Evet 400-500 ödedim kadın doğumcum kendi yazdı hatta eczacı diğerine dedi ki devlet ödemiyor falanÇok dediğin 400-500 tl falanmı canım, ben 50 tl ödedim kadın doğum yazınca hişbişey yani
Gözün aydın canım çok sevindim
[/QUOTE
Cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin ins hayirlisi ile kucagima almakta nasip olur
Ya binlerce maşallahSonucu simdi aldim 509 aglamaktan kendime gelemedim
Cnm ben kendimi cok zorladim lutfen idrar testine bakarak canini sıkma kan tahlili icin gununu bekle evet zor ama bekleYa binlerce maşallahikizlerin geliyor ❤❤❤❤ Ben de senden bir gün sonra transfer oldum pazartesi kan vericem ama 7. Gün idarada negatif çıkınca pek umudum yok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Masallahh..canimm..ben bole haberler duyunca cok seviniyorumm..tekrar tebrik ederim seni..darisi tum isteyenlere olsun insalahCnm ilk 7 gun sadece karin agrisi oldu oda ilaclardandir diye dusundum 8 gunden sonra sol kasigimda gerilme hissettim lekelenmem olmadi inanin arkadaslar bu ikinci transferim ilkinde cok gergindim rahat olun ve surekli kendinizi oyalacak biseyler bulun ananas ve kabak cekirdegi yiyin
İnşallah güzel haberleri paylaşırımCnm ben kendimi cok zorladim lutfen idrar testine bakarak canini sıkma kan tahlili icin gununu bekle evet zor ama bekle
Amin inaallah cnm ❤❤Masallahh..canimm..ben bole haberler duyunca cok seviniyorumm..tekrar tebrik ederim seni..darisi tum isteyenlere olsun insalah
Ben onları kullanmıyorum. Progestan fitil ve iğne kullanıyorumCanım oksaparı sağlık ocağına da yazdırsan alabiliyorsun. Ama crinone jeli kadın doğuma yazdırman gerekiyor sağlık ocağı olmuyor.
Yani evet insanın içi elvermiyor. Duruyorum şimdilik. İş yapmaya da korkar oldum ufak tefek yapıyorum, arada dalgınlığıma gelip eğiliyorum filan ama inşallah zararı olmuyordurBana ayakta aynı gün bile duş alabilirsin demişlerdi ama ben almadıminsan herşeyden korkuyor ya sen de çok kötü değilsen üç günü bitir istersen ama çok yapmak istersen mutlaka ayakta duş al bana öyle dediler canım
Estrofem, progestan, crionne jel, oksapar benim kullandıklarım bunlar canımHangi ilac icin konusuyoruz?
Mecbur yapıyoruz ya ben de yapıyorum dün akşam yemeği hazırladım bugün kahvaltı hazırladım dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur yapıyoruzYani evet insanın içi elvermiyor. Duruyorum şimdilik. İş yapmaya da korkar oldum ufak tefek yapıyorum, arada dalgınlığıma gelip eğiliyorum filan ama inşallah zararı olmuyordur
Allah allah bana çok uyguna geldi gayet de devlet ödüyomuş, kafalarına göre takılıyo demek bunlar başka eczacılara sor derimEvet 400-500 ödedim kadın doğumcum kendi yazdı hatta eczacı diğerine dedi ki devlet ödemiyor falan
Kuzum bu estroferm ve progestan aynı şey mi oluyor içerik olarak acabaEstrofem, progestan, crionne jel, oksapar benim kullandıklarım bunlar canım
Sanmam canım estrofem tablet, rahim duvarı kalınlaştırmada kullanılıyo bildiğim kadarıyla çünkü transfer öncesinden başlattılar, progestan iğne de embriyo tutunsun diyeKuzum bu estroferm ve progestan aynı şey mi oluyor içerik olarak acaba
Allahtan benim annem yanımda, süpürge tutma, çamaşır asma, bulaşık makinesi doldur boşalt annem yapıyor. Ama ben de yemek hazırlama filan yapıyorum yani, yatmıyorumMecbur yapıyoruz ya ben de yapıyorum dün akşam yemeği hazırladım bugün kahvaltı hazırladım dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur yapıyoruz
Ben yanlış ilacı mı anladım acaba şu transfer sonrası tutunsun diye iğne verdiler ya iki kutu yazmış doktor 400 küsur ödedimAllah allah bana çok uyguna geldi gayet de devlet ödüyomuş, kafalarına göre takılıyo demek bunlar başka eczacılara sor derim
Çok şükür bizde gördük bugün çok heyecanlıydiYaa, ultrasondan izlemek çok heyecanlıydı, kalp atışını dışarı veremedi henüz erken dedi. Göz kırpması gibi görünüyordu ekranda. Kalp atışının ultrason görüntüsünüde verdi, kalp grafisi gibi. İnsan görene kadar kendini çok kaptırmak istemiyor. Allah akıllı fikirli hayırlı evlatlar nasip etsin
Estrofem ve oksapar ortak ama ben sadece oksapara 200 tl verdim, receteli olmasina ragmen canimEstrofem, progestan, crionne jel, oksapar benim kullandıklarım bunlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?