Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba yaşın kaç acaba benim de bir hayli ileri (41) tek embriyom oldu onu da 17 haziranda transfer oldu çok tedirginim 7. Gün idrar testim negatif çıktı
kırk oluyorum canım. Üzülme diyemiyorum sana ama embriyo 3. gün ise biraz geç çıkar diyorlar. Erken olabilirmi

Selam kızlar ben de dün 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum. Hava çok sıcak, duş almak istiyorum ama beklesem mi sizce

Selam kızlar ben de dün 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum. Hava çok sıcak, duş almak istiyorum ama beklesem mi sizce
Hayırlı oldun canım ayakta uzanmadan ılık su ile duş alabilirsin diyorlar ama ben almadım sildim koltuk altlarımı felan 5. Gün duş aldım
Sen nasıl istersen öyle yap bence

Hayirli olsun arkadasim bana ayni gun dus alma ama ertesi gun alabilirsin demislerdi. Ben ertesi gun de almadim acikcasi. Islak mendille falan temizlesen kendini 1 gun daha dirensen derim ben.. ama bu benim kisisel gorusum. Insallah hayirli sonuclar aliriz

Hayırlı oldun canım ayakta uzanmadan ılık su ile duş alabilirsin diyorlar ama ben almadım sildim koltuk altlarımı felan 5. Gün duş aldım
Sen nasıl istersen öyle yap bence
5 gün iyi dayanmışsınız valla tebrik ederim. Ben 2 gün zor dayanan bi insanım malesef

Evet 1 gün daha durabilirim sanırım, teşekkürler

Kızlar bilmeyenlere çok büyük bir iyilik yapiyim, transfer sonrası kullanacağınız ilaçları iğneleri gidip bi kadın doğumcuya yazdırın salak gibi 400 tl verdiğim ilaçları şimdi 50 tlye aldım şaka gibi hiçbi eczacı da demiyo böyle böyle diye, pislikler

Ben devlet ödemiyo diye biliyorum ama. Sağlık ocağı filan yazar mı acaba

canım haftaiçi kan sulandırıcı iğnem bitti, Eczaneye soralım elinde varsa yazdırıp alalım dedik. Bize dedi ki yazdırırsanız bulamazsınız iğneyi Yazdırmanıza gerek kalmadan ben akşama getiririm size dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…