Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Benimde pazartesi transferim var. Bu ikinci denemem ilk denemede tuttu fakat 8 haftalıkken düştü. 3 dondurulmuşum var. Doktorum tek transfer yapıcam dedi. Çok umutsuzum bu sefer anlamadım.

Sakin umutsuzluga kapilma.. Iyi dusun ki iyi olsun

Çıktı. 31.2 dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Tebrik ederim değeriniz kat kat katlansın

Çıktı. 31.2 dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Neden üzdünüz o kadar kendinizi, halbuki testte de pozitif çıkmıştı inşallah kat kat artar artık tam anlamı ile sevinme zamanı hayırlı olsun

Benim arkadasimdan sadece 1 yumurta toplanti dollendi ve transfer edildi 1 yil once ve suanda masallah dunyalar tatlisi bir oglu var bu isler biraz da kismet isi.. o yuzden 3 olsun senin olsun
Kalitesi nasildi p3ki arkadasinizin hatirliyormusunuz

Neden üzdünüz o kadar kendinizi, halbuki testte de pozitif çıkmıştı inşallah kat kat artar artık tam anlamı ile sevinme zamanı hayırlı olsun
Dün adet belirtilerim başladı. Kasık ağrısı değil ama rahmin alt tarafında. Benim hep öyle olur adet agrım. Akıntım da artınca dedim olmadı. İğne yaparkende çok canım yandı. Bi başladım ağlamaya. Gözlerim şişti ağlamaktan. İğneme eşimin zoruyla devam ettim. Sabahta erken gebelik testi alıp eşime söyleyecektim bunda çıkıyo kesin bak bırakayım ilaçları diye. Sonra çift çizgiyi gördüm

Kızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…