Adana canim..ama bir kod veriyolar burda aksama dogru e nabbizdan ogrenebilirsin diyolar..Bir gun sonra mı cok uzunmus dayanamam okadar sen nerede yaşıyorsun canım
Bana ertesi gün alabilirsin demişlerdi ama 3 gün sonra aldım ben. Bir de suyun sıcak olmamasına dikkat etmek gerek.Kızlar transferden sonra duş alınmıyor muydu.
Hayırlı olsun valla çok sevindim. 5.gün embriyosu muydu?Valla ben degil kocam cesaret etti hadi yapalim dedi yaptik valla ama yani o an omrumden omur gitticift embriyo transferi yapildi canim, 3. Denememdi bu insalah kan degerlerini de bir goreyim biraz daha rahatlicam.. sabah gidip kan vericem. 4-5. Gun bel agrim vardi sonra kasik agrim vardi ama bicak saplat gibi gelip geciyor ama bunlar onun belirtileri mi bilmiyorum. Ilaclarin yan etkileri de olabilir..
Ben de tarnsfer gunu almadim oraya giderken almistim bide 3 gun sonra aldim.Kızlar transferden sonra duş alınmıyor muydu.
Evet canim dondurulmustu, cok tesekkur ederim insallah kanda da degerler yuksek cikar ve sonuna kadar gider hepimizin kiHayırlı olsun valla çok sevindim. 5.gün embriyosu muydu?
İnşallah. O zaman iyi beklemişsin 12.günü. 5.gün embriyosunda 10.güne test günü veriyorlar hep.Evet canim dondurulmustu, cok tesekkur ederim insallah kanda da degerler yuksek cikar ve sonuna kadar gider hepimizin ki
Doktorum transferden sonraki gün ılık duşa girebilirsin demişti ben ertesi gün girdim valla ılık suyla yıkandım canımKızlar transferden sonra duş alınmıyor muydu.
Benim doktorum hep 12. Gunu verdiriyor ki kani yarin vericem sadece idrar testi yaptik bugun, sukur cift cizgiyi gorduk ama hala korkum var kanda da guzel degerler gorursem en azindan bir tik rahatlicamİnşallah. O zaman iyi beklemişsin 12.günü. 5.gün embriyosunda 10.güne test günü veriyorlar hep.
Anladım garanti sonuç olsun istiyor demekki. Gönlünü ferah tut, çift çizgi bariz çıktıysa değerin de iyi çıkacaktır Allahın izniyleBenim doktorum hep 12. Gunu verdiriyor ki kani yarin vericem sadece idrar testi yaptik bugun, sukur cift cizgiyi gorduk ama hala korkum var kanda da guzel degerler gorursem en azindan bir tik rahatlicam
Kızlar progestan iğne apse yapmış popomda üstüne oturamıyorum sıcak havlu koy masaj yap dedi hemşire ama geçmiyo sanki ya bi çözüm bulam varmı daha 2 hafta vurulcam
Amin insallah canimAnladım garanti sonuç olsun istiyor demekki. Gönlünü ferah tut, çift çizgi bariz çıktıysa değerin de iyi çıkacaktır Allahın izniyle
Evet cogu zaman ilaçların etkisiyle de oluyor canım. Yani doktorlar öyle söylüyor ben de bilmiyorum. İnşAllah ikiz olmuştur canım istiyosan tabiValla ben degil kocam cesaret etti hadi yapalim dedi yaptik valla ama yani o an omrumden omur gitticift embriyo transferi yapildi canim, 3. Denememdi bu insalah kan degerlerini de bir goreyim biraz daha rahatlicam.. sabah gidip kan vericem. 4-5. Gun bel agrim vardi sonra kasik agrim vardi ama bicak saplat gibi gelip geciyor ama bunlar onun belirtileri mi bilmiyorum. Ilaclarin yan etkileri de olabilir..
Canım oraya yapılıyo zaten benim de üst taraflara dediğin gibi, keşke kendime yapabilsem ama büyük iğneya yapamam kesin idare etcem ama mahvetti beni yacanim kalcana degil biraz daha ustundeki kasa yapmasini soyle. ben evde kendim yapiyorum, cok sukur sorun yasamadim. ilk gun popoma yapmistim ve iste toplantiya gittim ertesi gun, cok kotuydu. cisi gelmis cocuklar gibi bi saga dogru oturdum, bi sola...cok acidi. sonra hemsire gosterdi tekrar yerini cok sukur kalmadi sorun. asagiya video ekledim yerini gosteriyor.
Canım oraya yapılıyo zaten benim de üst taraflara dediğin gibi, keşke kendime yapabilsem ama büyük iğneya yapamam kesin idare etcem ama mahvetti beni ya
Sagol canımDoktorum transferden sonraki gün ılık duşa girebilirsin demişti ben ertesi gün girdim valla ılık suyla yıkandım canım
Bana göbekten verdi sgk karşılamuyor. Bakalım nasıl olacakKızlar progestan iğne apse yapmış popomda üstüne oturamıyorum sıcak havlu koy masaj yap dedi hemşire ama geçmiyo sanki ya bi çözüm bulam varmı daha 2 hafta vurulcam
Benim olmadı Kızlar biliyordum zaten olmadığını insallah siz güzel sonuçlar alışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?