- 27 Mayıs 2020
- 114
- 157
- 23
- 31
Teşekkür ederimGözünüz aydıntek embiyomuydu
Sen yarin kan vereceksin degil mi ay hadi insallah pozitif olur arkadasimCanım çok sevindim hayırlı olsun inşallahDün bi de bozmuştun moralini baya olmadı diye, dünyalar senin olmuştur di mi inşallah çook güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başıma inşallah ben de yarın güzel haber paylaşırım.
Saol kuzum hayırlısı dicez napalım. Doktorum bırakma ilaçları pazar tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yok artmaz herhalde. İnş yarın güzel haberlerini alırızAh canım ne denir bilmiyorum ki hayırlısı olsundan başka. Vaktini bekliyordur, ne zaman alacağı nefes yiyeceği ekmek varsa o zaman gelecektir inşallahElimizden geleni yapıyoruz biz, Allah’tan herşey. En kısa zamanda Rabbim senin de bizim de kucağımızı doldursun inşallah
Aynen çok üzülmüştüm. İhtimal vermiyodum hiç. Şükürler olsun. İnşallah güzelce artar. Hepinize dua edicem.Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah☺Dün bi de bozmuştun moralini baya olmadı diye, dünyalar senin olmuştur di mi inşallah çook güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başıma inşallah ben de yarın güzel haber paylaşırım.
Amin canım teşekkür ederim çokAyyy Maşallah çok sevindim ☺ Rabbim kat artırsın, kucağını doldursun....
Sen yarin kan vereceksin degil mi ay hadi insallah pozitif olur arkadasim
Saol kuzum hayırlısı dicez napalım. Doktorum bırakma ilaçları pazar tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yok artmaz herhalde. İnş yarın güzel haberlerini alırız
Aynen çok üzülmüştüm. İhtimal vermiyodum hiç. Şükürler olsun. İnşallah güzelce artar. Hepinize dua edicem.inşallah seninde yarın güzel haberini alırız
25. Gün gec olmuyor degil mi, benimde yumurta gec gelisiyor opu olamadi henuzCanım öncelikle inşallah bu defa yüzün güler olumlu sonuç alırsın❤ ben dün transfer oldum 25. Güne denk geldi
Ben rahim dinlendirmedeydim sonrada araya virüs girdi yani 4 5 ay kadar ara vermiş olduk. Rahim geç kalınlaştığı için 25. Günü buldu transfer. Herkesin aynı sürede kalınlaşmaz normaldir bu demişti doktorum25. Gün gec olmuyor degil mi, benimde yumurta gec gelisiyor opu olamadi henuz
Insallah pozitiftir canimBen rahim dinlendirmedeydim sonrada araya virüs girdi yani 4 5 ay kadar ara vermiş olduk. Rahim geç kalınlaştığı için 25. Günü buldu transfer. Herkesin aynı sürede kalınlaşmaz normaldir bu demişti doktorum
İnşallah seninde hakkında hayırlısı olsunInsallah pozitiftir canim
Hayırlı olsun canım, inşallah seninledirtransfer oldum canim sali gunu..cok sukur guzel gecti...simdi biraz heyecanli biraz kaygili bekleyis basladi. senin naptin?
Benim hiçbişey olmadı canım. En ufak adetimden farklı bi belirtim olmadı. İlk 6 gün hiçbişey yoktu. Dün adet ağrım başlar gibi oldu. Bugün ilaçları bırakmak için en erken testten aldım. Şükür gördüm pozitifiS sunflower71 K Kahvebademm çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Pozitif haberleri alinca tamam benim de oldu bu sefer diyorum, negatif görünce benimde olmadı diye içim kararıyor. Bir yerdeyim bir gökte.... belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması vs.
HarikaBenim hiçbişey olmadı canım. En ufak adetimden farklı bi belirtim olmadı. İlk 6 gün hiçbişey yoktu. Dün adet ağrım başlar gibi oldu. Bugün ilaçları bırakmak için en erken testten aldım. Şükür gördüm pozitifi
Et arkadasim valla insallah bizim de yuzumuz gulerAynen çok üzülmüştüm. İhtimal vermiyodum hiç. Şükürler olsun. İnşallah güzelce artar. Hepinize dua edicem.inşallah seninde yarın güzel haberini alırız
Amin inşallah Allah nasip etsin hepimize sağsalim kucagımıza almayıEt arkadasim valla insallah bizim de yuzumuz guler
Hayırlı olsun canım, inşallah seninledirbende peşinden geleyim basladım tekrar.
Bende aynen bu sekildeyim.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allahim yuzumuze gulerS sunflower71 K Kahvebademm çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Pozitif haberleri alinca tamam benim de oldu bu sefer diyorum, negatif görünce benimde olmadı diye içim kararıyor. Bir yerdeyim bir gökte.... belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması vs.
Çok sağol canım sakın karamsar olma. Belirtim yoktu hiç kanamam falan da olmadı. İnşallah güzel haberlerini alırıZ senin deS sunflower71 K Kahvebademm çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Pozitif haberleri alinca tamam benim de oldu bu sefer diyorum, negatif görünce benimde olmadı diye içim kararıyor. Bir yerdeyim bir gökte.... belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması vs.
Yenı başladık, iğne faslındayımamin insallah canim. tekrar yumurta toplamaya mi basladin? transfer olucaksin gibi anlamistim, dondurmaya mi karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?