Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Hayırlı olsun valla çok sevindim. 5.gün embriyosu muydu?

Evet canim dondurulmustu, cok tesekkur ederim insallah kanda da degerler yuksek cikar ve sonuna kadar gider hepimizin ki
İnşallah. O zaman iyi beklemişsin 12.günü. 5.gün embriyosunda 10.güne test günü veriyorlar hep.

Hamile olan arkadaslar coraspin ve hibor 5000 lik igne verdi doktor. Ikiside kan sulandirici. Ikisini kullanan arkadaşlar var mi ? Kafam cok karisti.

Kızlar progestan iğne apse yapmış popomda üstüne oturamıyorum sıcak havlu koy masaj yap dedi hemşire ama geçmiyo sanki ya bi çözüm bulam varmı daha 2 hafta vurulcam

İnşallah. O zaman iyi beklemişsin 12.günü. 5.gün embriyosunda 10.güne test günü veriyorlar hep.
Benim doktorum hep 12. Gunu verdiriyor ki kani yarin vericem sadece idrar testi yaptik bugun, sukur cift cizgiyi gorduk ama hala korkum var kanda da guzel degerler gorursem en azindan bir tik rahatlicam

Benim doktorum hep 12. Gunu verdiriyor ki kani yarin vericem sadece idrar testi yaptik bugun, sukur cift cizgiyi gorduk ama hala korkum var kanda da guzel degerler gorursem en azindan bir tik rahatlicam
Anladım garanti sonuç olsun istiyor demekki. Gönlünü ferah tut, çift çizgi bariz çıktıysa değerin de iyi çıkacaktır Allahın izniyle

Kızlar progestan iğne apse yapmış popomda üstüne oturamıyorum sıcak havlu koy masaj yap dedi hemşire ama geçmiyo sanki ya bi çözüm bulam varmı daha 2 hafta vurulcam

canim kalcana degil biraz daha ustundeki kasa yapmasini soyle. ben evde kendim yapiyorum, cok sukur sorun yasamadim. ilk gun popoma yapmistim ve iste toplantiya gittim ertesi gun, cok kotuydu. cisi gelmis cocuklar gibi bi saga dogru oturdum, bi sola...cok acidi. sonra hemsire gosterdi tekrar yerini cok sukur kalmadi sorun. asagiya video ekledim yerini gosteriyor.

Evet cogu zaman ilaçların etkisiyle de oluyor canım. Yani doktorlar öyle söylüyor ben de bilmiyorum. İnşAllah ikiz olmuştur canım istiyosan tabi

Canım oraya yapılıyo zaten benim de üst taraflara dediğin gibi, keşke kendime yapabilsem ama büyük iğneya yapamam kesin idare etcem ama mahvetti beni ya

Canım oraya yapılıyo zaten benim de üst taraflara dediğin gibi, keşke kendime yapabilsem ama büyük iğneya yapamam kesin idare etcem ama mahvetti beni ya

hmm, benim oraya yapmaya baslayinca oturmada hic sorun yasamadim. ama daha asagisina yaptigimda oturmak dert olmustu. burda herkes kendi yapiyor, cok sukur alistim, bana 10-12. haftaya kadar kkullanicagim soylendi. mecbur ogreniyorsun igneyi yapmayi...

Bana göbekten verdi sgk karşılamuyor. Bakalım nasıl olacak

Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız

Lutfen olumsuzluğa kapilmayin, 5. Gün daha cok erken. Benim 7.günum ama hala cesaret edemiyorum yapmaya, siz erken davrandiniz gercekten.

size bir onceki gebeligimden örnek vereyim, degil idrarda görmek kanda bile hcg 4.96 cikmisti benim merkez arayıp maalesef gebelik görünmüyor
dedi ve 3-4 gün sonra da adet oldum. Ancak bazi sikayetlerim olunca yaklasik bir ay sonra tekrar bir hcg bakildi ve deger 1400 cikti. Normalde 5in alti negatif kabul edilirmis ama cok cok nadir de olsa pozitif görüldüğü durumlar oluyormuş.

Bakin benim kanda bile görünmedi, sizin idrarda görünmemesi cok normal, lütfen moralinizi bozmayin kan testi gününüzü bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…