Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin 7 yıl dile kolay. Biz 4 yıldır istiyoruz hala daha eşimle gerçek mi diyoruz, inanmak çok zor. mucizelerimiz bizimle
Teşekkür ederim canım derdi derdi çekene sor derler ya aynen öyle
Öyle büyük bi mucize ki

Hayirli olsun arkadasim saglikla buyusun bebisin karninda, saglikla kucagina alirsin Insallah

Ayyy Maşallah 2 gündür ne güzel haberler var burda. Ol deyince olduran Rabbime Hamdolsun ☺. Rabbim hepiciğimizin kucağını doldursun İnşallah...

Ne güzel haberler bunlar valla umut oluyorsunuz bizlerede. Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizler için de dua edin. Darısı bizlere inşallah

Ne güzel haberler bunlar valla umut oluyorsunuz bizlerede. Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizler için de dua edin. Darısı bizlere inşallah
Inan ki hep aklım burda öyle sahiplenmişim ki sürekli mutlu haber duyalım diye duamdasınız hepiniz

M meraklisivas Uykusuz Koala ikinizi de tebrik ederim. Allah kucağınıza aldırsın inşallah. Test gününü bekleyenlerde olumlu sonuç alır inşallah. Benim transfer yarın. Transferi beklemek bile bana yıl gibi geldi test gününü düşünemiyorum. Allahım sabır versin artık.

Amiin Allah razı olsun ben inanıyorum sende pozitif göreceksin rabbimin izniyle

Hayırlı olsun canım cidden insallah darısı başımıza:))
Belirtin varmiydi henuz cok yeni ama:)
İlaçların yan etkisi vardı onu saymak istemiyorum transferden sonra en net farklılık karın ve kasık ağrısıydı ve belirti olduğunu düşünmediğim bir olayı burada okudum bir arkadaşımız gün içinde uyuduğunu söylemiş bende e bu bende de var normalde uyuyamam 2 gündür gün içinde uyuyakaliyorum bu ikisi dışında birsey olmadı ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…