- 30 Ekim 2019
- 119
- 96
- 18
Anladim canim bizede bilgi olsun herkesin durumh tabi kendine özel ama nedense insan sanirimm kendindende pay bicmek istiyo:) insallah kese kalp sonra cinsiyet derken hepsini hayirlisiyla görün ve saglikla kucaginiza alinİlaçların yan etkisi vardı onu saymak istemiyorum transferden sonra en net farklılık karın ve kasık ağrısıydı ve belirti olduğunu düşünmediğim bir olayı burada okudum bir arkadaşımız gün içinde uyuduğunu söylemiş bende e bu bende de var normalde uyuyamam 2 gündür gün içinde uyuyakaliyorumbu ikisi dışında birsey olmadı ☺
Oyy Allah razı olsun ❤ Rabbim senide kavuştursun yavruna inşallah sıkıntısız stressiz atlatırız bu günleri hep birlikteAnladim canim bizede bilgi olsun herkesin durumh tabi kendine özel ama nedense insan sanirimm kendindende pay bicmek istiyo:) insallah kese kalp sonra cinsiyet derken hepsini hayirlisiyla görün ve saglikla kucaginiza alin
İzmirde siniz sanırım hangi hastane. Ben medikalpark@meraklisivasUykusuz Koala ikinizi de tebrik ederim. Allah kucağınıza aldırsın inşallah. Test gününü bekleyenlerde olumlu sonuç alır inşallah. Benim transfer yarın. Transferi beklemek bile bana yıl gibi geldi test gününü düşünemiyorum. Allahım sabır versin artık.
İzmirde siniz sanırım hangi hastane. Ben medikalpark
Evet 35 olana
Evet İzmirdeyim İrenbedeyim. Refik Keleş doktorumİzmirde siniz sanırım hangi hastane. Ben medikalpark
Allahım yüzünü güldürsün inşallah. Senin için hayırlısı olsunKızlar bende bugun transfere gidiyorum dua edin bana da nolur. 4.deneme. Donmuş transfer. Allahım bu sefer güldürüver yüzümüzü benimle bir bütün ugrasanları inşallah
Kızlar kabak çekirdeği yiyip pozitif alan oldumu transfer sonrası tutunmaya yardım edermiş diyorlar
Allah yardimcin olsun cnm insallah sonuc yuzunu guldururAllahım yüzünü güldürsün inşallah. Senin için hayırlısı olsun
Bol bol dua edicem rabbim insallah yüzünüzü bu defa güldürsünKızlar bende bugun transfere gidiyorum dua edin bana da nolur. 4.deneme. Donmuş transfer. Allahım bu sefer güldürüver yüzümüzü benimle bir bütün ugrasanları inşallah
Cnm ben hergun bir avuc kabak cekirdegi yedim yanindada ananasKızlar kabak çekirdeği yiyip pozitif alan oldumu transfer sonrası tutunmaya yardım edermiş diyorlar
Vallahi ben yedim ama etkisi var mı yok mu bilmiyorum öyle çokta yemedim azıcık birşeyKızlar kabak çekirdeği yiyip pozitif alan oldumu transfer sonrası tutunmaya yardım edermiş diyorlar
Maşallah rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsinMerhaba arkadaslar 10.gun degerim 506 idi bugun 13.gunum sabah tahlil verdim sonuc 1618.80 cikti
Ne bereketli günlerdeyizMerhaba arkadaslar 10.gun degerim 506 idi bugun 13.gunum sabah tahlil verdim sonuc 1618.80 cikti
İnşAllah bu sefer olur canımm. ALLAH pozitif haberini paylaşmayı nasip etsin inşAllahKızlar bende bugun transfere gidiyorum dua edin bana da nolur. 4.deneme. Donmuş transfer. Allahım bu sefer güldürüver yüzümüzü benimle bir bütün ugrasanları inşallah
Allah yardimcin olsun arkafasim insallah sonu guzel olurKızlar bende bugun transfere gidiyorum dua edin bana da nolur. 4.deneme. Donmuş transfer. Allahım bu sefer güldürüver yüzümüzü benimle bir bütün ugrasanları inşallah
Ben de irenbede yaptırdım ama doktorum ali öner erdoğduEvet İzmirdeyim İrenbedeyim. Refik Keleş doktorum
Test günü arkadaşım durumlar nasıl sende? Ben kafamı neyle kurcalayacağımı şaşırdım. Evdekiler bugün beni oyalayın diyorum durmadan)Allah yardimcin olsun arkafasim insallah sonu guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?