- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 103
- 37
Teşekkür ederim canım derdi derdi çekene sor derler ya aynen öyleTebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin7 yıl dile kolay. Biz 4 yıldır istiyoruz hala daha eşimle gerçek mi diyoruz, inanmak çok zor. mucizelerimiz bizimle
Karın ağrısından kastınız nedir? Adet ağrısı gibi mi?Cok sevindimm inşallah olumlu bir habere işarettir çünkü kendimde olan en net farklılık karin ağrısıydı
Hayirli olsun arkadasim saglikla buyusun bebisin karninda, saglikla kucagina alirsin InsallahHayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimleRabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya
Beni de aglattiniz, cok duygulandim :) gözünüz aydin, darisi başımıza:)Şimdi ağlayabilirim sanırım duygulandim
Ayyy MaşallahHayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimleRabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya
Ne güzel haberler bunlar valla umut oluyorsunuz bizlerede. Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizler için de dua edin. Darısı bizlere inşallahHayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimleRabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya
Aminn çok çok teşekkür ederimHayirli olsun arkadasim saglikla buyusun bebisin karninda, saglikla kucagina alirsin Insallah
Insallah inşallahBeni de aglattiniz, cok duygulandim :) gözünüz aydin, darisi başımıza:)
Amin amin ne güzel dua etmissinizAyyy Maşallah ☺ 2 gündür ne güzel haberler var burda. Ol deyince olduran Rabbime Hamdolsun ☺. Rabbim hepiciğimizin kucağını doldursun İnşallah...
Inan ki hep aklım burda öyle sahiplenmişim ki sürekli mutlu haber duyalım diye duamdasınız hepinizNe güzel haberler bunlar valla umut oluyorsunuz bizlerede. Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizler için de dua edin. Darısı bizlere inşallah
Allah razı olsun darısı başınıza inşallahGözünüzaydın canımRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razı olsunnn rabbim isteyen herkese versin İnşallahMasallahh , masallahh Allah kesesini gormeyi kalp atisini duymayi nasip etsin insallah
Hayırlı olsun canım cidden insallah darısı başımıza:))Allah razı olsun darısı başınıza inşallah
Amiin Allah razı olsun ben inanıyorum sende pozitif göreceksin rabbimin izniyleM meraklisivasUykusuz Koala ikinizi de tebrik ederim. Allah kucağınıza aldırsın inşallah. Test gününü bekleyenlerde olumlu sonuç alır inşallah. Benim transfer yarın. Transferi beklemek bile bana yıl gibi geldi test gününü düşünemiyorum. Allahım sabır versin artık.
AminnnAmiin Allah razı olsun ben inanıyorum sende pozitif göreceksin rabbimin izniyle
İlaçların yan etkisi vardı onu saymak istemiyorum transferden sonra en net farklılık karın ve kasık ağrısıydı ve belirti olduğunu düşünmediğim bir olayı burada okudum bir arkadaşımız gün içinde uyuduğunu söylemiş bende e bu bende de var normalde uyuyamam 2 gündür gün içinde uyuyakaliyorumHayırlı olsun canım cidden insallah darısı başımıza:))
Belirtin varmiydi henuz cok yeni ama:)
Cok sevindim kuzucum rica ederim ne demekAminnnbir gebeden bunu duymak benimde inancımı arttırdı. Moral verdin çok sağol canım
Bazen normal bildiğimiz karin ağrısı bazende avet adet ağrısı gibi kasık bölgem ağrıdı. Adet günüm ondan ağrıyor diye düşünmüştüm ama duydum ki bu da belirtiymisKarın ağrısından kastınız nedir? Adet ağrısı gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?