Ahh yaaKızlar benim negatif çıktıçok inanmıştım olacağına yarın çağırdı doktorum gidicem bakalım ne diyecek
Insallah pozitif olurArkadaslar 16 haziran transferi 10.gunum az once kan tahlili verdim 2 saate kadar sonuc cikacak dualarinizi esirgemeyin
Hayırlısı olsun cnm inşallah güzel sonuçlar alacaksın.Dualarımız seninleArkadaslar 16 haziran transferi 10.gunum az once kan tahlili verdim 2 saate kadar sonuc cikacak dualarinizi esirgemeyin
İnşallah olacak cnm sadece bu sefer değilmiş.İnancını kaybetmeKızlar benim negatif çıktıçok inanmıştım olacağına yarın çağırdı doktorum gidicem bakalım ne diyecek
Rabbim tedavisiz nasip etsin inşallah üzmemeye çalış kendini canımKızlar benim negatif çıktıçok inanmıştım olacağına yarın çağırdı doktorum gidicem bakalım ne diyecek
Aynı gün transfer olmuşuz bende hastanedeyim sıra bekliyorum inşallah bizde görürüz ve kalp atışlarını duyarız dua edin bana lutfenİyi geceler arkadaşlar, benim 3 haziranda memorialda transferim olmuştu, kese kalp atışı için 2 temmuza gün verdiler. Akıllı akıllı bekliyordum aslında, crinone jel'im bitti. Sağlık ocağında yazdırdım olmadı kadın doğumun yazması gerekiyormuş. Bende hep gittiğim bi hasteneye gittim. 5+6 da göbekten muayenede kese ve kalp atışı gördük. Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Her gün, her bir mesajı okuyorum, ne bereketli bir topic oldu maşallah. Negatif sonuç alan arkadaşlarım en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alırız inşallah.
Bana ayakta aynı gün bile duş alabilirsin demişlerdi ama ben almadımSelam kızlar ben de dün 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum. Hava çok sıcak, duş almak istiyorum ama beklesem mi sizce
Devlet yazmıyo, özelde bi doktora kontrole gitmiştim gitmişken merkezimin yazdığı ilaçları tekrar yazdırdım devam ettiğim için bi gittim eczaneye şok oldum yarı fiyatı bile değil resmen bedavaya aldım hayret bişey valla kimse de uyarmıyoBen devlet ödemiyo diye biliyorum ama. Sağlık ocağı filan yazar mı acaba
Tabi yüksek fiyatla vercekya sahtekarlar, devlet yazmıyo ama canım ben özelde bi kadın doğuma yazdırdım devlet baktı yazamayız bunu dedi direk, oksapar özellikle asla yazmıyomuş devlet virüste kullanıldığından bu ilaçcanım haftaiçi kan sulandırıcı iğnem bitti, Eczaneye soralım elinde varsa yazdırıp alalım dedik. Bize dedi ki yazdırırsanız bulamazsınız iğneyiYazdırmanıza gerek kalmadan ben akşama getiririm size dedi
Dualarımız seninle inşallah sağlıkla huzurla hayırlısıyla pozitif olurInsallah pozitif olur
Bugün 9. Günüm artık bekleyip pazartesi yaptırcamCanım kacıncı gunundu bugun git Bi kan testı yaptır istersen
Canım oksaparı sağlık ocağına da yazdırsan alabiliyorsun. Ama crinone jeli kadın doğuma yazdırman gerekiyor sağlık ocağı olmuyor.Ben devlet ödemiyo diye biliyorum ama. Sağlık ocağı filan yazar mı acaba
Benimkini zaten kadın doğumcu yazdı ama yine de çok paralar ödedim devlet ödemediği içinKızlar bilmeyenlere çok büyük bir iyilik yapiyim, transfer sonrası kullanacağınız ilaçları iğneleri gidip bi kadın doğumcuya yazdırın salak gibi 400 tl verdiğim ilaçları şimdi 50 tlye aldım şaka gibi hiçbi eczacı da demiyo böyle böyle diye, pislikler
Hadi ya cnm biz de burda bi eczane bulduk reçetesiz kavga dövüş 1 kutu alabildik. Adam tutturdu illa reçete diye. Hepsi bir değişikler. Sanki keyfimizden istiyoruz, ihtiyacımız var ondan yani. Niye bu kadar zora sokuyorlar anlamıyorum.canım haftaiçi kan sulandırıcı iğnem bitti, Eczaneye soralım elinde varsa yazdırıp alalım dedik. Bize dedi ki yazdırırsanız bulamazsınız iğneyiYazdırmanıza gerek kalmadan ben akşama getiririm size dedi
Yaa, ultrasondan izlemek çok heyecanlıydı, kalp atışını dışarı veremedi henüz erken dedi. Göz kırpması gibi görünüyordu ekranda. Kalp atışının ultrason görüntüsünüde verdi, kalp grafisi gibi. İnsan görene kadar kendini çok kaptırmak istemiyor. Allah akıllı fikirli hayırlı evlatlar nasip etsinAynı gün transfer olmuşuz bende hastanedeyim sıra bekliyorum inşallah bizde görürüz ve kalp atışlarını duyarız dua edin bana lutfen
Sonucun çıktı mıArkadaslar 16 haziran transferi 10.gunum az once kan tahlili verdim 2 saate kadar sonuc cikacak dualarinizi esirgemeyin
Canım öyle sayıyorlar ben. De salı sabah olmustum carsamba gitmek için aramıştım persembe gel demişlerdiMerhaba hanımlar. Transfer aşamasındayım bende. Bugün adetimin 1.günü ve her zamanki gibi cumaya denk geldi. Kontrollere 2. Günü gelin deniyo. Ama araya cumartesi pazar giriyo. Aradım pazartesi gel dediler. Ozamn da 4.günü oluyor. Geç oluyormu sizce. Siz bu yollardan geçtiniz fikir verirmisiniz. Birde adet öyleden sonra olursa bugün 1 değil yarın 1 oluyor gibi yazıda okudum burda başka bir yerde mi onuda sorayım. Onun aslı nedir. Hepinizin yazınızı tek tek okuyorum. Hamile olanları tebrik ederim okudukça burdan heyecanlanıyorum bende. Olmayanlarda üzülmeyin herşeyin çaresi var. Mücadeleye devam. ❤
Valla benim de ilaclarimi kdin dogumcu yaziyor ama devlet odemedi icin bir servet vermis olabilirizBenimkini zaten kadın doğumcu yazdı ama yine de çok paralar ödedim devlet ödemediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?