Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Şnsallah canım ilaçlarımı bırakmadım beklicem ama İnan hiç umudum kalmadı çok üzüldüm hazırdım aslında bu sonuca ama bi duygusal patlama yaşadım sanırım sabahtan beri ağlıyorum bir tane embriyom kaldı o süreci baştan yasamak korkutuyor beni düşündükçe basıma ağrı giriyor

Harbidenmi kız aslında canım tatlı değildir denesem yaparım da herkes mi kendi yapıyo burda ama bi tehlikesi falan yokmu sakat kalınır allah korusun

ben de ayni durumdayım benim de bir yan embriyom kaldi ve inan ben de sıfırdan baslamaktam cok korkuyorum. Ama suan bir umudumuz var onun ici uğraşmalıyız, bu sekilde stres yaparsan Hormonlarin metabolizman herseyin etkilenir. Ben günlerdir hic düşünmemeye çalışıyorum. Lütfen harap etme kendini ve umutsuzluga kapilma.

Ben oksapar da kullanıyorum göbekten ondan bunu kalçadan verdi ama mahvetti valla
Evet oksapar da verdi. Transferden sonra ful 2 gün yattınızmı acaba. Ben hemen 15dakka içinde tuvalete gittim 1saat yattım kalktım 2saat yol geldim. Eve geldim hemen yatmadım yarım saat yürüyüş yaptım malum crionel. Buarada bugun saat3de transfer oldum crionel jeli yaparken korktum. Herkese ilk günden veriyor mu ki bu jeli. Sanki embriyoyu dürtüom sandım

Harbidenmi kız aslında canım tatlı değildir denesem yaparım da herkes mi kendi yapıyo burda ama bi tehlikesi falan yokmu sakat kalınır allah korusun

yok canim ben burda o igne icin doktora yada hemsireye gideni hic duymadum, herkes kendi yapmak zorunda, yerini gosteriyorlar kolay gelsin alisirsin deyip yolluyorlar. daha hic bu igneden rahatsizlanan olmadigini en fazla hormon kana karissa bile yagin kaslarda bi sure kalbileegini, korkmamami soylediler. morluk, kana falan hepsi gecici deyip yolladilar. esin yapabilirse ona ogretsinler istersen. bu arada sana ne guzel 2 hafta kalmis, benim en az 6 hafta var devam edicem insallah saglikla gelsinler de...

Bir mucize olur insallah...

Merhabaa Hayırlı olsuuun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur

Tecrübeli arkadaslar Transferden sonra ful 2 gün yattınızmı acaba. Ben hemen 15dakka içinde tuvalete gittim 1saat yattım kalktım 2saat yol geldim. Eve geldim hemen yatmadım yarım saat yürüyüş yaptım malum crionel. Buarada bugun saat3de transfer oldum crionel jeli yaparken korktum. Herkese ilk günden veriyor mu ki bu jeli. Sanki embriyoyu dürtüom sandım

Ben transferden sonra nerdeyse hiç yatmadım ve eve gelmem 3 saati buldu ilk 2 gün dinlendim ama sürekli yatmadım sonrasında da evin içinde kendimi yormadan ağır işler yapmadan oyalandım

Hayırlı olsun crinone ün ulaşabildiği yer sadece rahîm ağzı ama bebisler rahime yani çok daha derine yerleşiyor rahatlıkla yapabilirsin. Ben transferden hemen sonra yaptım dr öyle soyledi

Hayorli olsun , insallah senin de guzel haberlerini duyariz seviniriz

Ben test yapmadım içimde fırtınalar kopuyor, hislerini çok iyi anlıyorum o kadar çok şey yaşıyoruz ki bu aşamalara gelene kadar... Ama şöyle düşün bi gün bizim de yavrularımız olacak belki çok zor olacak ama biz de anne olacagiz. Hala bir embriyon daha var rahmin temiz, gençsin bir sürü avantajın var. Hem daha bu süreç bitmedi kanda 10. Gün negatifi görünce biter ama o zaman da yepyeni bir mücadeleye başlarız. Anne olmaya değer bunu yazıyorum sana yarın negatifi görürsem ben de okuyup yikilmayayim diye. Herşey güzel olacak

Bazen tam umudu kestiginizde bir mucize olurilaclari birakmayin , belki tutunmaya calisiyor bebegimiz belki savasiyor halen siz kendinizi birakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…