- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
Şnsallah canım ilaçlarımı bırakmadım beklicem ama İnan hiç umudum kalmadı çok üzüldüm hazırdım aslında bu sonuca ama bi duygusal patlama yaşadım sanırım sabahtan beri ağlıyorum bir tane embriyom kaldı o süreci baştan yasamak korkutuyor beni düşündükçe basıma ağrı giriyorLutfen olumsuzluğa kapilmayin, 5. Gün daha cok erken. Benim 7.günum ama hala cesaret edemiyorum yapmaya, siz erken davrandiniz gercekten.
size bir onceki gebeligimden örnek vereyim, degil idrarda görmek kanda bile hcg 4.96 cikmisti benim merkez arayıp maalesef gebelik görünmüyor
dedi ve 3-4 gün sonra da adet oldum. Ancak bazi sikayetlerim olunca yaklasik bir ay sonra tekrar bir hcg bakildi ve deger 1400 cikti. Normalde 5in alti negatif kabul edilirmis ama cok cok nadir de olsa pozitif görüldüğü durumlar oluyormuş.
Bakin benim kanda bile görünmedi, sizin idrarda görünmemesi cok normal, lütfen moralinizi bozmayin kan testi gününüzü bekleyin
Harbidenmi kız aslında canım tatlı değildir denesem yaparım da herkes mi kendi yapıyo burda ama bi tehlikesi falan yokmu sakat kalınır allah korusunhmm, benim oraya yapmaya baslayinca oturmada hic sorun yasamadim. ama daha asagisina yaptigimda oturmak dert olmustu. burda herkes kendi yapiyor, cok sukur alistim, bana 10-12. haftaya kadar kkullanicagim soylendi. mecbur ogreniyorsun igneyi yapmayi...
Ben oksapar da kullanıyorum göbekten ondan bunu kalçadan verdi ama mahvetti vallaBana göbekten verdi sgk karşılamuyor. Bakalım nasıl olacak
Rica ederim ne demekSagol canım
Şnsallah canım ilaçlarımı bırakmadım beklicem ama İnan hiç umudum kalmadı çok üzüldüm hazırdım aslında bu sonuca ama bi duygusal patlama yaşadım sanırım sabahtan beri ağlıyorum bir tane embriyom kaldı o süreci baştan yasamak korkutuyor beni düşündükçe basıma ağrı giriyor
Evet oksapar da verdi. Transferden sonra ful 2 gün yattınızmı acaba. Ben hemen 15dakka içinde tuvalete gittim 1saat yattım kalktım 2saat yol geldim. Eve geldim hemen yatmadım yarım saat yürüyüş yaptım malum crionel. Buarada bugun saat3de transfer oldum crionel jeli yaparken korktum. Herkese ilk günden veriyor mu ki bu jeli. Sanki embriyoyu dürtüom sandımBen oksapar da kullanıyorum göbekten ondan bunu kalçadan verdi ama mahvetti valla
Harbidenmi kız aslında canım tatlı değildir denesem yaparım da herkes mi kendi yapıyo burda ama bi tehlikesi falan yokmu sakat kalınır allah korusun
Bir mucize olur insallah...ben de ayni durumdayım benim de bir yan embriyom kaldi ve inan ben de sıfırdan baslamaktam cok korkuyorum. Ama suan bir umudumuz var onun ici uğraşmalıyız, bu sekilde stres yaparsan Hormonlarin metabolizman herseyin etkilenir. Ben günlerdir hic düşünmemeye çalışıyorum. Lütfen harap etme kendini ve umutsuzluga kapilma.
MerhabaaHaziran ın başından beri alttan alttan takip ediyorum konuşmalarınızı,bebiş haberleri alan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum,darısı başımızabugün transferim gerçekleşti benimde,heyecanlı ve karışık duygular içindeyim,sizlerede bir merhaba demek istedim
Ben benMerhaba
Aramızda Haziran ayında ilk defa transfer yaptırıp Pozitif sonuçlanan arkadaşlar var var mı ?
