Öyle düşünme... Daha çok erken... Rabbim hayırlısını versin İnşallah...Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Ama ne fayda olmadı canım negatif aldım hiç belli olmuyor işte 5 ya da 3 olmayınca olmuyor kısmet ne diyelimAy maşallah baya iyi kalmış sizinbenim 3. Günde 10 embriyom vardı 5. Güne 1, 6. Güne 1 tane geldi 5. Gün olanı transfer olmuştum
Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Erken gebelikti olsa çıkardıcanim sen bizden bir gun sonra transfer oldun, daha senin 5. gunun. lutfen ilaclarini birakma...beklemen gerek test gunune kadar. bazen idrara gec cikabiliyor.
Canim dur hemen panik yapma lutfen..kacinci gununuzdu sizinBenim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Senin daha erken degil mi canim sakin birakma kendini...Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Transferden sonra 5.gunumduCanim dur hemen panik yapma lutfen..kacinci gununuzdu sizin
Erken gebelikti olsa çıkardıSenin daha erken degil mi canim sakin birakma kendini...
Canım çok erken daha kızlarınki erken çıktı hemen karamsar düşünme normalde 6. Günden sonra hormon salgılanmaya başlıyor.Erken gebelikti olsa çıkardı
Erken gebelik testiydi olsa çıkardı yine ilaçlarımı içilen ama olmadığını biliyorum zaten hissediyordumCanım çok erken daha kızlarınki erken çıktı hemen karamsar düşünme normalde 6. Günden sonra hormon salgılanmaya başlıyor.
Sende benim gibisin demek sabırsızdarısı başına olsun inşallah
Yaa kuzum dün o kadar ne konuştuk. 5. Gün çok erken negatif çıkarsa salmak yok. Şuan senin 9. Günün falan olsa allah varya umutlandırmak istemezdim ama şuan yelkenleri suya indirmek için çok erken çoook.Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
o hic belli olmaz, bunyeden bunyeye fark edebiliyor. kendi ablamdan biliyorum, adeti 2 hafta gecikti idrar testleri hep negatifti, ama doktorda kan testinde ogrendi, ve keseyi gorduler hemen. bazen olabiliyor, senin icin erken sen yine de bekle test gununu...Erken gebelikti olsa çıkardı
Cok haklısın gerçekten nasip inşallah bu defa olacakAma ne fayda olmadı canım negatif aldım hiç belli olmuyor işte 5 ya da 3 olmayınca olmuyor kısmet ne diyelim
Hayır olsa çıkardı kısmı kesin değil erken gebelik bile olsa o iş belli olmaz beta hcg önce kana sonra idrara karışır belkide ancak kanina karışmaya başladı? Gerçekten inanılmaz erken bir gün bugünErken gebelik testiydi olsa çıkardı yine ilaçlarımı içilen ama olmadığını biliyorum zaten hissediyordum
Acele etme kendi kendine stres yapıyorsun ya farklıysa durumun yazık değilmiErken gebelikti olsa çıkardı
Bu arada salinim 5.-6. Gunde basliyor, dun diger arkadas icin neler konustuk, olmazsa da birakmak yok ki eger salinim varsa da belki ilk idrarda kendini gosterebilir. Sen yine de umudunu kesmeden devam et normal surecine..Erken gebelikti olsa çıkardı
Canim hic ole dusunme..insallah pozitiftir...karamsarliga dusme hemen..Transferden sonra 5.gunumdu
Ben hiç yatmadım desem yeridir ilk 2 gün uzandım dinlendim yorulmadım. Evimdeki bütün işleri yaptım sadece ağır birşey kaldırmam gerekince eşimden yardım istedim birde süpürge tutmadım. Onun dışında çok kafama takmadım. Bir şey itip çekme ağır kaldırma yukarı asılma eğilirken falan ani hareket etme ben bunlara dikkat ettimKızlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz çok merak ediyorum hep yattınız mı neler tükettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?