Aslinda tamamen sokulmesini bekliyorlar, ilk oldugunda daha az kanama oluyo ama 2.-3 gunde daha fazla sokuluyo, sanirim ondan dolayi beni de bi keresinde 2. Degil 3. Gunu cagirmislardi ve boyle demislerdi..Merhaba hanımlar. Transfer aşamasındayım bende. Bugün adetimin 1.günü ve her zamanki gibi cumaya denk geldi. Kontrollere 2. Günü gelin deniyo. Ama araya cumartesi pazar giriyo. Aradım pazartesi gel dediler. Ozamn da 4.günü oluyor. Geç oluyormu sizce. Siz bu yollardan geçtiniz fikir verirmisiniz. Birde adet öyleden sonra olursa bugün 1 değil yarın 1 oluyor gibi yazıda okudum. burdamı başka bir yerde mionuda sorayım. Onun aslı nedir. Hepinizin yazınızı tek tek okuyorum. Hamile olanları tebrik ederim okudukça burdan heyecanlanıyorum bende. Olmayanlarda üzülmeyin herşeyin çaresi var. Mücadeleye devam. ❤
Adetin geldiği an 1. Gün sayılır aslında doktorlarMerhaba hanımlar. Transfer aşamasındayım bende. Bugün adetimin 1.günü ve her zamanki gibi cumaya denk geldi. Kontrollere 2. Günü gelin deniyo. Ama araya cumartesi pazar giriyo. Aradım pazartesi gel dediler. Ozamn da 4.günü oluyor. Geç oluyormu sizce. Siz bu yollardan geçtiniz fikir verirmisiniz. Birde adet öyleden sonra olursa bugün 1 değil yarın 1 oluyor gibi yazıda okudum. burdamı başka bir yerde mionuda sorayım. Onun aslı nedir. Hepinizin yazınızı tek tek okuyorum. Hamile olanları tebrik ederim okudukça burdan heyecanlanıyorum bende. Olmayanlarda üzülmeyin herşeyin çaresi var. Mücadeleye devam. ❤
Merhaba hanımlar. Transfer aşamasındayım bende. Bugün adetimin 1.günü ve her zamanki gibi cumaya denk geldi. Kontrollere 2. Günü gelin deniyo. Ama araya cumartesi pazar giriyo. Aradım pazartesi gel dediler. Ozamn da 4.günü oluyor. Geç oluyormu sizce. Siz bu yollardan geçtiniz fikir verirmisiniz. Birde adet öyleden sonra olursa bugün 1 değil yarın 1 oluyor gibi yazıda okudum. burdamı başka bir yerde mionuda sorayım. Onun aslı nedir. Hepinizin yazınızı tek tek okuyorum. Hamile olanları tebrik ederim okudukça burdan heyecanlanıyorum bende. Olmayanlarda üzülmeyin herşeyin çaresi var. Mücadeleye devam. ❤
Merhaba hanımlar. Transfer aşamasındayım bende. Bugün adetimin 1.günü ve her zamanki gibi cumaya denk geldi. Kontrollere 2. Günü gelin deniyo. Ama araya cumartesi pazar giriyo. Aradım pazartesi gel dediler. Ozamn da 4.günü oluyor. Geç oluyormu sizce. Siz bu yollardan geçtiniz fikir verirmisiniz. Birde adet öyleden sonra olursa bugün 1 değil yarın 1 oluyor gibi yazıda okudum. burdamı başka bir yerde mionuda sorayım. Onun aslı nedir. Hepinizin yazınızı tek tek okuyorum. Hamile olanları tebrik ederim okudukça burdan heyecanlanıyorum bende. Olmayanlarda üzülmeyin herşeyin çaresi var. Mücadeleye devam. ❤
Canım bence buna hiç takılma... zaten 2.3. Ve 4. Gün derler hep. Rahim içine bakacaklar zaten hormon testi yapıldığında 3. Gün olması daha iyi. Merak etme doktor zaten öyle bi durum olsa bu ay gelme birdahaki adetini bekleyelim derdi. Ben de her defasında doktoru arayıp soruyordum en sonunda kızdıMerhaba hanımlar. Transfer aşamasındayım bende. Bugün adetimin 1.günü ve her zamanki gibi cumaya denk geldi. Kontrollere 2. Günü gelin deniyo. Ama araya cumartesi pazar giriyo. Aradım pazartesi gel dediler. Ozamn da 4.günü oluyor. Geç oluyormu sizce. Siz bu yollardan geçtiniz fikir verirmisiniz. Birde adet öyleden sonra olursa bugün 1 değil yarın 1 oluyor gibi yazıda okudum. burdamı başka bir yerde mionuda sorayım. Onun aslı nedir. Hepinizin yazınızı tek tek okuyorum. Hamile olanları tebrik ederim okudukça burdan heyecanlanıyorum bende. Olmayanlarda üzülmeyin herşeyin çaresi var. Mücadeleye devam. ❤
