- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
He testten önce kötü olmuşsun ay kıyamam yaaDün adet belirtilerim başladı. Kasık ağrısı değil ama rahmin alt tarafında. Benim hep öyle olur adet agrım. Akıntım da artınca dedim olmadı. İğne yaparkende çok canım yandı. Bi başladım ağlamaya. Gözlerim şişti ağlamaktan. İğneme eşimin zoruyla devam ettim. Sabahta erken gebelik testi alıp eşime söyleyecektim bunda çıkıyo kesin bak bırakayım ilaçları diye. Sonra çift çizgiyi gördüm
Hayırlı olsun ben de dün zannedip dün vermiştim kan , negatif çıktıKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
transfer ne zaman canım
Kızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Hayirli olsun arkadasim insallah katlanarak artsinÇıktı. 31.2dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda
Maalesef o kadar detay hatirlamiyorum ama o da cok panikti ama sansi yaver gitti, Allah hepimizin yardimcisi olsunKalitesi nasildi p3ki arkadasinizin hatirliyormusunuz
Teşekkür ederim canım transfer günü dahil 8. Gün yaptırdım tahliliBenim de 23 Haziranda 3.gün 8 hücreli embriyo transferim oldu. Sanırım 10.gün değeriniz... Hayırlı olsun İnşallah. Kat kat artsın...
İnşallah senin ve tüm bebek isteyenlerin de sonuçları pozitif çıkar hayırlısıyla kucaklarımıza alalım evlatlarımızıBenim de 23 Haziranda 3.gün 8 hücreli embriyo transferim oldu. Sanırım 10.gün değeriniz... Hayırlı olsun İnşallah. Kat kat artsın...
evet o aşamay gelebilsem keşke, emnim oda aşırı zordurBilirim, çok zor embriyo beklemek. Daha zoru da sonuç beklemekmiş onu öğrendim. Hepimiz için hayırlısı olsun
Geleceksin Allahın izniyle inşallahevet o aşamay gelebilsem keşke, emnim oda aşırı zordur
Ah canım ne denir bilmiyorum ki hayırlısı olsundan başka. Vaktini bekliyordur, ne zaman alacağı nefes yiyeceği ekmek varsa o zaman gelecektir inşallahKan sonucumu aldım9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallahÇıktı. 31.2dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Teşekkür ederim. Mesajlarınızı okudukça dua ediyordum hepinize şimdi de ediyorum umarım pozitifi görürsünHayırlı olsun ben de dün zannedip dün vermiştim kan , negatif çıktıyarın tekrar tapıcam dua et nolur
inşallah, dileyen isteyen herkese nasip olsun. Cünkü cok zor beklemesi. Durmadan doğuran arkdaslarıma hediye alıyorum cidden zor yani. :)Geleceksin Allahın izniyle inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah sizden de güzel haberler alırız dua ediyorum herkeseMAsallah canim, cok sevindim hayirli olsun
Ayyy Maşallah çok sevindim ☺ Rabbim kat artırsın, kucağını doldursun....Çıktı. 31.2dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Hayırlı olsun. Ne güzel haberler bunlarKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Buda ucuz olan. İkiside hatalı değildir heralde.
Kanda çıkarsa moralimi bozamam çünkü 3 senedir ilk kez pozitifi görmüş olacağıminşallah hatalı degildir gün içinde kan vermeye çalısacagım☺
[/QUOTE
Gözünüz aydınÇook teşekkür ederim sizin de gözünüz aydın ☺
Amin. İnşallah canım...İnşallah senin ve tüm bebek isteyenlerin de sonuçları pozitif çıkar hayırlısıyla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı
Çok sağolun sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallahHayırlı olsun. Ne güzel haberler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?