Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ben zaten klinige giderken sadece simit yemiştim kahvaltı yapmamıştım öyle olunca biliyorsun akşam üstü çıktık merkezden, baya baya acıkmıştım iyi yapmışız bence kuzucum
Tecrübeli arkadaşlar yumurta Toplandıktan sonra hangi kritere göre 3. Gün ya da 5.güne döndürüyorlar? Benim 2 tane 3. Gün dondurduklarını gerisini 5. Güne beklettiklerini söylediler de
Canim muhtemelen garanti yapmak icin 3. Gun dondurmuslar..cunki yumurtalarin 5. Gune gitmeme ihtimali var..o yuzden embriyolarinin hepsini risk etmek iatememisler gibi geldi bana..5. Gune giden varsa lutfen 5. Gun olanlari transfer yaptir..insallah kaliteli embriyolarin olusmustur

Tecrübeli arkadaşlar yumurta Toplandıktan sonra hangi kritere göre 3. Gün ya da 5.güne döndürüyorlar? Benim 2 tane 3. Gün dondurduklarını gerisini 5. Güne beklettiklerini söylediler de
Canım çok embriyon varsa 5. Güne bekletiliyor garanti olsun diye benim 14 tanesi de 3. Güne geldi sonra beşinci güne 7 tane kaldı ve donduruldu. Çünkü beşinci güne bekletilince yarı yarıya azalma oluyor seninkini riske atmamak için iki tanesini üçüncü günde dondurmuşlar embriyo anne karnında daha iyi gelişiyor çünkü

Ay çok güzel inşallah devam eder Ben dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
cnm hayırlı olsun.Kaçıncı gün olmuş oluyor şimdi
[/QUOTE]
Canim benim cok erken yapmissin .tabikide onun icin az cikmis..tebrik ederimmm..masllah katlanarak articak insallahh

Zaten 5 taneydi . İnşallah 5. Güne giderler

Ay maşallah baya iyi kalmış sizin benim 3. Günde 10 embriyom vardı 5. Güne 1, 6. Güne 1 tane geldi 5. Gün olanı transfer olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…