Ben transferden sonra nerdeyse hiç yatmadım ve eve gelmem 3 saati buldu ilk 2 gün dinlendim ama sürekli yatmadım sonrasında da evin içinde kendimi yormadan ağır işler yapmadan oyalandımTecrübeli arkadaslar Transferden sonra ful 2 gün yattınızmı acaba. Ben hemen 15dakka içinde tuvalete gittim 1saat yattım kalktım 2saat yol geldim. Eve geldim hemen yatmadım yarım saat yürüyüş yaptım malum crionel. Buarada bugun saat3de transfer oldum crionel jeli yaparken korktum. Herkese ilk günden veriyor mu ki bu jeli. Sanki embriyoyu dürtüom sandım
Yok artık test gününe kadar bir şey yapmam zaten olmadı bir mucize olmazsa
Hayirli olsuun canimKizlar yaptim testi, cift cizgi
Hayırlı olsun crinone ün ulaşabildiği yer sadece rahîm ağzı ama bebisler rahime yani çok daha derine yerleşiyor rahatlıkla yapabilirsin. Ben transferden hemen sonra yaptım dr öyle soylediTecrübeli arkadaslar Transferden sonra ful 2 gün yattınızmı acaba. Ben hemen 15dakka içinde tuvalete gittim 1saat yattım kalktım 2saat yol geldim. Eve geldim hemen yatmadım yarım saat yürüyüş yaptım malum crionel. Buarada bugun saat3de transfer oldum crionel jeli yaparken korktum. Herkese ilk günden veriyor mu ki bu jeli. Sanki embriyoyu dürtüom sandım
Ben transfer gununu saymazsak 12. Gunde yaptim, yarin da kan vericem..Hayirli olsuun canimkacinci gun yaptin testii
Hayorli olsun , insallah senin de guzel haberlerini duyariz sevinirizHaziran ın başından beri alttan alttan takip ediyorum konuşmalarınızı,bebiş haberleri alan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum,darısı başımızabugün transferim gerçekleşti benimde,heyecanlı ve karışık duygular içindeyim,sizlerede bir merhaba demek istedim
Sagol canım içimi rahatlattımHayırlı olsun crinone ün ulaşabildiği yer sadece rahîm ağzı ama bebisler rahime yani çok daha derine yerleşiyor rahatlıkla yapabilirsin. Ben transferden hemen sonra yaptım dr öyle soyledi
İnşAllah benim de sizin gibi pozitif olup devam eder hamileliğim. TesekkurlerBen transferden sonra nerdeyse hiç yatmadım ve eve gelmem 3 saati buldu ilk 2 gün dinlendim ama sürekli yatmadım sonrasında da evin içinde kendimi yormadan ağır işler yapmadan oyalandım
Ben test yapmadım içimde fırtınalar kopuyor, hislerini çok iyi anlıyorum o kadar çok şey yaşıyoruz ki bu aşamalara gelene kadar... Ama şöyle düşün bi gün bizim de yavrularımız olacak belki çok zor olacak ama biz de anne olacagiz. Hala bir embriyon daha var rahmin temiz, gençsin bir sürü avantajın var. Hem daha bu süreç bitmedi kanda 10. Gün negatifi görünce biter ama o zaman da yepyeni bir mücadeleye başlarız. Anne olmaya değerŞnsallah canım ilaçlarımı bırakmadım beklicem ama İnan hiç umudum kalmadı çok üzüldüm hazırdım aslında bu sonuca ama bi duygusal patlama yaşadım sanırım sabahtan beri ağlıyorum bir tane embriyom kaldı o süreci baştan yasamak korkutuyor beni düşündükçe basıma ağrı giriyor
Bazen tam umudu kestiginizde bir mucize olurŞnsallah canım ilaçlarımı bırakmadım beklicem ama İnan hiç umudum kalmadı çok üzüldüm hazırdım aslında bu sonuca ama bi duygusal patlama yaşadım sanırım sabahtan beri ağlıyorum bir tane embriyom kaldı o süreci baştan yasamak korkutuyor beni düşündükçe basıma ağrı giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?