- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Merhaba, 13 yumurta toplandı 12 tanesi olgundu işleme alındı, 10 tane döllendi 3. Güne 10 tanesi de geldi fakat 5. Güne 1, 6. Güne de 1 tane embriyom kaldı ☺Kızlar merhaba kaç yumurtaniz döllendi ? Bize cmt net bilgi verecekler merak ediyorum sizler kaç yumurtyala başladınız
Bizden transfer günü aldılar geride kalan embriyonun dondurma parasınıKızlar doldurduğunuz embriyoların ücretini ne zaman aldılar ? Biz bir tanesini dondurduk ama bizden ücret falan almadılar dün
Allahım inşallah tez vakitte evlat sahibi yapar çok üzüldümKan sonucumu aldım9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur
Yaa benim çok az acaba hicmi olmazki 3 tane döllendi dedi 1 daha beklemede ama bugün daha ilk günMerhaba, 13 yumurta toplandı 12 tanesi olgundu işleme alındı, 10 tane döllendi 3. Güne 10 tanesi de geldi fakat 5. Güne 1, 6. Güne de 1 tane embriyom kaldı ☺
Hiç böyle düşünme gerçekten nasip inan belli olmuyor bi kızla konuşuyordum azospermdi eşi. Testisten 1 tane sperm çıkmış o döllenmiş ve kız onunla hamile şuan. Rabbim can versin yeterki. İnşallah seninde savaşçı olacak inanıyorumYaa benim çok az acaba hicmi olmazki 3 tane döllendi dedi 1 daha beklemede ama bugün daha ilk gün
Benim arkadasimdan sadece 1 yumurta toplanti dollendi ve transfer edildi 1 yil once ve suanda masallah dunyalar tatlisi bir oglu varYaa benim çok az acaba hicmi olmazki 3 tane döllendi dedi 1 daha beklemede ama bugün daha ilk gün
Bi dakika içinde böyle çıktı. Hatalı sonucmu acaba çok korkuyorum ümitlenmek istemiyorum
Allah razı olsun canım benim senin de sonucun hayırlı olur inşallahHayirli olsun kat kat artar insallah.Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin
Benim 4 tane toplanıp 2 tanesi döllenmişti. 3.gün embriyosu olarak doldurulup transfer edildiler... Sayıya takılmaYaa benim çok az acaba hicmi olmazki 3 tane döllendi dedi 1 daha beklemede ama bugün daha ilk gün
Amiiin inşallahAllah razı olsun canım benim senin de sonucun hayırlı olur inşallah
Kanda çıkarsa moralimi bozamam çünkü 3 senedir ilk kez pozitifi görmüş olacağımvar cnm var. bnmde 7. gün böyle çıktı. Ama doktorun erken diyebilir moralini bozma cnm. bnm doktor erken yaptın diye moralimi bozmuştu.
İnşallah şıuan günler gecmiyor cmt tekrar bilgi vercekler heycanla bekliyorumHiç böyle düşünme gerçekten nasip inan belli olmuyor bi kızla konuşuyordum azospermdi eşi. Testisten 1 tane sperm çıkmış o döllenmiş ve kız onunla hamile şuan. Rabbim can versin yeterki. İnşallah seninde savaşçı olacak inanıyorum
Yaa umarm olur artık okadar cok bekledikkiBenim 4 tane toplanıp 2 tanesi döllenmişti. 3.gün embriyosu olarak doldurulup transfer edildiler... Sayıya takılma
İnsallah 3üde benim olur gerçekten cok istiyorum artk olsunBenim arkadasimdan sadece 1 yumurta toplanti dollendi ve transfer edildi 1 yil once ve suanda masallah dunyalar tatlisi bir oglu varbu isler biraz da kismet isi.. o yuzden 3 olsun senin olsun
Benim de 7.gün normal idrar testinde aynı silik ikinci cizgi göründü 8.gün kanda baktırdım çıktı inşallah sende de öyle olur pozitif görürsün canım ben yanlıştır diye 2 tane yapmıştım ikisi de aynı çıkmıştı birde sabah idrarı değil di öğlen 1 gibi yapmıştım çıkmıştıBuda ucuz olan. İkiside hatalı değildir heralde.
Kanda çıkarsa moralimi bozamam çünkü 3 senedir ilk kez pozitifi görmüş olacağıminşallah hatalı degildir gün içinde kan vermeye çalısacagım☺
Amin. İnşallahKızlar kan verdim dua edin nolur pozitifi göreyim inşallah ordalardır
AminnnnKızlar kan verdim dua edin nolur pozitifi göreyim inşallah ordalardır
Bende iki test aldım erken olan da şuan baya belli. Kaset testte de silik baya. İkisi birden çıkınca kan vereyim dedim. Ama daha öncede buna benzer bi olay yaşamıştım. İnşallah bu sefer kanda pozitifi görürüm saglıklada devam eder.Benim de 7.gün normal idrar testinde aynı silik ikinci cizgi göründü 8.gün kanda baktırdım çıktı inşallah sende de öyle olur pozitif görürsün canım ben yanlıştır diye 2 tane yapmıştım ikisi de aynı çıkmıştı birde sabah idrarı değil di öğlen 1 gibi yapmıştım çıkmıştı
Evet bak ikinci resimdeki gibiydi benim testi de inşallah ben ilk kan testimi verdim yarın da ikinciyi verecem inşallah artmıştırBende iki test aldım erken olan da şuan baya belli. Kaset testte de silik baya. İkisi birden çıkınca kan vereyim dedim. Ama daha öncede buna benzer bi olay yaşamıştım. İnşallah bu sefer kanda pozitifi görürüm saglıklada devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?