Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Cnm ben kendimi cok zorladim lutfen idrar testine bakarak canini sıkma kan tahlili icin gununu bekle evet zor ama bekle

Masallahh..canimm..ben bole haberler duyunca cok seviniyorumm..tekrar tebrik ederim seni..darisi tum isteyenlere olsun insalah

Yani evet insanın içi elvermiyor. Duruyorum şimdilik. İş yapmaya da korkar oldum ufak tefek yapıyorum, arada dalgınlığıma gelip eğiliyorum filan ama inşallah zararı olmuyordur

Yani evet insanın içi elvermiyor. Duruyorum şimdilik. İş yapmaya da korkar oldum ufak tefek yapıyorum, arada dalgınlığıma gelip eğiliyorum filan ama inşallah zararı olmuyordur
Mecbur yapıyoruz ya ben de yapıyorum dün akşam yemeği hazırladım bugün kahvaltı hazırladım dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur yapıyoruz

Evet 400-500 ödedim kadın doğumcum kendi yazdı hatta eczacı diğerine dedi ki devlet ödemiyor falan
Allah allah bana çok uyguna geldi gayet de devlet ödüyomuş, kafalarına göre takılıyo demek bunlar başka eczacılara sor derim

Kuzum bu estroferm ve progestan aynı şey mi oluyor içerik olarak acaba
Sanmam canım estrofem tablet, rahim duvarı kalınlaştırmada kullanılıyo bildiğim kadarıyla çünkü transfer öncesinden başlattılar, progestan iğne de embriyo tutunsun diye

Mecbur yapıyoruz ya ben de yapıyorum dün akşam yemeği hazırladım bugün kahvaltı hazırladım dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur yapıyoruz
Allahtan benim annem yanımda, süpürge tutma, çamaşır asma, bulaşık makinesi doldur boşalt annem yapıyor. Ama ben de yemek hazırlama filan yapıyorum yani, yatmıyorum

Allah allah bana çok uyguna geldi gayet de devlet ödüyomuş, kafalarına göre takılıyo demek bunlar başka eczacılara sor derim
Ben yanlış ilacı mı anladım acaba şu transfer sonrası tutunsun diye iğne verdiler ya iki kutu yazmış doktor 400 küsur ödedim

Çok şükür bizde gördük bugün çok heyecanlıydi bize ayin 16sina tekrar randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…