Valla benim de kalbim pir pir acaba test alip yapsam mi evde diye de dusunuyorum cok kararsizim yaaBen de sabah erkenden kalkmıştım ne kadar uyumak istediysem uyuyamadım. İçim pır pır. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi.inşALLAH hayırlısıyla yarını bi atlatsak. Oyunlar falan oynayacağız bugün bizimkilerle benim kafam biraz boşalsın diye.)))
neredeyse aynı ilaçları kullanıyoruz canım bana ek olarak climara forte bant ve progestan iğne verdi. aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin :)O istersen al dedisabri hocada benim gibi tez canlı ilaçları yazdı estrofem tb , crinone jel ve coraspin . Bunlar ne kız ben sansım sırf estrofem kullandırır . Ben hiç birini nasıl kullanıcam bilmiyorum . Bu kez ilaç anlatan kızlarda yok yardım edin bana
Yok kız yapma sakın. Bir gün kalmış şunun şurasında. Kan testiyle öğreniriz inşAllahValla benim de kalbim pir pir acaba test alip yapsam mi evde diye de dusunuyorum cok kararsizim yaa
Evet dışardan benimki. Memnunum evet ama tabi ne sonuç alırım bilemiyorumBenim doktor merkezde çalışıyor. Sizin büyük ihtimal işlemleri merkezde yapıyordur. Nasıl memnun kaldınız mı?
Ayy insallah sonu guzel olurYok kız yapma sakın. Bir gün kalmış şunun şurasında. Kan testiyle öğreniriz inşAllah
Gaz olayı bende de varHeyecandan yok olmuştur hassasiyetbu ilaçlar birde aşırı gaz yapıyor bu sorunu ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama kullandığımdan beri böyle
Masallahh , masallah yarabbi cok guzel degerlerMerhaba arkadaslar 10.gun degerim 506 idi bugun 13.gunum sabah tahlil verdim sonuc 1618.80 cikti
Aminn inşalah kuzum sağolun iyi dilekleriniz içinİnşAllah bu sefer olur canımm. ALLAH pozitif haberini paylaşmayı nasip etsin inşAllah
Amin inşalah kuzum Allahım hepimize nasip etsin inşalah hamile kalıp kucağımıza almayıİnşAllah bu sefer olur canımm. ALLAH pozitif haberini paylaşmayı nasip etsin inşAllah
Amin inşalah sağolun kuzum sizin De inşalahAllah yardimcin olsun cnm insallah sonuc yuzunu guldurur
Sağol kuzum Allah razı olsun. Gidiyoruz inşallah tutunuverirler saglıklaBol bol dua edicem rabbim insallah yüzünüzü bu defa güldürsün
Kızlar kabak çekirdeği yiyip pozitif alan oldumu transfer sonrası tutunmaya yardım edermiş diyorlar
Arkadaslar ,doktorum bana Duphalak diye bir surup verdi.Ben kabizlik ve gaz icin onu iciyorum.Super oluyorKız gaz da ne kelime. Evin içinde el bombası gibi dolaşıyorum. Ne yiyorsam karnım şişiyor ne yesem ne içsem bilemiyorum. Şişkin şişkin dolanıyorum ortalıkta
Benim kabızlık problemim yok canım çok şükür. Her gün düzenli gidiyorum. Ama ne yesem ne içsem şişiyorum. Karnım davul gibi oluyor. Başka bişey içmedim ben. Düfalakı ben de biliyorum canım iyi bişey. Yarın zaten kan testi günüm. Bakalım nolacakArkadaslar ,doktorum bana Duphalak diye bir surup verdi.Ben kabizlik ve gaz icin onu iciyorum.Super oluyor
Yok canım çarşamba ya randevu aldım gidince kan da bakılacak burda acilde baktirsam da doktor tekrar bakacak bi sürü hormonla birlikte dayanayım dedim ama bilmiyorum yaa dayanamayıp yarın da yaptirabilirimUykusuz Koala M meraklisivas kizlar kan testine gittiniz mi? malum ben gidemiyorum ama idrar testim biraz daha koyulasma insallah boyle devam eder
Ben duphalacsiz bir hicim :)Benim kabızlık problemim yok canım çok şükür. Her gün düzenli gidiyorum. Ama ne yesem ne içsem şişiyorum. Karnım davul gibi oluyor. Başka bişey içmedim ben. Düfalakı ben de biliyorum canım iyi bişey. Yarın zaten kan testi günüm. Bakalım nolacak
Canım mikro chip kullandı mı embiryolar içinEvet kuzum erkek faktörü 4 milyon sperm ileri hareket 0 morfoloji 0
Benim için de zor oluyor ama tutuyorum kendimi. Gece salıyorumBen duphalacsiz bir hicim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?