Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aslinda tamamen sokulmesini bekliyorlar, ilk oldugunda daha az kanama oluyo ama 2.-3 gunde daha fazla sokuluyo, sanirim ondan dolayi beni de bi keresinde 2. Degil 3. Gunu cagirmislardi ve boyle demislerdi..

Adetin geldiği an 1. Gün sayılır aslında doktorlar

Canım bence buna hiç takılma... zaten 2.3. Ve 4. Gün derler hep. Rahim içine bakacaklar zaten hormon testi yapıldığında 3. Gün olması daha iyi. Merak etme doktor zaten öyle bi durum olsa bu ay gelme birdahaki adetini bekleyelim derdi. Ben de her defasında doktoru arayıp soruyordum en sonunda kızdı sen gönlünü ferah tut ve pazartesi olumlu şeyler duy inşallah

İnşallah olacak cnm sadece bu sefer değilmiş.İnancını kaybetme
Süreç boyunca acayip sakin ve kaderciydim. Hep de ‘olumsuz sonuç alınca da böyle olabilecek miyim acaba’ derdim. Öyle olmaya devam etmeye çalışıyorum, 10 dakika üzülüp devam edicez demiştik eşimle sağolsun o da çok sakin, artık bi sonrakini beklicez napalım :)

Kan sonucumu aldım 9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur
Nolur uzulmeyin , sizi okadar iyi anliyorum ki gecen sefer benimde 1.2 cikmisti ve gorunce uzulememistim bile.Ama Allah herseyi tam vaktinde verir , henuz minik bebeginiz bekliyor ama mutlaka olacak. dualarimiz sizinle

Nolur uzulmeyin , sizi okadar iyi anliyorum ki gecen sefer benimde 1.2 cikmisti ve gorunce uzulememistim bile.Ama Allah herseyi tam vaktinde verir , henuz minik bebeginiz bekliyor ama mutlaka olacak. dualarimiz sizinle
Allah razı olsun canım. İnş yaşayacaz bi gün o duyguyu. Kimse bilmiyor annem dahi tüp bebek yaptırdığımızı, burda sizinle konuşmak rahatlatıyor. Benden de size tavsiye çok kişiye söylememek en güzeli, bi de onlara ne dicem derdiniz olmasın

Vuhuuuuu masallahh tatlim..ikiz olabilirmi sankiitebrik ederim darisi tum istiyenlerin basina insallah..benimde tabi..transfer sureciniz nasil gecti..lekelnme vs belirtileriniz oldumu..yumurtalariniz kacinci kaliteydi..bilgi verebilirmisin..
Cnm ilk 7 gun sadece karin agrisi oldu oda ilaclardandir diye dusundum 8 gunden sonra sol kasigimda gerilme hissettim lekelenmem olmadi inanin arkadaslar bu ikinci transferim ilkinde cok gergindim rahat olun ve surekli kendinizi oyalacak biseyler bulun ananas ve kabak cekirdegi yiyin

2 yurtam vardi 5aa ve 5ba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…