- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Teşekkür ederim canımEtkili olacagini sanmiyorum cunku idrardaki hcgye bakiyor, tebrik ederim canim
Var canım tebriklerGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?
Aminnn inşallah canım cümlemizinHayırr etkisi olmaz, gözün aydın hamilesin çok şükürAllah kucağına aldigin günleri de göstersin inşallah
Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamilesin diyen ilk kişisin bunu duyacagımı hiç duşunmuyordum cok teşekkür ederim inşallah kan sonucunda güzel gelir sarısı tüm isteyenlere bekleyenlere olsun inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizin
Amin inşallah canımTebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Vaaar ben gordum cizgiyiiiGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?
Cnm üzülme inşallah diğer denemelerinde olacak sadece zamanı değilmiş diye düşünCevabım neqativ çıktı kızlar
Nasıl yaniCevabım neqativ çıktı kızlar
Canim Rabbim.ne verirse hayırlısını versin insallah , en yakin zamanda anne olabilmen duasiyla..Cevabım neqativ çıktı kızlar
Perşembe günü transfer im var. Canım şuan jel ve ilaçları alıyorum sen ne yaptınSultanhsyn sen ne yaptın canım? Seninle adet günümüz aynıydı.
Cok uzuldum arkadasimCevabım neqativ çıktı kızlar
Var canım ben ne cektım 1 hafta. Sonra internette okudum ılık suya 1 cay kasıgı karbonat at Bır bardak suya. İç 10 dk sonra sonuç süper. He buarada vc kapısında bekle tavsiyemOpu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Insallah canim benim3ümüz de aynı inşallah hamile oldugumuz haberlerini veririz haftaya Burdan
Masallah size3embriyo benimama içim çok hareketli benim,sürekli gaz yerimde duramıyorum
Tebrik ederim darisi bize insallahKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?
Ciddi misin yaa çok üzüldümmmCevabım neqativ çıktı kızlar
Ayy masallahGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?