Gözün Aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar yaptim testi, cift cizgi
Hayırlı olsun cnm.Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar yaptim testi, cift cizgi
Canım bak test yanlış ise ya da değerin daha idrara geçmemişse ve bebeğin seninle ise boru boşuna bebisini üzmüş olacaksın. Toparla biraz kendini, 5.gün com erken deli cesareti bu. Lütfen lütfen umut var test gününe kadarMahvoldum çok üzgünüm herkes kesin gözüyle bakıyordu 5aa kalitede embriyo rahimde hiç sıkıntı yok neden diyorum saatlerdir ağlıyorum bir tane embriyom kaldı zaten her şeye sil baştan başlamaya çok korkuyorum cok üzgünüm
Kuzum cidden kızıcam sana lütfen üzülme ya lütfen bak vallahi bende çok üzülüyorum sen böyle yaptığın için. Salma kendini bu kadar şuan daha hiçbirşey belli değil kiMahvoldum çok üzgünüm herkes kesin gözüyle bakıyordu 5aa kalitede embriyo rahimde hiç sıkıntı yok neden diyorum saatlerdir ağlıyorum bir tane embriyom kaldı zaten her şeye sil baştan başlamaya çok korkuyorum cok üzgünüm
Gözün aydınnn hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar yaptim testi, cift cizgi
Bence hiç ümidini kesme. Ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün vardı erken gebelik testi almıştım. Negatif çıktı. Çok üzüldüm olmadı dedim. Adet günü pozitif gördüm ucuz testlerle.
Cok tesekkur ederimmmGözün Aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sana katılıyorum.. Minik oralarda annesinin stresini hissediyor
Ayy amin insallah yarin kanda da guzel sonuclar alirimHayırlı olsun cnm.Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin canim insallah cumlemizinki.. insallah yarin sabah kanda da sonuc guzel cikar..Gözün aydınnn hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah cnmAyy amin insallah yarin kanda da guzel sonuclar alirim
Amin amiiin inşallahAyy amin insallah yarin kanda da guzel sonuclar alirim
Sonuçlarını paylaşırsın kuzumAmin canim insallah cumlemizinki.. insallah yarin sabah kanda da sonuc guzel cikar..
Tabi canim zaten bi esim bi siz varsiniz suanda heycanimi, korkularimi, stresimi paylastigimSonuçlarını paylaşırsın kuzum
Ayyy MaşallahGözün Aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gerçekten burası o kadar iyi geliyor ki evet yüz yüze hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama her yazanın arkasında gerçek bi hikaye var gerçek hisler var o güzel enerjiniz yazılarınızdan geçiyor insan motive oluyor mutlu oluyor sende iyi ki varsın iyi ki foruma yazmışsın da tanışmışızTabi canim zaten bi esim bi siz varsiniz suanda heycanimi, korkularimi, stresimi paylastigimHic birinizi tanimiyorum ama iyi ki varsiniz, enerjiniz cok yuksek, 33 yasindayim ve hayatimda ilk defa bi foruma girip yazi yaziyorum, duygularimi paylasiyorum.. hepinize cok tesekkur ediyorum valla.. Allahim hepimizin gonlune gore versin
Aayy hadi hayirlisi insallahBenim kabızlık problemim yok canım çok şükür. Her gün düzenli gidiyorum. Ama ne yesem ne içsem şişiyorum. Karnım davul gibi oluyor. Başka bişey içmedim ben. Düfalakı ben de biliyorum canım iyi bişey. Yarın zaten kan testi günüm. Bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?