- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ben vücuttan vücuda değişir diye düşünüyorum bu durum için. Şahsen benim progestan iğne ve jele başladığımdan beri gazlı olma halim nerdeyse hiç geçmiyor çok rahatsız ediciBen hergün böyle yatmak istemiyorum ya,normal sakin bir hayata geçmek istyorım,hafif sızı var içimde hareketlenme,1.günden sonra geçer değil mi??
VAllaha bilmiyom ki canım. İnşAllah dediğin gibi yerleşmedirBana transfer sonrası kanama bile tutmadığı anlamına gelmez pek çok kanamalı gebelik oluyo demişlerdi merkezde. Ben de çok az bi kahverengi akıntı gördüm bugün idrarda çift çizgi de görmüştüm. Kimyasal falan mı oluyo yoksa yerleşiyo mu diye içim içimi yiyo sabahtan beri. İnşallah yerleşmedendir ikimizinki de.
Tebrik ederim canım darısı bizlere olsun inşallahPredictor erken gebelik testiyle yaptım allah'ım ilk defa çift çizgi goruyorum
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına al inşAllahKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
Tebrik ederim canım darısı bizlere olsun inşallah
Amin ya inşallah gerçektir benimledirTebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına al inşAllah♥
Çok tşk ederim canımm. AMİN. 1_2 saata kan vermeye gidicem inşAllah. Dün gece ilk önce fitilin çubuğuna sonra da pedime az gelen kahverengi akıntı vardı.sabah yine fitil koyunca bakıyım dedim yoktu. Temiz cıktı çubukAmin ya inşallah gerçektir benimledirgörür görmez ilk duam sizin içindi tez vakitte yavrularınızı kucağınıza alacaksınız insallah
Hiç belli olmaz canım ınş pozitiftir dualarım seninleÇok tşk ederim canımm. AMİN. 1_2 saata kan vermeye gidicem inşAllah. Dün gece ilk önce fitilin çubuğuna sonra da pedime az gelen kahverengi akıntı vardı.sabah yine fitil koyunca bakıyım dedim yoktu. Temiz cıktı çubuk11ci gün yerleşme kanaması olamaz heralde dimi
Saol canım inşAllah vardırHiç belli olmaz canım ınş pozitiftir dualarım seninle
Teeebrikkkk ederimmmmPredictor erken gebelik testiyle yaptım allah'ım ilk defa çift çizgi goruyorum
Insallah bebisin kendini belli etmistir annesiÇok tşk ederim canımm. AMİN. 1_2 saata kan vermeye gidicem inşAllah. Dün gece ilk önce fitilin çubuğuna sonra da pedime az gelen kahverengi akıntı vardı.sabah yine fitil koyunca bakıyım dedim yoktu. Temiz cıktı çubuk11ci gün yerleşme kanaması olamaz heralde dimi
Tebrik ederim.Kızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
Cok tşk ederim canım inşAllah bebişimdirKizlar ben kan vermeye gidiyorum, ne olur dua edin
Hayırlı olsun cnm.Bende 7. Gün aynı testi yapmıştım.Aynı seninki gibi çıkmıştı.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
Teeebrikkkk ederimmmm
Çok sağolun kızlar inanamıyorum... amin inşallah hep birlikte bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza aldığımızı da gorelimmTebrik ederim.Çift çizgiyi yakalamissiniz, hamilesiniz, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah
Amin canım hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallahHayırlı olsun cnm.Bende 7. Gün aynı testi yapmıştım.Aynı seninki gibi çıkmıştı.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Canım benim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
Tebrik ederim canımmmKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?