- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Bizden transfer günü aldılarKızlar doldurduğunuz embriyoların ücretini ne zaman aldılar ? Biz bir tanesini dondurduk ama bizden ücret falan almadılar dün
AminMerhaba arkadaşlar
Benim 16 haziranda 3. Gün 8 hücreli 2 embriyo transferim oldu
Bugün sonucum 19.8 inşallah katlanarak artar değerim.
Rabbim pozitif sonuç bekleyen evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.
Benim dondurulacağı belliydi, opu yapıldığı gün almışlardıKızlar doldurduğunuz embriyoların ücretini ne zaman aldılar ? Biz bir tanesini dondurduk ama bizden ücret falan almadılar dün
Benim de 23 Haziranda 3.gün 8 hücreli embriyo transferim oldu. Sanırım 10.gün değeriniz... Hayırlı olsun İnşallah. Kat kat artsın...Merhaba arkadaşlar
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.
hayırlısı olsun canım. demek ki zamanı değilmiş üzülme diyemiyorum illa ki üzüleceksin ama umarım en kısa sürede sağlıkla alırsın evladını kucağınaKan sonucumu aldım9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur
Ahh ya negatif oldugunu okudukca cok uzuluyorumKan sonucumu aldım9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur
hayırlısı olsun canım. demek ki zamanı değilmiş üzülme diyemiyorum illa ki üzüleceksin ama umarım en kısa sürede sağlıkla alırsın evladını kucağına
İlk denememizdi ama her türlüsü zor zaten. Dualarım hepinizle hayırlısıyla bekleyen herkesin olur inşAhh ya negatif oldugunu okudukca cok uzuluyorumhakkinizda hayirlisi olsun arkadasim.. insallah tez zamanda allah gonlune goresini verir
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel haber alalım tamamına erdirsin RabbimTebrik ederim arkadasim insallah katlanarak artar ve bebislerin sana simsiki tutunur
Allah razı olsun canım benim Cem’i cümlemizin kucağını doldursun rabbimtebrik ederim cnm. Allah kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım benim Allah razı olsunAminne güzel katlanarak devam eder inşallah
Rabbim zamanını bekliyordur üzülme demek olmaz ama Rabbim inşallah tez vakitte kucağını doldursunAhh ya negatif oldugunu okudukca cok uzuluyorumhakkinizda hayirlisi olsun arkadasim.. insallah tez zamanda allah gonlune goresini verir
Kaçıncı günün ve erken gebelik testi mi ben görüyorum çizgiyi bence geliyor bebişinBi dakika içinde böyle çıktı. Hatalı sonucmu acaba çok korkuyorum ümitlenmek istemiyorum
Sevinelim tabiikii bebeğin seninle çok şükür42 çıktı beta HCG .transferin 8. Günü bugün.sevinelim mi ne yapalım bilemedim☺ inş hızla artar
Aaa öyle mii. Şahsen bende 12 gün beklemek istemiyorum ama bakalım ne zaman yaparımbu arada benim kan testim transferden sonra 9.gune verildi. demekki 5.gun embriyo icin 8-9 gun beklemek yeterli hamileligi anlamak icon...turkiyede baya ileri gunlerde verilmis...
Transfer hazırlığı boyunca günde 3 kullanıyordum transfere 1 hafta kala günde 4 kullanmaya başladım şuan öyle devam ediyorumEstrofemi günde 2 mi kullaniyorsunuz?
Hayirli olsun kat kat artar insallah.Merhaba arkadaşlar
Ver bence pozitif olmasa bu kadar erken çıkmazdıBugün transfer sonrası 7. Günüm. Erken gebelik testi yaptım. Şuan çizgi baya belirginleşti. Kan vermeye korkuyorum negatifi görürüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?