Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Sen yarin kan vereceksin degil mi ay hadi insallah pozitif olur arkadasim

Saol kuzum hayırlısı dicez napalım. Doktorum bırakma ilaçları pazar tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yok artmaz herhalde. İnş yarın güzel haberlerini alırız

Aynen çok üzülmüştüm. İhtimal vermiyodum hiç. Şükürler olsun. İnşallah güzelce artar. Hepinize dua edicem. inşallah seninde yarın güzel haberini alırız

Amin can kızlar Allah razı olsun hepinizden Yarın sonucumu alınca hemen paylaşıcam sizlerleHayırlısı olur inşallah
Sen yarin kan vereceksin degil mi ay hadi insallah pozitif olur arkadasim
Saol kuzum hayırlısı dicez napalım. Doktorum bırakma ilaçları pazar tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yok artmaz herhalde. İnş yarın güzel haberlerini alırız
Aynen çok üzülmüştüm. İhtimal vermiyodum hiç. Şükürler olsun. İnşallah güzelce artar. Hepinize dua edicem. inşallah seninde yarın güzel haberini alırız

25. Gün gec olmuyor degil mi, benimde yumurta gec gelisiyor opu olamadi henuz
Ben rahim dinlendirmedeydim sonrada araya virüs girdi yani 4 5 ay kadar ara vermiş olduk. Rahim geç kalınlaştığı için 25. Günü buldu transfer. Herkesin aynı sürede kalınlaşmaz normaldir bu demişti doktorum

Benim hiçbişey olmadı canım. En ufak adetimden farklı bi belirtim olmadı. İlk 6 gün hiçbişey yoktu. Dün adet ağrım başlar gibi oldu. Bugün ilaçları bırakmak için en erken testten aldım. Şükür gördüm pozitifi

Bende aynen bu sekildeyim.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allahim yuzumuze guler

Çok sağol canım sakın karamsar olma. Belirtim yoktu hiç kanamam falan da olmadı. İnşallah güzel haberlerini alırıZ senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…