Sağol canım. Evet çok ağladım. Eşim kızdı bu kadar ağladığım için ama onun da ne kadar umutla beklediğini biliyodum. Beni üzmemek için ban moral veriyor. Canım çok yandı çokCiddi misin yaa çok üzüldümmmhiç üzülme diyemeyeceğim.. Ağla acını yaşa ama sonra toparlan hiçbirşey bitmedi. Şuan zamanı değilmiş ama o gün gelecek sende hayırlı haberler alacaksın
Canım Allah sabır versin güç versin. En yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Sağol canım. Evet çok ağladım. Eşim kızdı bu kadar ağladığım için ama onun da ne kadar umutla beklediğini biliyodum. Beni üzmemek için ban moral veriyor. Canım çok yandı çok
Amiiiin. Darısı sana inşallah canım benim. Inşallah birlikte konuşalım o asamalriOyyy Maşallah ☺ Nasıl mutlu oldum anlatamamKan sonucu, kese ve kalp atışı derken sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşallah ☺ Darısı başımıza gelsin
Bugun transferim olduPerşembe günü transfer im var. Canım şuan jel ve ilaçları alıyorum sen ne yaptın
Eveeet sen tahmin etmiştinHamilesiiiiiinGözün aydın ben biliyordum olacağını ya biliyordummmm Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok tşk ederim canım AminCanım Allah sabır versin güç versin. En yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın
Tebrik ederim darisi bize insallah
Darısı isteyen herkese, iyi dilekleriniz, dualarınızla motivasyonumu artırdınız kızlar. Allah'ım herkese nasip etsin inşallah. Iyiki vardınız, anneme bile söylememiştim bi eşim bi sizler vardınız çok iyi geldinizEveeet , masallah masallah hamilesin
Çok üzüldüm bi gün harika bir anne olacaksın bunu hep düşün yılma hiç canım benim...Sağol canım. Evet çok ağladım. Eşim kızdı bu kadar ağladığım için ama onun da ne kadar umutla beklediğini biliyodum. Beni üzmemek için ban moral veriyor. Canım çok yandı çok
Canım Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı yavrularına kavuşursunSağol canım. Evet çok ağladım. Eşim kızdı bu kadar ağladığım için ama onun da ne kadar umutla beklediğini biliyodum. Beni üzmemek için ban moral veriyor. Canım çok yandı çok
Hiç ilgisi yok hayırlı olsun canım hamilesin :)Bir kac sanıyede belirginleşmeye başladı ama progestan fitil in etkisi olurmu şimdi hastaneye kan var meye gidiyorum ama aklıma o takıldı
Çok teşekkür ederim canım. inşAllahÇok üzüldüm bi gün harika bir anne olacaksın bunu hep düşün yılma hiç canım benim...
Cok sağol canım AMİN inşAllahCanım Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı yavrularına kavuşursun
Kızlar transferim gerçekleşti. Bunu yaşamak bile çok güzel. 12 gün sonra test günüm. İnşallah olumlu sonuçlar alırım
Mahvoldum çok üzgünüm herkes kesin gözüyle bakıyordu 5aa kalitede embriyo rahimde hiç sıkıntı yok neden diyorum saatlerdir ağlıyorum bir tane embriyom kaldı zaten her şeye sil baştan başlamaya çok korkuyorum cok üzgünüm
Benimde öyleydi hiç embriyom kalmadıÇok sagolun kızlar çok kötüyüm çok. Tek umudumdubaşka yok embriyom dondurulmışum.
Ağlamayıp içinde yaşamaktansa ağlamak rahatlatır kuzum içini dökersin ama çok hırpalama kendini lütfen.. Yumurta ve sperm olduğu sürece umut herzaman vardır asla unutma. Canının yanması çok normal rabbime duam inşallah içindeki yangını tez vakitte söndürürSağol canım. Evet çok ağladım. Eşim kızdı bu kadar ağladığım için ama onun da ne kadar umutla beklediğini biliyodum. Beni üzmemek için ban moral veriyor. Canım çok yandı çok
Bana da hemşire ilaçları kes adet olursun dedi. Ve benim serüvenim de burada bitti. Senin için inşAllah hayırlısı olsun canımmBenimde öyleydi hiç embriyom kalmadı
Vardır bı hayır kendini üzme yıpratma
Ben 2 gün once adet oldum ve 3.gun gel dedi doktom.Bana şimdiden ilaçlara başlattı
İnşallah bu sefer hersey güzel olur
Güzel düşünelim kendini bırakma lütfen☺
Sağol canım inşAllah kendi kendine olur belki ALLAHtan hayırlısı.Ağlamayıp içinde yaşamaktansa ağlamak rahatlatır kuzum içini dökersin ama çok hırpalama kendini lütfen.. Yumurta ve sperm olduğu sürece umut herzaman vardır asla unutma. Canının yanması çok normal rabbime duam inşallah içindeki yangını tez vakitte söndürür
Neden bitsin öyle olur mu? Tekrar başlarsın şimdi pskolojin alt üst oldu ondan böyle düşünüyorsun.Bana da hemşire ilaçları kes adet olursun dedi. Ve benim serüvenim de burada bitti. Senin için inşAllah hayırlısı olsun canımm
Teşekkür ederim canım kan verdik cok şükür 515 cıktıHiç ilgisi yok hayırlı olsun canım hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?