- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
keşke öyle birşey olabilse gerçekten benim de yarın transferim var. yakınımda ki herkesi tembihliyorum. sakın beni yanlız bırakmayın test almayayım diye ama şimdi siz böyle yazınca evde ki ovulasyon testleri geldi aklıma. onların içinde ki gebelik testlerini yapmışımdır inşallah :)Transfer günüyle birlikte 5.günüm4.gün embriyosu eşim diyor ki seni bi hafta uyutsak da test günü uyansan hiç duracağın yok diyor
Ben de 5 yumurta toplandı 2 si döllendi taze transfer olduKızlar merhaba kaç yumurtaniz döllendi ? Bize cmt net bilgi verecekler merak ediyorum sizler kaç yumurtyala başladınız
MAŞALLAH =) TEBRİK EDERİM, İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR OLSUN KAT KATLANSIN SAYILAR BUYUSUN BEBEKELRİN =)Merhaba arkadaşlar
Benim 16 haziranda 3. Gün 8 hücreli 2 embriyo transferim oldu
Bugün sonucum 19.8 inşallah katlanarak artar değerim.
Rabbim pozitif sonuç bekleyen evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.
Gözün aydın canım inşallah katlanarak artsın. Aynı gün benimde 2 tane olmuştu transfer, ben sabah evde test yaptım çıkmadı. Kan verdim bakalım heyecanla bekliyorum ama olsa evde de çıkardı sankiMerhaba arkadaşlar
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.
Hayırlısı olsun insallah 2snide transfer ettiler dimi? Benim dondurulmus transfer olcak 1 ay sonraya kaldıkBen de 5 yumurta toplandı 2 si döllendi taze transfer oldu
NASIL BELİRTİLERİNİŞZ VARDI BIRAZ ANLATIR MISINIZ ?=)merhaba kızlar
6 haziranda 5. Gün embriyosu konuldu 2 tane 16sı test günümdü 264.31 çıktı iki gün sonra 510.13 çıktı sizce ikizmi tekmi bu Cumartesi de randevu verdi doktorum ama meraktan delircem
Hiç belirti yaşamadım sayılır 6sı transfer oldu 10u göğüs ayrısı oldu azar azar idrara çok sık çıktım birde otururken uyudum resmen test gününe kadar gündüz uyudum gece uyudumNASIL BELİRTİLERİNİŞZ VARDI BIRAZ ANLATIR MISINIZ ?=)
Çok teşekkür ederim aminnn inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını versin rabbim Allah razı olsun iyi dileklerin içinMAŞALLAH =) TEBRİK EDERİM, İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR OLSUN KAT KATLANSIN SAYILAR BUYUSUN BEBEKELRİN =)
Evet canım ikisini de transfer ettiler teşekkür ederimHayırlısı olsun insallah 2snide transfer ettiler dimi? Benim dondurulmus transfer olcak 1 ay sonraya kaldık
Allah razı olsun canım benim evde çıkmıyor ben kan verdim kalbini karartma ölümdü düşün ki olumlu olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınGözün aydın canım inşallah katlanarak artsın. Aynı gün benimde 2 tane olmuştu transfer, ben sabah evde test yaptım çıkmadı. Kan verdim bakalım heyecanla bekliyorum ama olsa evde de çıkardı sanki
OlumluGözün aydın canım inşallah katlanarak artsın. Aynı gün benimde 2 tane olmuştu transfer, ben sabah evde test yaptım çıkmadı. Kan verdim bakalım heyecanla bekliyorum ama olsa evde de çıkardı sanki
Amin canımAllah razı olsun canım benim evde çıkmıyor ben kan verdim kalbini karartma ölümdü düşün ki olumlu olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Tebrik ederim arkadasim insallah katlanarak artar ve bebislerin sana simsiki tutunurMerhaba arkadaşlar
34 tane yumurta toplandi benden 22 tanesi ertesi gune kaldi, ancak sadece 7 tanesi dollendi..Kızlar merhaba kaç yumurtaniz döllendi ? Bize cmt net bilgi verecekler merak ediyorum sizler kaç yumurtyala başladınız
Transfer günü aldılar belki senin tum ücrete dahildir canimKızlar doldurduğunuz embriyoların ücretini ne zaman aldılar ? Biz bir tanesini dondurduk ama bizden ücret falan almadılar dün
transfer ne zaman canımbu arada benim kan testim transferden sonra 9.gune verildi. demekki 5.gun embriyo icin 8-9 gun beklemek yeterli hamileligi anlamak icon...turkiyede baya ileri gunlerde verilmis...
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?