O şişlik olur canım yenimi opu oldun ? Ben opu sonrası asla yıllarca alamazdım 2 kilo aldım kaldıYumurta toplamadan sonra kilo artışı oldu mu sizde? 1-2 kg artış oldu bende. Göbek kısmında şişlik var hala. Ağrım sızım hiç yok Ama . Bu normal mi sizce
Bende Cumartesi oldum, ancak bugün O şişkinlik beni de rahatsız etmeye başladı. Bende 44 kilo ile başladım bakalım sonuç ne olacak henüz tartılmadımO şişlik olur canım yenimi opu oldun ? Ben opu sonrası asla yıllarca alamazdım 2 kilo aldım kaldı
Ben 40 kilo ile başladım 41 kilo 600 yemek yemeden yemekten sonra 42/300 felan oluyorumCumartesi oldum, ancak bugün rahatsız etmeye başladı. Bende 44 kilo ile başladım bakalım sonuç ne olacak henüz tartılmadım
Cumartesi oldum, ancak bugün rahatsız etmeye başladı. Bende 44 kilo ile başladım bakalım sonuç ne olacak henüz tartılmadımO şişlik olur canım yenimi opu oldun ? Ben opu sonrası asla yıllarca alamazdım 2 kilo aldım kaldı
öyle mi bilmiyordum çok teşekkür ederim, ben en iyisi suya dayanayımBen 40 kilo ile başladım 41 kilo 600 yemek yemeden yemekten sonra 42/300 felan oluyorumkuzum bol bol su iç . Bücudun ilaçları ancak su ile temizler . Kaç yumurta toplanıldı . Ohss olmamaya çalış . Ben bu konuda çok şanslıyım 52 yumurta toplanıldı ama ohss olmadım doktorum çok tecrübeli sağolsun . Ağrılarımda 2 gün de bitti ama ben olu sonrası tam 5 gün daha cetrotide kullanmak zorunda kaldım yoksa 100 de 100 ohss olurdum hem çok yumurtadan dolayı hemde kilomdan dolayı zatıf olanlar daha çok oluyo
Ben bahçeci umutta yaptım canım martta opu oldum sonra son corona araya girdi . Zaten rahim dinlendirecektik uzun bi ara oldu şimdi adetimi bekliyorum aslında 3 gün gecikti . Şeytan diyo adet söktrücüye dayanCumartesi oldum, ancak bugün rahatsız etmeye başladı. Bende 44 kilo ile başladım bakalım sonuç ne olacak henüz tartılmadım
öyle mi bilmiyordum çok teşekkür ederim, ben en iyisi suya dayanayım14 yumurta toplandı. Siz nerde tedavi görüyorsunuz ?☺
3ümüz de aynı inşallah hamile oldugumuz haberlerini veririz haftaya BurdanCanim seninle aynıyız benimde bugun transferim gerçekleştiçift embriyo transfer edildi sabahtan beri yatıyorum hakkimizda hayirlisi
Ben bugün doktoruma sordum adeti, ilaçları bıraktıktan bir hafta, on gün sonra ancak olursun dedi. Burda 3. Günde olanda vardı bekle benceBen bahçeci umutta yaptım canım martta opu oldum sonra son corona araya girdi . Zaten rahim dinlendirecektik uzun bi ara oldu şimdi adetimi bekliyorum aslında 3 gün gecikti . Şeytan diyo adet söktrücüye dayanama bekliycem bi iki gün daha . Sonra transfer hazırlığına giriceğim
Eğer çoğalmazsa yerleşme kanamasıdır bence oKızlar ben doktorun yazdığı fitili koyuyorum geceleri. Fitilin de kendi çubuğu var vajinaya rahat yerleştirmek için kutusundan çıkıyo işte ismi Gera. Kızlar fitili koydum çubuğu çıkardığımda ucunda kahverengi leke vardı. Kahverengi akıntı bulaştı. O akıntı tutmayınca oluyo galiba dimi?Yarın test günüm yaa off
Bacağın yan tarafına yapıyorum. Eşin koluna da yapabilir üst kısıma. Videolar var nasıl yapılacağını gösteren. Bazen acıyo aslında ama progestanın ağrısının yanında sinek ısırığı gibi kalır.Bacağının neresine yapıyosun canım öyle yapabilirim ikisi göbekten sıkıntı da bacaktan yaparım bende bakim ama acımıyo mu
