Bende aynen dediğim gibi yaptım canım 15dk yattım wcye kalktım sonra 1 saat yatış sonra 1buçuk saat yol, evdeyken yattım genel olarak bir iki gün, yemek yapmaya falan kalktım bide jel için o kadar daha çok yattım canım, jeli de kullandım ama bişeh olmaz sonuçta o daha derinde korkmaEvet oksapar da verdi. Transferden sonra ful 2 gün yattınızmı acaba. Ben hemen 15dakka içinde tuvalete gittim 1saat yattım kalktım 2saat yol geldim. Eve geldim hemen yatmadım yarım saat yürüyüş yaptım malum crionel. Buarada bugun saat3de transfer oldum crionel jeli yaparken korktum. Herkese ilk günden veriyor mu ki bu jeli. Sanki embriyoyu dürtüom sandım
Amin canım inşallah, herşeye değerler ama ne bilim kalçadan olan beni az ürkütüyo eşim hele hiç yapamaz da artık dayancam zaten sağlık ocağı sokağımızda git gel yürüyüş oluyo bi yandanyok canim ben burda o igne icin doktora yada hemsireye gideni hic duymadum, herkes kendi yapmak zorunda, yerini gosteriyorlar kolay gelsin alisirsin deyip yolluyorlar. daha hic bu igneden rahatsizlanan olmadigini en fazla hormon kana karissa bile yagin kaslarda bi sure kalbileegini, korkmamami soylediler. morluk, kana falan hepsi gecici deyip yolladilar. esin yapabilirse ona ogretsinler istersen. bu arada sana ne guzel 2 hafta kalmis, benim en az 6 hafta var devam edicem insallah saglikla gelsinler de...
Amiiin rabbim tez zamanda kavuştursun yavruna inşallah ❤İnşAllah benim de sizin gibi pozitif olup devam eder hamileliğim. Tesekkurler
Canım ben ilk denemede o iğneleri kullanmıştım. Çok sıkıntılıydı gerçekten. Şimdiki denemede prolutex kullanıyorum. Çok daha konforlu doktoruna bi sor istersen. Benim dr da başta progestan iğne dedi ben istedim bunu aynı içerik diye onayladı.Kızlar progestan iğne apse yapmış popomda üstüne oturamıyorum sıcak havlu koy masaj yap dedi hemşire ama geçmiyo sanki ya bi çözüm bulam varmı daha 2 hafta vurulcam
O nerden vuruluyo canım olmazsa onu isterim nasıl bişiy kendinmi yapıyosunCanım ben ilk denemede o iğneleri kullanmıştım. Çok sıkıntılıydı gerçekten. Şimdiki denemede prolutex kullanıyorum. Çok daha konforlu doktoruna bi sor istersen. Benim dr da başta progestan iğne dedi ben istedim bunu aynı içerik diye onayladı.
Evet göbekten kendin yapıyosun. Yağlı değil su bazlı. Ben de oksapar kullanıyorum ikisini de göbekten yapmak zor olur dedim hemşireye. Oksaparı koldan veya bacaktan yapabilirsin dedi. Öyle yapıyorum ben de progestanı göbekten kan sulandırıcıyı bacaktan. Ben de forumda bi arkadaştan öğrenmiştim prolutexi hala dua ederim ona.O nerden vuruluyo canım olmazsa onu isterim nasıl bişiy kendinmi yapıyosun
Ben ben
Benim size yazdıgım göbekten yapılan prolutexten bahsetmiş arkadas. Progestanı poposundan kendi yapan arkadaslar nasıl yapıyormuş ya yukarıda okudum şaşırdım. Maşallah ne cesaretlilerO nerden vuruluyo canım olmazsa onu isterim nasıl bişiy kendinmi yapıyosun
Benim doktorum yağlı bir iğne bunu mutlaka hemşireye yaptır Eve geldiğinde de eşin ovsun iyice ovmazsan yağ doku kalır sertlik yapar ağrın çok olur dedi. reçete ve ilaçla her gün Sağlık ocağına gidiyorum yapıyor hemşireleryok canim ben burda o igne icin doktora yada hemsireye gideni hic duymadum, herkes kendi yapmak zorunda, yerini gosteriyorlar kolay gelsin alisirsin deyip yolluyorlar. daha hic bu igneden rahatsizlanan olmadigini en fazla hormon kana karissa bile yagin kaslarda bi sure kalbileegini, korkmamami soylediler. morluk, kana falan hepsi gecici deyip yolladilar. esin yapabilirse ona ogretsinler istersen. bu arada sana ne guzel 2 hafta kalmis, benim en az 6 hafta var devam edicem insallah saglikla gelsinler de...
Yumurta toplamadan sonra kilo artışı oldu mu sizde? 1-2 kg artış oldu bende. Göbek kısmında şişlik var hala. Ağrım sızım hiç yok Ama . Bu normal mi sizce
Canim seninle aynıyız benimde bugun transferim gerçekleştiHaziran ın başından beri alttan alttan takip ediyorum konuşmalarınızı,bebiş haberleri alan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum,darısı başımızabugün transferim gerçekleşti benimde,heyecanlı ve karışık duygular içindeyim,sizlerede bir merhaba demek istedim
Bacağının neresine yapıyosun canım öyle yapabilirim ikisi göbekten sıkıntı da bacaktan yaparım bende bakim ama acımıyo muEvet göbekten kendin yapıyosun. Yağlı değil su bazlı. Ben de oksapar kullanıyorum ikisini de göbekten yapmak zor olur dedim hemşireye. Oksaparı koldan veya bacaktan yapabilirsin dedi. Öyle yapıyorum ben de progestanı göbekten kan sulandırıcıyı bacaktan. Ben de forumda bi arkadaştan öğrenmiştim prolutexi hala dua ederim ona.
Bugün bağırsaklarımda müthiş ağrı var canlar. Opu dan sonra bu kadar şiddetli olması normal mi? Gaz sancısı anlayamıyorumda akşamdan beri aynıyım
Sürekli tuvaletteyim bugün. Kabız da değilim aferdersiniz ama karın şişliği ve ağrı felaket ne yapmak gerekir acaba3 gün adet sancısı gibi yatırmıştı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?