Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım bak test yanlış ise ya da değerin daha idrara geçmemişse ve bebeğin seninle ise boru boşuna bebisini üzmüş olacaksın. Toparla biraz kendini, 5.gün com erken deli cesareti bu. Lütfen lütfen umut var test gününe kadar

Kuzum cidden kızıcam sana lütfen üzülme ya lütfen bak vallahi bende çok üzülüyorum sen böyle yaptığın için. Salma kendini bu kadar şuan daha hiçbirşey belli değil ki kendini yıpratma sanki 9. Gün 10. Gün negatif almış gibi yazıyorsun yapma lütfen çok çok erken daha

Bence hiç ümidini kesme. Ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün vardı erken gebelik testi almıştım. Negatif çıktı. Çok üzüldüm olmadı dedim. Adet günü pozitif gördüm ucuz testlerle.
Mrvyvz4832 canım bak arkadaş ne yazmış. Belki seninde böyle. Bebisini boşuna üzme

Sonuçlarını paylaşırsın kuzum
Tabi canim zaten bi esim bi siz varsiniz suanda heycanimi, korkularimi, stresimi paylastigim Hic birinizi tanimiyorum ama iyi ki varsiniz, enerjiniz cok yuksek, 33 yasindayim ve hayatimda ilk defa bi foruma girip yazi yaziyorum, duygularimi paylasiyorum.. hepinize cok tesekkur ediyorum valla.. Allahim hepimizin gonlune gore versin

Gerçekten burası o kadar iyi geliyor ki evet yüz yüze hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama her yazanın arkasında gerçek bi hikaye var gerçek hisler var o güzel enerjiniz yazılarınızdan geçiyor insan motive oluyor mutlu oluyor sende iyi ki varsın iyi ki foruma yazmışsın da tanışmışız Allah seninde gönlüne göre versin inşallah

Aayy hadi hayirlisi insallah Guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…