Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar merhaba kaç yumurtaniz döllendi ? Bize cmt net bilgi verecekler merak ediyorum sizler kaç yumurtyala başladınız
Merhaba, 13 yumurta toplandı 12 tanesi olgundu işleme alındı, 10 tane döllendi 3. Güne 10 tanesi de geldi fakat 5. Güne 1, 6. Güne de 1 tane embriyom kaldı ☺

Yaa benim çok az acaba hicmi olmazki 3 tane döllendi dedi 1 daha beklemede ama bugün daha ilk gün
Hiç böyle düşünme gerçekten nasip inan belli olmuyor bi kızla konuşuyordum azospermdi eşi. Testisten 1 tane sperm çıkmış o döllenmiş ve kız onunla hamile şuan. Rabbim can versin yeterki. İnşallah seninde savaşçı olacak inanıyorum

Yaa benim çok az acaba hicmi olmazki 3 tane döllendi dedi 1 daha beklemede ama bugün daha ilk gün
Benim arkadasimdan sadece 1 yumurta toplanti dollendi ve transfer edildi 1 yil once ve suanda masallah dunyalar tatlisi bir oglu var bu isler biraz da kismet isi.. o yuzden 3 olsun senin olsun

Bi dakika içinde böyle çıktı. Hatalı sonucmu acaba çok korkuyorum ümitlenmek istemiyorum
var cnm var. bnmde 7. gün böyle çıktı. Ama doktorun erken diyebilir moralini bozma cnm. bnm doktor erken yaptın diye moralimi bozmuştu.

Buda ucuz olan. İkiside hatalı değildir heralde.
var cnm var. bnmde 7. gün böyle çıktı. Ama doktorun erken diyebilir moralini bozma cnm. bnm doktor erken yaptın diye moralimi bozmuştu.
Kanda çıkarsa moralimi bozamam çünkü 3 senedir ilk kez pozitifi görmüş olacağım inşallah hatalı degildir gün içinde kan vermeye çalısacagım

İnşallah şıuan günler gecmiyor cmt tekrar bilgi vercekler heycanla bekliyorum

Benim de 7.gün normal idrar testinde aynı silik ikinci cizgi göründü 8.gün kanda baktırdım çıktı inşallah sende de öyle olur pozitif görürsün canım ben yanlıştır diye 2 tane yapmıştım ikisi de aynı çıkmıştı birde sabah idrarı değil di öğlen 1 gibi yapmıştım çıkmıştı

Bende iki test aldım erken olan da şuan baya belli. Kaset testte de silik baya. İkisi birden çıkınca kan vereyim dedim. Ama daha öncede buna benzer bi olay yaşamıştım. İnşallah bu sefer kanda pozitifi görürüm saglıklada devam eder.

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 2E06C7D7-3B0E-4B1E-9981-84C0DE0A8415.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 76
Evet bak ikinci resimdeki gibiydi benim testi de inşallah ben ilk kan testimi verdim yarın da ikinciyi verecem inşallah artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…