İnşAllah canım hiç beklemiyodum böyle bişey yaa. Çok derindeydi ama yani cubugun ucunda kahverengi lekeyi görünce çok korktum yaa. Yani benim adet olmama da daha 1 hafta falan var yani adet de değil ALLAH korusun. Yarın bakalım nolucakEğer çoğalmazsa yerleşme kanamasıdır bence o
Yok ben marrtta oldum opu . Zaten 5 ci gün adet oldum . Şimdi transfer hazırlığı için adet olmak istiyorumBen bugün doktoruma sordum adeti, ilaçları bıraktıktan bir hafta, on gün sonra ancak olursun dedi. Burda 3. Günde olanda vardı bekle bence
Bana transfer sonrası kanama bile tutmadığı anlamına gelmez pek çok kanamalı gebelik oluyo demişlerdi merkezde. Ben de çok az bi kahverengi akıntı gördüm bugün idrarda çift çizgi de görmüştüm. Kimyasal falan mı oluyo yoksa yerleşiyo mu diye içim içimi yiyo sabahtan beri. İnşallah yerleşmedendir ikimizinki de.Kızlar ben doktorun yazdığı fitili koyuyorum geceleri. Fitilin de kendi çubuğu var vajinaya rahat yerleştirmek için kutusundan çıkıyo işte ismi Gera. Kızlar fitili koydum çubuğu çıkardığımda ucunda kahverengi leke vardı. Kahverengi akıntı bulaştı. O akıntı tutmayınca oluyo galiba dimi?Yarın test günüm yaa off
Kuzum madem çift çizgi allah aşkına o bebeği niye bu süşüncelerle strese sokuyosun . Yapma ne kendin için ne bebişin için .. bak bugün yine konuştum doktorumla bana söz vereceksin asla stress gerilme olmayacak dedi çünki stress en büyük düşmanımız transfer sonrası dedi .Bana transfer sonrası kanama bile tutmadığı anlamına gelmez pek çok kanamalı gebelik oluyo demişlerdi merkezde. Ben de çok az bi kahverengi akıntı gördüm bugün idrarda çift çizgi de görmüştüm. Kimyasal falan mı oluyo yoksa yerleşiyo mu diye içim içimi yiyo sabahtan beri. İnşallah yerleşmedendir ikimizinki de.
Çok haklısın ama elde değil maalesef. Hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok.Kuzum madem çift çizgi allah aşkına o bebeği niye bu süşüncelerle strese sokuyosun . Yapma ne kendin için ne bebişin için .. bak bugün yine konuştum doktorumla bana söz vereceksin asla stress gerilme olmayacak dedi çünki stress en büyük düşmanımız transfer sonrası dedi .
Hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğin bak benimde erkek faktörüydü ilk denemede tuttu çok şükür darısı başına inşallahÇok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
Bende ilk transferimi cuma günü oldum . Erkek faktörlüydü bizim sebebimiz.
İnşallah benim bebeğimde bana tutunur
Şuan 2 gündür aşırı terliyorum ve içim yanıyor sizede böyle oldu mu ?
Hımm bakiyim olmazsa öyle bişeyler denicem geleydi bi 8.haftaBacağın yan tarafına yapıyorum. Eşin koluna da yapabilir üst kısıma. Videolar var nasıl yapılacağını gösteren. Bazen acıyo aslında ama progestanın ağrısının yanında sinek ısırığı gibi kalır.
3embriyo benimCanim seninle aynıyız benimde bugun transferim gerçekleştiçift embriyo transfer edildi sabahtan beri yatıyorum hakkimizda hayirlisi
Oy maşallah 3 mü?3embriyo benimama içim çok hareketli benim,sürekli gaz yerimde duramıyorum
Ben hergün böyle yatmak istemiyorum ya,normal sakin bir hayata geçmek istyorım,hafif sızı var içimde hareketlenme,1.günden sonra geçer değil mi??Oy maşallah 3 mü?heyecanla bekliyorum sonuçlarını gaz olayı çok fena ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?