz böyle yazınca evde ki ovulasyon testleri geldi aklıma. onların içinde ki gebelik testlerini yapmışımdır inşallah :)

Merhaba arkadaşlar
Benim 16 haziranda 3. Gün 8 hücreli 2 embriyo transferim oldu
Bugün sonucum 19.8 inşallah katlanarak artar değerim.
Rabbim pozitif sonuç bekleyen evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.

MAŞALLAH =) TEBRİK EDERİM, İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR OLSUN KAT KATLANSIN SAYILAR BUYUSUN BEBEKELRİN =)

Gözün aydın canım inşallah katlanarak artsın. Aynı gün benimde 2 tane olmuştu transfer, ben sabah evde test yaptım çıkmadı. Kan verdim bakalım heyecanla bekliyorum ama olsa evde de çıkardı sanki

merhaba kızlar
6 haziranda 5. Gün embriyosu konuldu 2 tane 16sı test günümdü 264.31 çıktı iki gün sonra 510.13 çıktı sizce ikizmi tekmi bu Cumartesi de randevu verdi doktorum ama meraktan delircem
NASIL BELİRTİLERİNİŞZ VARDI BIRAZ ANLATIR MISINIZ ?=)

Gözün aydın canım inşallah katlanarak artsın. Aynı gün benimde 2 tane olmuştu transfer, ben sabah evde test yaptım çıkmadı. Kan verdim bakalım heyecanla bekliyorum ama olsa evde de çıkardı sanki
Allah razı olsun canım benim evde çıkmıyor ben kan verdim kalbini karartma ölümdü düşün ki olumlu olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

Kızlar doldurduğunuz embriyoların ücretini ne zaman aldılar ? Biz bir tanesini dondurduk ama bizden ücret falan almadılar dün

Tebrik ederim arkadasim insallah katlanarak artar ve bebislerin sana simsiki tutunur

tebrik ederim cnm. Allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…