Haziranda embriyo transfer yapacaklar

He testten önce kötü olmuşsun ay kıyamam yaa Adet ağrıları gibi ağrı yaşamakta normalmiş öyle diyorlar bu konuda bi örnek olmuş oldun bak hamilesin ne güzel ❤ Tekrar hayırlı olsun inşallah darısı başımıza

Kan sonucumu aldım 9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur
Ah canım ne denir bilmiyorum ki hayırlısı olsundan başka. Vaktini bekliyordur, ne zaman alacağı nefes yiyeceği ekmek varsa o zaman gelecektir inşallah Elimizden geleni yapıyoruz biz, Allah’tan herşey. En kısa zamanda Rabbim senin de bizim de kucağımızı doldursun inşallah

Çıktı. 31.2 dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallahDün bi de bozmuştun moralini baya olmadı diye, dünyalar senin olmuştur di miinşallah çook güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başıma inşallah ben de yarın güzel haber paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…