Süreç boyunca acayip sakin ve kaderciydim. Hep de ‘olumsuz sonuç alınca da böyle olabilecek miyim acaba’ derdim. Öyle olmaya devam etmeye çalışıyorum, 10 dakika üzülüp devam edicez demiştik eşimle sağolsun o da çok sakin, artık bi sonrakini beklicez napalım :)İnşallah olacak cnm sadece bu sefer değilmiş.İnancını kaybetme
Amin inşallah teşekkür ederim. Ama hala adet olamadığım için saçma ama içimde hala bi umut var. Acaba diyorum belki de kanda çıkmamış olabilir miRabbim tedavisiz nasip etsin inşallah üzmemeye çalış kendini canım
Sonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedimSonucun çıktı mı
Gözün aydın canım çok sevindimSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Çok güzel çıkmış sonucun cnm bence ikiz olabilir gebeliğinSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Ahh cok sevindim, darisi basimaSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Vuhuuuuu masallahh tatlim..ikiz olabilirmi sankiiSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Tebrik ederim canım darısı bizlere olsunSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Hayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin canım pozitifi öğrenince bende sen gibi ağlamaklı oldumSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Nolur uzulmeyin , sizi okadar iyi anliyorum ki gecen sefer benimde 1.2 cikmisti ve gorunce uzulememistim bile.Ama Allah herseyi tam vaktinde verir , henuz minik bebeginiz bekliyor ama mutlaka olacak.Kan sonucumu aldım9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur
Çok dediğin 400-500 tl falanmı canım, ben 50 tl ödedim kadın doğum yazınca hişbişey yaniBenimkini zaten kadın doğumcu yazdı ama yine de çok paralar ödedim devlet ödemediği için
tebrik ederim cnm, değerin kat kat katlansınSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Hangi ilac icin konusuyoruz?Çok dediğin 400-500 tl falanmı canım, ben 50 tl ödedim kadın doğum yazınca hişbişey yani
Allah razı olsun canım. İnş yaşayacaz bi gün o duyguyu. Kimse bilmiyor annem dahi tüp bebek yaptırdığımızı, burda sizinle konuşmak rahatlatıyor. Benden de size tavsiye çok kişiye söylememek en güzeli, bi de onlara ne dicem derdiniz olmasınNolur uzulmeyin , sizi okadar iyi anliyorum ki gecen sefer benimde 1.2 cikmisti ve gorunce uzulememistim bile.Ama Allah herseyi tam vaktinde verir , henuz minik bebeginiz bekliyor ama mutlaka olacak.dualarimiz sizinle
Cnm ilk 7 gun sadece karin agrisi oldu oda ilaclardandir diye dusundum 8 gunden sonra sol kasigimda gerilme hissettim lekelenmem olmadi inanin arkadaslar bu ikinci transferim ilkinde cok gergindim rahat olun ve surekli kendinizi oyalacak biseyler bulun ananas ve kabak cekirdegi yiyinVuhuuuuu masallahh tatlim..ikiz olabilirmi sankiitebrik ederim darisi tum istiyenlerin basina insallah..benimde tabi..transfer sureciniz nasil gecti..lekelnme vs belirtileriniz oldumu..yumurtalariniz kacinci kaliteydi..bilgi verebilirmisin..
2 yurtam vardi 5aa ve 5baCnm ilk 7 gun sadece karin agrisi oldu oda ilaclardandir diye dusundum 8 gunden sonra sol kasigimda gerilme hissettim lekelenmem olmadi inanin arkadaslar bu ikinci transferim ilkinde cok gergindim rahat olun ve surekli kendinizi oyalacak biseyler bulun ananas ve kabak cekirdegi yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?