Haziranda embriyo transfer yapacaklar

ben yanlis hatirladim galiba, sanki 5. gun embriyosu var gibi kalmis aklimda...neyse canim insallah cok cok guzel gecer tedavin, bolbol yumurta olsun insallah
Var canım dondurulmus, hocam onu havuz gıbı düşündü, yaşım ileri Oldugundan yeniden basladık gidişata göre bakıcaz transfer olabilirim

Benim de transferim 17 sinde yapıldı. Aynı şikayetler bende de var. Dayanamadım 7. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı ama 29 u kan verme günüm yine de içimde küçük De olsa bi umut var

İnşallah değerin katlanarak artar yavruna kavuşursun hiç idrar test yaptın mı ben 7. Gün yaptım negatif kanı 29 unda vericem

Var canım dondurulmus, hocam onu havuz gıbı düşündü, yaşım ileri Oldugundan yeniden basladık gidişata göre bakıcaz transfer olabilirim
Merhaba yaşın kaç acaba benim de bir hayli ileri (41) tek embriyom oldu onu da 17 haziranda transfer oldu çok tedirginim 7. Gün idrar testim negatif çıktı

İyi geceler arkadaşlar, benim 3 haziranda memorialda transferim olmuştu, kese kalp atışı için 2 temmuza gün verdiler. Akıllı akıllı bekliyordum aslında, crinone jel'im bitti. Sağlık ocağında yazdırdım olmadı kadın doğumun yazması gerekiyormuş. Bende hep gittiğim bi hasteneye gittim. 5+6 da göbekten muayenede kese ve kalp atışı gördük. Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Her gün, her bir mesajı okuyorum, ne bereketli bir topic oldu maşallah. Negatif sonuç alan arkadaşlarım en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alırız inşallah.

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah benim de hevesim gitti tabi 7. Gün idrarda negatif çıkınca kan vericem ama çoğu kişinin idrarda 5. Gün bile çıkıyormuş I yüzden çok umutsuzluğa kapıldım sen yapmışmıydın canım idrar testi

Ayın 3ünde transfer olup, 9 ve 10nunda idrarda silik çizgi görmüştüm ben. Hakkınızda hayırlısı olsun, beklemek zor, belirsizlik zor. İnşallah en kısa zamamda olumlu haberler alırız sizden QUOTE="rikiz35, post: 64309111, member: 836623"]
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah benim de hevesim gitti tabi 7. Gün idrarda negatif çıkınca kan vericem ama çoğu kişinin idrarda 5. Gün bile çıkıyormuş I yüzden çok umutsuzluğa kapıldım sen yapmışmıydın canım idrar testi
[/QUOTE]

Sizin son durum nedir? Test günü dünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…