- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Evet yaa kız bir gram karşımdaki üzülür diye düşünmedi moralimi bozdu. Bakalım nolacak bekliyoruz. Seninki ne zaman cıkacak canım.?Bu surecte sunu gordum herkes masallah fikir sahibi ama bilgi sahibi degiller. Bosver moralini bozma ve bekle canim, Allahtan umit kesilmezHerkes bisiler hissetmek zorunda degil ki hissetmiyorda cogu.. guzel seyler dusun sen..
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?
Cok tşk ederim canım. İnşAllah hayırlısı. Bakalım nolacak. Ben belki bir haftadır şerbet içiyorum kanım az diye. Hala kalktığımda başım dönüyo. Şerbet hiç işe yaramıyo galibacanım bende hiçbir belirti yoktu hiçbir değişiklik de hissetmedim adet olacak gibi ağrım vardı ama ilk negatif olan transferimde de olmuştu o ağrı. doktorlar üzerine basa basa söylüyor kan testinden önce belirti olmaz olanlar da ilaçların etkisidir diye. asıl kan testinin sonucunda çıkacak her şey. insanların ne dediğini umursama hayırlı haberlerle gelirsin umarım
Canım hamilesin progestan etkili olmaz hayırlı olsunBir kac sanıyede belirginleşmeye başladı ama progestan fitil in etkisi olurmu şimdi hastaneye kan var meye gidiyorum ama aklıma o takıldı
Hamilesin diyen ilk kişisin bunu duyacagımı hiç duşunmuyordum cok teşekkür ederim inşallah kan sonucunda güzel gelir sarısı tüm isteyenlere bekleyenlere olsun inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizinCanım hamilesin progestan etkili olmaz hayırlı olsun
Yaa erken ciksin diye ozel Laboratuvara gittim, saat 4ten sonra cikar dediEvet yaa kız bir gram karşımdaki üzülür diye düşünmedi moralimi bozdu. Bakalım nolacak bekliyoruz. Seninki ne zaman cıkacak canım.?
Çoook teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Etkili olacagini sanmiyorum cunku idrardaki hcgye bakiyor, tebrik ederim canimBir kac sanıyede belirginleşmeye başladı ama progestan fitil in etkisi olurmu şimdi hastaneye kan var meye gidiyorum ama aklıma o takıldı
3_4 saata çıkar dediler canım arayıp söyliyecekler inşAllah. Bakalım ne olucakYaa erken ciksin diye ozel Laboratuvara gittim, saat 4ten sonra cikar dedionceki testlerimi hastane de vermistim 2 saat sonra cikmisti.. artik hayirlisi diyip bekliyorum.. gec olsun guc olmasin.. senin ne zaman cikacak canim?
Oyyy MaşallahPredictor erken gebelik testiyle yaptım allah'ım ilk defa çift çizgi goruyorum
Var canım Hayırlı olsunGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?
Teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahhhVar canım Hayırlı olsun
Eveeet , masallah masallah hamilesinKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
HamilesiiiiiinKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
Yine bebeklerine kavuşan anneleri gördüğüm bir günGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?
Hayırr etkisi olmaz, gözün aydın hamilesin çok şükürBir kac sanıyede belirginleşmeye başladı ama progestan fitil in etkisi olurmu şimdi hastaneye kan var meye gidiyorum ama aklıma o takıldı
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alınKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?