- 27 Mayıs 2020
- 114
- 157
- 23
- 31
Çok teşekkür ederim sağolunaa tamam üstte yazmışsn tebrik ederimm
kırk oluyorum canım. Üzülme diyemiyorum sana ama embriyo 3. gün ise biraz geç çıkar diyorlar. Erken olabilirmiMerhaba yaşın kaç acaba benim de bir hayli ileri (41) tek embriyom oldu onu da 17 haziranda transfer oldu çok tedirginim 7. Gün idrar testim negatif çıktı
MaşallahEvet çıktı 119.96 ☺
Hiç yapmadım 8. Gün direk kan verdim çıktıİnşallah değerin katlanarak artar yavruna kavuşursunhiç idrar test yaptın mı ben 7. Gün yaptım negatif kanı 29 unda vericem
Hayırlı oldun canım ayakta uzanmadan ılık su ile duş alabilirsin diyorlar ama ben almadım sildim koltuk altlarımı felan 5. Gün duş aldımSelam kızlar ben de dün 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum. Hava çok sıcak, duş almak istiyorum ama beklesem mi sizce
Hayirli olsun arkadasim bana ayni gun dus alma ama ertesi gun alabilirsin demislerdi. Ben ertesi gun de almadim acikcasi. Islak mendille falan temizlesen kendini 1 gun daha dirensen derim ben.. ama bu benim kisisel gorusum. Insallah hayirli sonuclar alirizSelam kızlar ben de dün 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum. Hava çok sıcak, duş almak istiyorum ama beklesem mi sizce
5 gün iyi dayanmışsınız valla tebrik ederim. Ben 2 gün zor dayanan bi insanım malesefHayırlı oldun canım ayakta uzanmadan ılık su ile duş alabilirsin diyorlar ama ben almadım sildim koltuk altlarımı felan 5. Gün duş aldım
Sen nasıl istersen öyle yap bence
Evet 1 gün daha durabilirim sanırım, teşekkürlerHayirli olsun arkadasim bana ayni gun dus alma ama ertesi gun alabilirsin demislerdi. Ben ertesi gun de almadim acikcasi. Islak mendille falan temizlesen kendini 1 gun daha dirensen derim ben.. ama bu benim kisisel gorusum. Insallah hayirli sonuclar aliriz
İnşallahHiç yapmadım 8. Gün direk kan verdim çıktı
Bence seninde çıkar kanda evde yapılan testler psikoloji bozuyo
Canım kacıncı gunundu bugun git Bi kan testı yaptır istersenİnşallahevet bütün umudumu yitirdim o test yüzünden ilaçları bile bırakmayı düşündüm
Ben devlet ödemiyo diye biliyorum ama. Sağlık ocağı filan yazar mı acabaKızlar bilmeyenlere çok büyük bir iyilik yapiyim, transfer sonrası kullanacağınız ilaçları iğneleri gidip bi kadın doğumcuya yazdırın salak gibi 400 tl verdiğim ilaçları şimdi 50 tlye aldım şaka gibi hiçbi eczacı da demiyo böyle böyle diye, pislikler
İnşallahevet bütün umudumu yitirdim o test yüzünden ilaçları bile bırakmayı düşündüm
canım haftaiçi kan sulandırıcı iğnem bitti, Eczaneye soralım elinde varsa yazdırıp alalım dedik. Bize dedi ki yazdırırsanız bulamazsınız iğneyiKızlar bilmeyenlere çok büyük bir iyilik yapiyim, transfer sonrası kullanacağınız ilaçları iğneleri gidip bi kadın doğumcuya yazdırın salak gibi 400 tl verdiğim ilaçları şimdi 50 tlye aldım şaka gibi hiçbi eczacı da demiyo böyle böyle diye, pislikler
En kısa zamanda bizimde yüzümüz güler inş canımKızlar benim negatif çıktıçok inanmıştım olacağına yarın çağırdı doktorum gidicem bakalım ne diyecek
İnşallahEn kısa zamanda bizimde yüzümüz güler inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?