Canım daha çok erken umut var, hemen moral bozmak yok. Taze transfersin, beta 22.5 çıkmış arkadaşın çoğu idrar testi bu degeri göstermez zaten. Umutsuz olmak yok, ilaçlara devamBenim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Kesinlikle öyle her vücut farklı salgılar bu hormonu ben araştırdım dün. Idrarda çıkması için 15in üzerinde olması gerekiyormuş eğerCanım daha çok erken umut var, hemen moral bozmak yok. Taze transfersin, beta 22.5 çıkmış arkadaşın çoğu idrar testi bu degeri göstermez zaten. Umutsuz olmak yok, ilaçlara devam
ilk üç gün çoğunlukla dinlendim sadece saat başı kalkıp biraz evde yürüdüm sürekli yatmak kan dolaşımını engellediği için önerilmiyor. yemeğimi kayınvalidem temizliğimi annem yaptı ama masamı kendim kurdum topladım ilk 3-4 gün sonra makineye bulaşığımı bile dizdim. zaten doktorum da ağır iş yapmadığın sürece günlük hayatına dön dedi. sebze ve baklagil ağrlıklı beslendim. bol bol meyve ve kuruyemiş yedim. badem, dut kurusu, fındık, ceviz vs. ıspanak semizotu mutlaka ye sebze yemeklerini ihmal etme canım. hakkında hayırlısı olsun :)Kızlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz çok merak ediyorum hep yattınız mı neler tükettiniz
Bilmiyorum canım kendimi toparlamamıştım her şey çok iyiydi embriyo rahim neden diyorum mahvoldum çok üzüldüm bir tane embriyom kalmıştı zaten tek umudum o şimdi ama o da bumun kadar kaliteli değildi zaten çok üzgünüm insallah ben yanılıyorumdur ama negatif alıcaz büyük ihtimalle..Kesinlikle öyle her vücut farklı salgılar bu hormonu ben araştırdım dün. Idrarda çıkması için 15in üzerinde olması gerekiyormuş eğerMrvyvz4832 senin 15se çok normal değil mi çıkmaması? Lütfen üzülme bak olacaksa bile stres olur bebeğin. Sakin kal ben dün test yaptım ama negatif çıkarsa sonucun gerçek olmayacağını bilerek yaptım..
Mahvoldum çok üzgünüm herkes kesin gözüyle bakıyordu 5aa kalitede embriyo rahimde hiç sıkıntı yok neden diyorum saatlerdir ağlıyorum bir tane embriyom kaldı zaten her şeye sil baştan başlamaya çok korkuyorum cok üzgünümCanım daha çok erken umut var, hemen moral bozmak yok. Taze transfersin, beta 22.5 çıkmış arkadaşın çoğu idrar testi bu degeri göstermez zaten. Umutsuz olmak yok, ilaçlara devam
Ne zaman yapacaksın canımAy aldım ben de yaaa bi tane erken aldım bi tane normal aldım
Yaptım canım negatif maalesef olmadıNe zaman yapacaksın canım
Kız daha dur bismillahYaptım canım negatif maalesef olmadı
Cnm daha 5.gün idrara geçmemiştir.Birkaç gün sonra tekrar yap o zaman çıkmazsa üzülürsün .Ama çok erken daha .Herkesin durumu farklı.Bünyesi farklı aynı gün transfer olduğun kişiyle beta hgc değerin bile kaç kat farklı çıkıyor.Çok erken üzülmek için emin ol.Mahvoldum çok üzgünüm herkes kesin gözüyle bakıyordu 5aa kalitede embriyo rahimde hiç sıkıntı yok neden diyorum saatlerdir ağlıyorum bir tane embriyom kaldı zaten her şeye sil baştan başlamaya çok korkuyorum cok üzgünüm
Bence hiç ümidini kesme. Ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün vardı erken gebelik testi almıştım. Negatif çıktı. Çok üzüldüm olmadı dedim. Adet günü pozitif gördüm ucuz testlerle.Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Erken gebelik testiydi olsa çıkardı herkesim çıkıyorCnm daha 5.gün idrara geçmemiştir.Birkaç gün sonra tekrar yap o zaman çıkmazsa üzülürsün .Ama çok erken daha .Herkesin durumu farklı.Bünyesi farklı aynı gün transfer olduğun kişiyle beta hgc değerin bile kaç kat farklı çıkıyor.Çok erken üzülmek için emin ol.
5.gün embiryosu kana 5.gün karışır hcg idrara daha dur hem ilk idrarla yapmadınYaptım canım negatif maalesef olmadı
Olanlar hep çıkıyor erken test aldım silik bile çıkmadı hiç bir şey çıkmadı zaten belirtim de yoktu biliyordum böyle olacağını çok üzgünümKız daha dur bismillah
Bilmiyorum canım insallah dediğiniz gibi olur doktoruma da yazdım cevap bekliyorum ama olmadı hissediyorum bugün transfer gününü sayarsam 6.gundu zaten5.gün embiryosu kana 5.gün karışır hcg idrara daha dur hem ilk idrarla yapmadın
Yok transfer günü sayılmıyor için rahat edecekse git kan ver 5 10 varsa bir değer çıkarBilmiyorum canım insallah dediğiniz gibi olur doktoruma da yazdım cevap bekliyorum ama olmadı hissediyorum bugün transfer gününü sayarsam 6.gundu zaten
Yok artık test gününe kadar bir şey yapmam zaten olmadı bir mucize olmazsaYok transfer günü sayılmıyor için rahat edecekse git kan ver 5 10 varsa bir değer çıkar
Ben sormuştum bakıyoruz demiştiKızlar saglık ocagın da bakıyorlar mı kan vermeye gidicez yarın
Evet canım erken saatte bakılıyorKızlar saglık ocagın da bakıyorlar mı kan vermeye gidicez yarın
İnşAllah sevinç gözyaşları dökersin canımYok artık test gününe kadar bir şey yapmam zaten olmadı bir mucize olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?