Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Valla benim de kalbim pir pir acaba test alip yapsam mi evde diye de dusunuyorum cok kararsizim yaa

neredeyse aynı ilaçları kullanıyoruz canım bana ek olarak climara forte bant ve progestan iğne verdi. aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin :)

Kız gaz da ne kelime. Evin içinde el bombası gibi dolaşıyorum. Ne yiyorsam karnım şişiyor ne yesem ne içsem bilemiyorum. Şişkin şişkin dolanıyorum ortalıkta
Arkadaslar ,doktorum bana Duphalak diye bir surup verdi.Ben kabizlik ve gaz icin onu iciyorum.Super oluyor

Arkadaslar ,doktorum bana Duphalak diye bir surup verdi.Ben kabizlik ve gaz icin onu iciyorum.Super oluyor
Benim kabızlık problemim yok canım çok şükür. Her gün düzenli gidiyorum. Ama ne yesem ne içsem şişiyorum. Karnım davul gibi oluyor. Başka bişey içmedim ben. Düfalakı ben de biliyorum canım iyi bişey. Yarın zaten kan testi günüm. Bakalım nolacak

Uykusuz Koala M meraklisivas kizlar kan testine gittiniz mi? malum ben gidemiyorum ama idrar testim biraz daha koyulasma insallah boyle devam eder
Yok canım çarşamba ya randevu aldım gidince kan da bakılacak burda acilde baktirsam da doktor tekrar bakacak bi sürü hormonla birlikte dayanayım dedim ama bilmiyorum yaa dayanamayıp yarın da yaptirabilirim

Ben duphalacsiz bir hicim :)

Tecrübeli arkadaşlar yumurta Toplandıktan sonra hangi kritere göre 3. Gün ya da 5.güne döndürüyorlar? Benim 2 tane 3. Gün dondurduklarını gerisini 5. Güne beklettiklerini söylediler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…