- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 38
Bana gunde iki kez 1 ölcek , 30 ml dediler ama iki icince wc den cikamiyorumBana vermedi ama bende de aynı sıkıntı var.Alacağım
Teşekkür ederim canımBen sormuştum bakıyoruz demişti
Evet bunu bende cok gordum ve duydumbu arada amerikada transferden sonra patates kizartmasi yeme meselesi var... bi hemsire tavsiye etmis galiba sonra totem olmus, transferden cikan patates kizartmasi almaya gidiyor
Tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallahKizlar yaptim testi, cift cizgi
Test gunu arkadasim ben evde test yaptim pozitif cikti sabah da kan vericem insallah o da guzel degerlerde cikar, seninki de insallahBen de sabah erkenden kalkmıştım ne kadar uyumak istediysem uyuyamadım. İçim pır pır. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi.inşALLAH hayırlısıyla yarını bi atlatsak. Oyunlar falan oynayacağız bugün bizimkilerle benim kafam biraz boşalsın diye.)))
Cok üzuldumBenim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Amin canimmm insallah kanda da guzel degerler goruruzTebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah
5. Gun muu , ama cok cook erken bente test yaptiniz zannettim.Olur mu hic olumsuz dusunmek , sakin oyle demeyin. Sabirla bekleyinTransferden sonra 5.gunumdu
Hep yatmadim canim ben , sabah aksam yuruyuse gittim. Ananas yedim bi kac gun , ve gunluk tuttum.Sonuc nolursa olsun beni rahatlattiKızlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz çok merak ediyorum hep yattınız mı neler tükettiniz
İnşallah canım tek embriyomuyduAmin canimmm insallah kanda da guzel degerler goruruz
Bizim burada 10 dan once veriliyodu..bigin olsun canim..1 gun sonra aliyosun sonucuKızlar saglık ocagın da bakıyorlar mı kan vermeye gidicez yarın
Senin adına o kadar sevindim ki anlatamamTest gunu arkadasim ben evde test yaptim pozitif cikti sabah da kan vericem insallah o da guzel degerlerde cikar, seninki de insallah
Bir gun sonra mı cok uzunmus dayanamam okadar sen nerede yaşıyorsun canımBizim burada 10 dan once veriliyodu..bigin olsun canim..1 gun sonra aliyosun sonucu
Hayir canim bu 3. Denemem oldugu icin cift embriyo transferi yapilmisti.İnşallah canım tek embriyomuydu
Valla ben degil kocam cesaret etti hadi yapalim dedi yaptik valla ama yani o an omrumden omur gittiSenin adına o kadar sevindim ki anlatamamne güzel cesaret ettin. Ben hiç edemedim. Kalbim pır pır. Tek embriyomuydu canım sende? Bide sen de belirti hissetmemiştin dimi.?
MerhabaHaziran ın başından beri alttan alttan takip ediyorum konuşmalarınızı,bebiş haberleri alan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum,darısı başımızabugün transferim gerçekleşti benimde,heyecanlı ve karışık duygular içindeyim,sizlerede bir merhaba demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?