Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Canım daha çok erken umut var, hemen moral bozmak yok. Taze transfersin, beta 22.5 çıkmış arkadaşın çoğu idrar testi bu degeri göstermez zaten. Umutsuz olmak yok, ilaçlara devam

Canım daha çok erken umut var, hemen moral bozmak yok. Taze transfersin, beta 22.5 çıkmış arkadaşın çoğu idrar testi bu degeri göstermez zaten. Umutsuz olmak yok, ilaçlara devam
Kesinlikle öyle her vücut farklı salgılar bu hormonu ben araştırdım dün. Idrarda çıkması için 15in üzerinde olması gerekiyormuş eğer Mrvyvz4832 senin 15se çok normal değil mi çıkmaması? Lütfen üzülme bak olacaksa bile stres olur bebeğin. Sakin kal ben dün test yaptım ama negatif çıkarsa sonucun gerçek olmayacağını bilerek yaptım..

Kızlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz çok merak ediyorum hep yattınız mı neler tükettiniz
ilk üç gün çoğunlukla dinlendim sadece saat başı kalkıp biraz evde yürüdüm sürekli yatmak kan dolaşımını engellediği için önerilmiyor. yemeğimi kayınvalidem temizliğimi annem yaptı ama masamı kendim kurdum topladım ilk 3-4 gün sonra makineye bulaşığımı bile dizdim. zaten doktorum da ağır iş yapmadığın sürece günlük hayatına dön dedi. sebze ve baklagil ağrlıklı beslendim. bol bol meyve ve kuruyemiş yedim. badem, dut kurusu, fındık, ceviz vs. ıspanak semizotu mutlaka ye sebze yemeklerini ihmal etme canım. hakkında hayırlısı olsun :)

Bilmiyorum canım kendimi toparlamamıştım her şey çok iyiydi embriyo rahim neden diyorum mahvoldum çok üzüldüm bir tane embriyom kalmıştı zaten tek umudum o şimdi ama o da bumun kadar kaliteli değildi zaten çok üzgünüm insallah ben yanılıyorumdur ama negatif alıcaz büyük ihtimalle..

Mahvoldum çok üzgünüm herkes kesin gözüyle bakıyordu 5aa kalitede embriyo rahimde hiç sıkıntı yok neden diyorum saatlerdir ağlıyorum bir tane embriyom kaldı zaten her şeye sil baştan başlamaya çok korkuyorum cok üzgünüm

Cnm daha 5.gün idrara geçmemiştir.Birkaç gün sonra tekrar yap o zaman çıkmazsa üzülürsün .Ama çok erken daha .Herkesin durumu farklı.Bünyesi farklı aynı gün transfer olduğun kişiyle beta hgc değerin bile kaç kat farklı çıkıyor.Çok erken üzülmek için emin ol.

Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Bence hiç ümidini kesme. Ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün vardı erken gebelik testi almıştım. Negatif çıktı. Çok üzüldüm olmadı dedim. Adet günü pozitif gördüm ucuz testlerle.

Erken gebelik testiydi olsa çıkardı herkesim çıkıyor çok üzgünüm çok ağladım saatlerdir aglıyorım çok üzgünüm

5.gün embiryosu kana 5.gün karışır hcg idrara daha dur hem ilk idrarla yapmadın
Bilmiyorum canım insallah dediğiniz gibi olur doktoruma da yazdım cevap bekliyorum ama olmadı hissediyorum bugün transfer gününü sayarsam 6.gundu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…