Yenı başladık, iğne faslındayım
Var canım dondurulmus, hocam onu havuz gıbı düşündü, yaşım ileri Oldugundan yeniden basladık gidişata göre bakıcaz transfer olabilirimben yanlis hatirladim galiba, sanki 5. gun embriyosu var gibi kalmis aklimda...neyse canim insallah cok cok guzel gecer tedavin, bolbol yumurta olsun insallah
Gec olmuyormuş bende sordum. Benimde transferim pazartesi yani 24.gun olucam25. Gün gec olmuyor degil mi, benimde yumurta gec gelisiyor opu olamadi henuz
en guzelini yapmissin, havuz methodu gercekten etkili. insallah kardesleri de yanina eklenir buyur ailenizVar canım dondurulmus, hocam onu havuz gıbı düşündü, yaşım ileri Oldugundan yeniden basladık gidişata göre bakıcaz transfer olabilirim
Canım yaen guzelini yapmissin, havuz methodu gercekten etkili. insallah kardesleri de yanina eklenir buyur aileniz
Kac yumurtaniz toplaniyor, benimde 2 bilemedin 3 cikacak gibien guzelini yapmissin, havuz methodu gercekten etkili. insallah kardesleri de yanina eklenir buyur aileniz
Sizde de mi az yumurta olgunlasti ilkindeVar canım dondurulmus, hocam onu havuz gıbı düşündü, yaşım ileri Oldugundan yeniden basladık gidişata göre bakıcaz transfer olabilirim
Bende de az toplama oldu, sayıya deıl döllenmesi ne bakıyorum cok toplanmasının manası yok elde kalan önemli. Sonuc almak önemli. Bir embriyoda yeterlıKac yumurtaniz toplaniyor, benimde 2 bilemedin 3 cikacak gibi
Benim de transferim 17 sinde yapıldı. Aynı şikayetler bende de var. Dayanamadım 7. Gün idrar testi yaptım negatif çıktıKizlar ya bisi danisicam, doktoruma sormadim henuz.. benim bugun sol kasigimda bi agri var bi de inanilmaz belim agriyor. Evden calisiyorum tum gun sandalye de oturdugum icin agriyo olabilir belim cok sik yasadigim bi agri ama hem kasigim hem de belim ayni anda agri yapinca biraz sasirdim.. 17 sinde transferim oldu, aranizda bu durumu yasayan var mi?
İnşallah değerin katlanarak artar yavruna kavuşursunMerhaba arkadaşlar
Benim 16 haziranda 3. Gün 8 hücreli 2 embriyo transferim oldu
Bugün sonucum 19.8 inşallah katlanarak artar değerim.
Rabbim pozitif sonuç bekleyen evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.
Ben de 30 unda vericem, Allahim yuzumuze gulsun dualarimizi kabul etsin insallahBenim de transferim 17 sinde yapıldı. Aynı şikayetler bende de var. Dayanamadım 7. Gün idrar testi yaptım negatif çıktıama 29 u kan verme günüm yine de içimde küçük De olsa bi umut var
Amin aminBen de 30 unda vericem, Allahim yuzumuze gulsun dualarimizi kabul etsin insallah
Merhaba test sonucun çıktı mıKızlar merhaba Benim yarın test günüm İki adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bu şekilde transferi olup da pozitif çıkanlarınız Var mı
Merhaba yaşın kaç acaba benim de bir hayli ileri (41) tek embriyom oldu onu da 17 haziranda transfer oldu çok tedirginim 7. Gün idrar testim negatif çıktıVar canım dondurulmus, hocam onu havuz gıbı düşündü, yaşım ileri Oldugundan yeniden basladık gidişata göre bakıcaz transfer olabilirim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahİyi geceler arkadaşlar, benim 3 haziranda memorialda transferim olmuştu, kese kalp atışı için 2 temmuza gün verdiler. Akıllı akıllı bekliyordum aslında, crinone jel'im bitti. Sağlık ocağında yazdırdım olmadı kadın doğumun yazması gerekiyormuş. Bende hep gittiğim bi hasteneye gittim. 5+6 da göbekten muayenede kese ve kalp atışı gördük. Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Her gün, her bir mesajı okuyorum, ne bereketli bir topic oldu maşallah. Negatif sonuç alan arkadaşlarım en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alırız inşallah.
Evet çıktı 119.96Merhaba test sonucun çıktı mı
Sizin son durum nedir? Test günü dünmüşmerhaba arkadaşlar. Bana ayın 15inde 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı. Ayın 25ine kan testi için gün verdi doktorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız. Pozitif gören arkadaşları da tebrik ederim inşallah sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar
aa tamam üstte yazmışsn tebrik ederimmSizin son durum nedir? Test günü dünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?