Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İnşAllah canım yaa umudum o yönde. ALLAH hepinizden razı olsun. Güzel dilekleriniz için. Sen verdin mi canım? Ben yoldayım gidiyorum

Var canım kacıncı gunun bugun birde kac embriyo transfer edildi kacıncı gun embriyosu ben de saglık ocagın gittim yarın cıkar dediler bende boyle test aldım yapmaya korkuyorum
Transfer sonrası 7.günüm bugün iki embriyo transfer edildi 5.gün embriyosuydu . 9.gün de kan testi verelim dedi doktorum sanırım kan sonucunu görene kadar içim rahat etmeyecek . Senin kaçıncı günün canım ?

Ben verdim canim, bekliyorum simdi sonucunu.. Allahim heveslerimizi tamamina erdirsin
Canım inşAllah ya. Sen hiç olmazsa idrarda pozitifi gordun biraz rahatsın. Ben de verdim 3_4 saate çıkar dediler. Bakalım hayırlısı. Kan alan kız kendinde bir deyişiklik hissediyomusun dedi o ufak lekelenmemi dedi bana parça kalmış ola bilir odur dedi. Tüm ümitlerimi yıktı bence de olmadı yaa. Bana kana gelenler kendilerinde bi deyişiklik hissediyolar çoğu zaman dedi. Halsizlik uyku hali falan. Ben dedim bende çok yok öyle. Ne bileyim yaa hiçbişey hissetmiyorum. Boşluktayım sanki

Sen duyma onu bu kadar bekledin bozma moralini. Öğleye dogru cıkar sonuç

Bu surecte sunu gordum herkes masallah fikir sahibi ama bilgi sahibi degiller. Bosver moralini bozma ve bekle canim, Allahtan umit kesilmez Herkes bisiler hissetmek zorunda degil ki hissetmiyorda cogu.. guzel seyler dusun sen..

canım bende hiçbir belirti yoktu hiçbir değişiklik de hissetmedim adet olacak gibi ağrım vardı ama ilk negatif olan transferimde de olmuştu o ağrı. doktorlar üzerine basa basa söylüyor kan testinden önce belirti olmaz olanlar da ilaçların etkisidir diye. asıl kan testinin sonucunda çıkacak her şey. insanların ne dediğini umursama hayırlı haberlerle gelirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…