- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
Yapabildin mi ben yapamadım halaAy ben testi gorene kadar bu kadar umutsuz degildim ama onu gorunce bi korku bastirdi, engel olamiyorum anliyorum seni
Yok yapamadim valla canimYapabildin mi ben yapamadım hala
Yapabildin mi ben yapamadım hala
Yaparsanız haber verin lütfennnYok yapamadim valla canim
Ben zaten klinige giderken sadece simit yemiştimkahvaltı yapmamıştım öyle olunca biliyorsun akşam üstü çıktık merkezden, baya baya acıkmıştım iyi yapmışız bence kuzucum
Canim muhtemelen garanti yapmak icin 3. Gun dondurmuslar..cunki yumurtalarin 5. Gune gitmeme ihtimali var..o yuzden embriyolarinin hepsini risk etmek iatememisler gibi geldi bana..5. Gune giden varsa lutfen 5. Gun olanlari transfer yaptir..insallah kaliteli embriyolarin olusmusturTecrübeli arkadaşlar yumurta Toplandıktan sonra hangi kritere göre 3. Gün ya da 5.güne döndürüyorlar? Benim 2 tane 3. Gün dondurduklarını gerisini 5. Güne beklettiklerini söylediler de
Canım çok embriyon varsa 5. Güne bekletiliyor garanti olsun diye benim 14 tanesi de 3. Güne geldi sonra beşinci güne 7 tane kaldı ve donduruldu. Çünkü beşinci güne bekletilince yarı yarıya azalma oluyor seninkini riske atmamak için iki tanesini üçüncü günde dondurmuşlar embriyo anne karnında daha iyi gelişiyor çünküTecrübeli arkadaşlar yumurta Toplandıktan sonra hangi kritere göre 3. Gün ya da 5.güne döndürüyorlar? Benim 2 tane 3. Gün dondurduklarını gerisini 5. Güne beklettiklerini söylediler de
cnm hayırlı olsun.Kaçıncı gün olmuş oluyor şimdiAy çok güzel inşallah devam ederBen dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
Ben sanirim yarin sabah kan testine gitmeden once yapicam.. valla dusundukce elim ayagim titriyo.. neden boyle oldum anlamadim.. bu 3. Denemem aslinda..Yaparsanız haber verin lütfennninşallah hayırlı haberler alırız ❤
Zaten 5 taneydi . İnşallah 5. Güne giderlerCanım çok embriyon varsa 5. Güne bekletiliyor garanti olsun diye benim 14 tanesi de 3. Güne geldi sonra beşinci güne 7 tane kaldı ve donduruldu. Çünkü beşinci güne bekletilince yarı yarıya azalma oluyor seninkini riske atmamak için iki tanesini üçüncü günde dondurmuşlar embriyo anne karnında daha iyi gelişiyor çünkü
Canim benim cok erken yapmissin .tabikide onun icin az cikmis..tebrik ederimmm..masllah katlanarak articak insallahhcnm hayırlı olsun.Kaçıncı gün olmuş oluyor şimdi
Ah kiyamam ya cok stres olmussun icin nasil rahat edecekse öyle olsun inşallah hayırlı haberler verirsinBen sanirim yarin sabah kan testine gitmeden once yapicam.. valla dusundukce elim ayagim titriyo.. neden boyle oldum anlamadim.. bu 3. Denemem aslinda..
Ay maşallah baya iyi kalmış sizinCanım çok embriyon varsa 5. Güne bekletiliyor garanti olsun diye benim 14 tanesi de 3. Güne geldi sonra beşinci güne 7 tane kaldı ve donduruldu. Çünkü beşinci güne bekletilince yarı yarıya azalma oluyor seninkini riske atmamak için iki tanesini üçüncü günde dondurmuşlar embriyo anne karnında daha iyi gelişiyor çünkü
Öyle miii❤ Çooook teşekkür ederim isteyen herkes bu hisse kavuşsun inşallahCanim benim cok erken yapmissin .tabikide onun icin az cikmis..tebrik ederimmm..masllah katlanarak articak insallahh
Amin canim insallahAh kiyamam ya cok stres olmussun icin nasil rahat edecekse öyle olsun inşallah hayırlı haberler verirsin
Sende benim gibisin demek sabırsızMaşallah bukadar erken çıkması cok guzelbende transferden sonra hergun bi test yaparim kesin
Maşallah daha ne olsunAy çok güzel inşallah devam ederBen dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
ayy keşke bak bende seni hissetmiştim inşallahBana var gibi geliyorr inşallah olur
Ama daha çok erken değil mi?Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
Daha çok erken 5. gün. Herkesin vücudu aynı değil olmadı demek için 9. güne kadar vakit var. Sakın üzülme ilaçlarını bırakma, hiç belli olmaz böyle düşünmeBenim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
İnşallah canım hepsi beşinci güne gitsinZaten 5 taneydi . İnşallah 5. Güne giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?