Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar göğüs hassasiyeti olan yok mu? Bu ilaçlar bi tek bende mi hassasiyet yaptı acaba

Kızlar bende çok fena gaza gaza geldim normalda bi ay sonraki adetimle gelicektim ama. Bu adetimle gelicem dedim yeter da bekle bekle Uykusuz Koala teati attar atmaz kendimi bilet otel bakarken buldum ama bende adet gecikmesi var 3 gün güya bugün ama hala olmadım . Bakalım doktoruma yazdım izin verirse adet söktürücü alıyım diyorum . Bu gelmeyecek gibi

Hâlâ inanamıyorum sayemde apar topar gelecek olmana sonu güzel olsun inşallah canım beniiim bence adet söktürücü alma doktorun ne der bilmiyorum ama bekle hiç gecikmeyen adetim 6 gün gecikmişti tedaviye başlamadan önce

Gunaydin , icimden bir ses sizinki tutunmus diyor neredeyse eminim, bir kac gune gorursunuz mucizenizi.lutfen buraya da yazitakip edelim . Buhune kadar hamile oldugunu aciklayanlarin %90i ayni seyleri yasadi hic merak etmeyin
Keşke canım keşke hayırlısıyla haberlere o kadar çok seviniyorum ki insallah benim bebeğim de tutunmuştur annesine

Ay sorma dun gece hic uyumadim, valla biraz gerginim, biraz korkuyorum.. calismam lazim ama asla konsantre olamiyorum. Napicaz arkadasim
Ben de sabah erkenden kalkmıştım ne kadar uyumak istediysem uyuyamadım. İçim pır pır. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi. inşALLAH hayırlısıyla yarını bi atlatsak. Oyunlar falan oynayacağız bugün bizimkilerle benim kafam biraz boşalsın diye.)))

Heyecandan yok olmuştur hassasiyet bu ilaçlar birde aşırı gaz yapıyor bu sorunu ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama kullandığımdan beri böyle
Kız gaz da ne kelime. Evin içinde el bombası gibi dolaşıyorum. Ne yiyorsam karnım şişiyor ne yesem ne içsem bilemiyorum. Şişkin şişkin dolanıyorum ortalıkta

O istersen al dedi sabri hocada benim gibi tez canlı ilaçları yazdı estrofem tb , crinone jel ve coraspin . Bunlar ne kız ben sansım sırf estrofem kullandırır . Ben hiç birini nasıl kullanıcam bilmiyorum . Bu kez ilaç anlatan kızlarda yok yardım edin bana

Jeli vajinadan içeri sıkcacaksın canım ben kendim yapamıyorum eşime yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…