Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Cevabım neqativ çıktı kızlar
Cok uzuldum arkadasim hakkinda hayirlisi olsun.. demekki biraz daha zamani varmis.. biliyorum cok zor ama cok uzmemeye calis.. saglikli sihhatli olmayacakti belki oyle teselki et kendini.. ben ilk 2 denememde hep boyle dusunmustum.. Allah tez zamanda gonlune gore versin insallah

Opu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Var canım ben ne cektım 1 hafta. Sonra internette okudum ılık suya 1 cay kasıgı karbonat at Bır bardak suya. İç 10 dk sonra sonuç süper. He buarada vc kapısında bekle tavsiyem

Pozitif alan arkadaşlarım okuyorum sizin adınıza çok sevindim rabbim tamamına erdirsin Yüreğinizdeki heyecanı anlayabiliyorum ben perşembeden önce yapamayacağım galiba direk kan vereceğim. Oğluma da tüp bebekle kavuşmama rağmen cesaret edemiyorum. Sizin cesaretinizi kutluyorum çok güçlüsünüz hepiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…