Amin cnm inşallahEvet bak ikinci resimdeki gibiydi benim testi de inşallah ben ilk kan testimi verdim yarın da ikinciyi verecem inşallah artmıştır
Bilirim, çok zor embriyo beklemek. Daha zoru da sonuç beklemekmiş onu öğrendim. Hepimiz için hayırlısı olsunİnşallah şıuan günler gecmiyor cmt tekrar bilgi vercekler heycanla bekliyorum
Sakin umutsuzluga kapilma.. Iyi dusun ki iyi olsunAllah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Benimde pazartesi transferim var. Bu ikinci denemem ilk denemede tuttu fakat 8 haftalıkken düştü. 3 dondurulmuşum var. Doktorum tek transfer yapıcam dedi. Çok umutsuzum bu sefer anlamadım.
Naptın canım sonuç çıktı mıAm
Amin cnm inşallah
Çok güzel inşallah Allahım kucağına almayı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinÇıktı. 31.2dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Tebrik ederimÇıktı. 31.2dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Hayırlı olsunÇıktı. 31.2dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Neden üzdünüz o kadar kendinizi, halbuki testte de pozitif çıkmıştıÇıktı. 31.2dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Kalitesi nasildi p3ki arkadasinizin hatirliyormusunuzBenim arkadasimdan sadece 1 yumurta toplanti dollendi ve transfer edildi 1 yil once ve suanda masallah dunyalar tatlisi bir oglu varbu isler biraz da kismet isi.. o yuzden 3 olsun senin olsun
Hayırlı olsunKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Oh oh maşallah canım, tebrik ederimKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla alırız çocuklarımızı kucağımızaHayırlı olsun.Katlanarak devam etsin inşallah
Çook teşekkür ederim sizin de gözünüz aydınOh oh maşallah canım, tebrik ederim
Dün adet belirtilerim başladı. Kasık ağrısı değil ama rahmin alt tarafında. Benim hep öyle olur adet agrım. Akıntım da artınca dedim olmadı. İğne yaparkende çok canım yandı. Bi başladım ağlamaya. Gözlerim şişti ağlamaktan. İğneme eşimin zoruyla devam ettim. Sabahta erken gebelik testi alıp eşime söyleyecektim bunda çıkıyo kesin bak bırakayım ilaçları diye. Sonra çift çizgiyi gördümNeden üzdünüz o kadar kendinizi, halbuki testte de pozitif çıkmıştıinşallah kat kat artar artık tam anlamı ile sevinme zamanı hayırlı olsun
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Çok teşekkür ederim sen de sağlıkla bebeğinizi kucağınA alırsın inşallahMaşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
İnşallah canım hepimiz sağ salim kucağımıza alalımÇok teşekkür ederim sen de sağlıkla bebeğinizi kucağınA alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?