Haziranda embriyo transfer yapacaklar

bu arada amerikada transferden sonra patates kizartmasi yeme meselesi var... bi hemsire tavsiye etmis galiba sonra totem olmus, transferden cikan patates kizartmasi almaya gidiyor
Evet bunu bende cok gordum ve duydum cikar cikmaz mc donalds veya burger kinge gidip patates kizartmasi veya bi dondurma bi menu mutlaka yeniyormus.Totem olmus cunku bunu yapan bi kadin hamile kalmiş ondan etkilenenler gidiyor hep.

Test gunu arkadasim ben evde test yaptim pozitif cikti sabah da kan vericem insallah o da guzel degerlerde cikar, seninki de insallah

Kızlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz çok merak ediyorum hep yattınız mı neler tükettiniz
Hep yatmadim canim ben , sabah aksam yuruyuse gittim. Ananas yedim bi kac gun , ve gunluk tuttum.Sonuc nolursa olsun beni rahatlatti agir isler yapmadim , esim cok yardim etti.Ama yemek yaptim, camasirimi serdim vs hersey normal.

Ya Mrvyvz4832 yapma böyle nolursun. Daha gününe ne kadar var. İdrar testleri ne çok kişiyi yanılttı. Lütfen kendini üzme. Hem Neden bu kadar erken davranıyosunuz sabredin biraz kızlar. Benim için de beklemek zordu ama yapmadım bekledim. Elim bile gitmedi yapmaya. 12 günün önemi olmasa 12ci gün gelin demezlerdi dimi? Hem kan testine bile 12ci gün diyorlar idrarda gebelik nasıl hemen çıksın

Test gunu arkadasim ben evde test yaptim pozitif cikti sabah da kan vericem insallah o da guzel degerlerde cikar, seninki de insallah
Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam ne güzel cesaret ettin. Ben hiç edemedim. Kalbim pır pır. Tek embriyomuydu canım sende? Bide sen de belirti hissetmemiştin dimi.?

Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam ne güzel cesaret ettin. Ben hiç edemedim. Kalbim pır pır. Tek embriyomuydu canım sende? Bide sen de belirti hissetmemiştin dimi.?
Valla ben degil kocam cesaret etti hadi yapalim dedi yaptik valla ama yani o an omrumden omur gitti cift embriyo transferi yapildi canim, 3. Denememdi bu insalah kan degerlerini de bir goreyim biraz daha rahatlicam.. sabah gidip kan vericem. 4-5. Gun bel agrim vardi sonra kasik agrim vardi ama bicak saplat gibi gelip geciyor ama bunlar onun belirtileri mi bilmiyorum. Ilaclarin yan etkileri de olabilir..

Merhaba Aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…