Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Sanmam canım estrofem tablet, rahim duvarı kalınlaştırmada kullanılıyo bildiğim kadarıyla çünkü transfer öncesinden başlattılar, progestan iğne de embriyo tutunsun diye
Anladım canım ben suan estroferm crinone jel progestan ignesi kullanıyorum aynı herhalde 450 gibi bir şey ödemiştik biz de yazdıralım bari

Çok şükür bizde gördük bugün çok heyecanlıydi bize ayin 16sina tekrar randevu verdi
Çok güzel duygular gerçekten. Bende haftaya memoriala gideceğimi söyledim, o tarihten 3 hafta sonraya çağırdı. Bazı tahliller istedi gelirken getirirsin dedi. Başlarda daha az aralıklarla çağırıyorlarmış. Sonra ayda bir yetiyor

Allahtan benim annem yanımda, süpürge tutma, çamaşır asma, bulaşık makinesi doldur boşalt annem yapıyor. Ama ben de yemek hazırlama filan yapıyorum yani, yatmıyorum
Valla ben bu dediklerinizin hepsini yapiyorum, ev supuyorum, makine bosaltiyorum.. ilk 2 sinde cok az is yapmistim benim de annem yanimdaydi ama simdi esimle beraberiz sadece ve normal yasamaya calisiyorum. Aksamlari normal hiz da yuruyuse cikiyorum.Bu kez de boyle deneyelim dedik. Hayirlisi olsun hakkimizda

İlk günden beri mi yapıyorsunuz peki? ilk 3 günü atlatsam yaparım ben de. Sırf ilk günlerdeyim diye az iş yapıyorum valla. Yürüyüş faydalı ama, o açıdan iyi yapıyorsunuz

İlk günden beri mi yapıyorsunuz peki? ilk 3 günü atlatsam yaparım ben de. Sırf ilk günlerdeyim diye az iş yapıyorum valla. Yürüyüş faydalı ama, o açıdan iyi yapıyorsunuz
Ilk gunden beri degil tabi, transfer sonrasi gun cok sakin hareketlerde bulundum ama yatmadim, oturdum ev icinde yurudum, ama bu surecte agir bisi kaldirmadim hic, ona cok dikkat et egildim kalktim ama daha sakin..aman diyim siz nasil kendinizi iyi hissedecekseniz oyle yapin. Ilk gunleri sakin gecirin ama tum gun de yatmayin diyorlar.. insallah saglikla guzel gunler goruruz..

Evet bende de eğilme kalkma var ama tabi pat diye yapmamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık, tutunacağı varsa tutunur zaten

Estrofem ve oksapar ortak ama ben sadece oksapara 200 tl verdim, receteli olmasina ragmen canim nasil oluyo anlamaidm valla
Canım oksapar ı reçeteli aldıysan 200 tl ödemezsin. Ama şöyle bir durum var eğer raporunuz yoksa ayda 2 kutu alabiliyorsunuz reçete ile daha fazla almak isterseniz rapor gerekiyor ve ücretli olarak alırsınız. Yada reçetenizi eczacı işleme sokmamıştır. Cuma günü sağlık ocağına 1 adet oksapar yazdırdım ve 30 tl ödedim. Bugün de kadın doğuma 3 kutu jel yazdırdım. Ama raporum yoktu 2 kutu verdi., ne kadar ödedim hatırlamıyorum.

Ben yanlış ilacı mı anladım acaba şu transfer sonrası tutunsun diye iğne verdiler ya iki kutu yazmış doktor 400 küsur ödedim
Doğru canım progestan onun adı, oksapar da kan sulandırıcı, ilaçlarla değil eczaneyle alakalı bi durum bence çünkü ilaçlar aynı

Anladım canım ben suan estroferm crinone jel progestan ignesi kullanıyorum aynı herhalde 450 gibi bir şey ödemiştik biz de yazdıralım bari
Evet canım kesinlikle yazdırın çakallar söylemiyo da parayı almayı biliyolar bi güzel

evet canım, okadar iğneye rağmen senin amh ve fsh değerin nedir. Bide bende çikolata kisti var kalitesi de şüpheli
Ah canım benim zaten yaşım 41 33 yaşında evlendim sonra bebek olmayınca doktora gittim kafam kadar 5 tane miyom ve çikolata kisti o doktoru Allah’a havale ettim çocuğum olmadığını bile bile yumurtalarımı alıp dondurmadan açık ameliyat yaptı ve o ameliyat benim herşeyimi mahvetmiş yumurta rezervime zarar vermiş sonrasında bir sürü sıkıntı işte en son kasımda 3 yumurta oldu ama ikisi Olgunlaşmadı sadece bi tanesi oldu onu da 17 haziranda transfer ettiler şimdi sonucu bekliyorum pazartesi test günüm

Kızlar benden olumsuz haber var. Öğrenince çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek. Annelik hayalim bikaç ay ertelenmiş gibi düşünüyorum şuan. 1 ay sonra diğer embriyolarla yola devam edeceğim inşallah. Umarım sonuç bekleyen diğer arkadaşların olumlu olur.

Canım bende öyle ödüyodum işte o reçetelere sgk geçmiyo tüp bebek merkezlerinin reçeteleri yani, o yüzden kadın doğuma yazdım ucuza aldım
Suanda asiri saskinim desem Yani gercekten bu bilgiyu paylasmiyor olmalari cok acimasizca.. tup bebek tedavisi basli basina cok pahali zaten, madem odeniyor ilaclar ordan biraz rahat etsin insanlar diye dusunen yok.. cok tesekkurler arkadasim bilgi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…