Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bu surecte sunu gordum herkes masallah fikir sahibi ama bilgi sahibi degiller. Bosver moralini bozma ve bekle canim, Allahtan umit kesilmez Herkes bisiler hissetmek zorunda degil ki hissetmiyorda cogu.. guzel seyler dusun sen..
Evet yaa kız bir gram karşımdaki üzülür diye düşünmedi moralimi bozdu. Bakalım nolacak bekliyoruz. Seninki ne zaman cıkacak canım.?

Cok tşk ederim canım. İnşAllah hayırlısı. Bakalım nolacak. Ben belki bir haftadır şerbet içiyorum kanım az diye. Hala kalktığımda başım dönüyo. Şerbet hiç işe yaramıyo galiba

Canım hamilesin progestan etkili olmaz hayırlı olsun
Hamilesin diyen ilk kişisin bunu duyacagımı hiç duşunmuyordum cok teşekkür ederim inşallah kan sonucunda güzel gelir sarısı tüm isteyenlere bekleyenlere olsun inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizin

Evet yaa kız bir gram karşımdaki üzülür diye düşünmedi moralimi bozdu. Bakalım nolacak bekliyoruz. Seninki ne zaman cıkacak canım.?
Yaa erken ciksin diye ozel Laboratuvara gittim, saat 4ten sonra cikar dedi onceki testlerimi hastane de vermistim 2 saat sonra cikmisti.. artik hayirlisi diyip bekliyorum.. gec olsun guc olmasin.. senin ne zaman cikacak canim?

Yaa erken ciksin diye ozel Laboratuvara gittim, saat 4ten sonra cikar dedi onceki testlerimi hastane de vermistim 2 saat sonra cikmisti.. artik hayirlisi diyip bekliyorum.. gec olsun guc olmasin.. senin ne zaman cikacak canim?
3_4 saata çıkar dediler canım arayıp söyliyecekler inşAllah. Bakalım ne olucak

Kızlar progestan iğne veya fitil bel ağrısı yapar mı sizce? Uykumdan uyandırıyor sabahları bel ağrısı

Bir kac sanıyede belirginleşmeye başladı ama progestan fitil in etkisi olurmu şimdi hastaneye kan var meye gidiyorum ama aklıma o takıldı
Hayırr etkisi olmaz, gözün aydın hamilesin çok şükür Allah kucağına aldigin günleri de göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…