Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Tüp bebeği diyorum canım. Tüp bebek maceram bitti yani. İnşAllah kendiliğinden olur belki kısmet
Neden bitti işte
Bende onu merak ettim
Benim normal yoldan olma ihtimali dahi yok
Eğer öyle bı olasılık varsa inşallah hemencecik olur
O kdr çok tanıdığım var ki tüp bebek deneyip olmayıp kendiliğinden hamile kalan
İnşallah sende öyle olursun

Kendini toparlayıp tekrar başlarsın canım kaç kez negatif alıp tekrar deneyen var pes etmek yok. Mart ayında negatif aldım şimdi tekrar başladım
Ben Mart'ta ilk transferimi oldum önce değerim pozitif çıktı sonra düştü
Sonra bu ayın 15inde transferim oldu direk negatif çıktıve ben şimdi adetliyim ilaçlara başlayacağım galiba.İki gündür biesteron içiyorum
Acaba doktorum yarın ne diyecek çok merak ediyrm.

Kendini toparlayıp tekrar başlarsın canım kaç kez negatif alıp tekrar deneyen var pes etmek yok. Mart ayında negatif aldım şimdi tekrar başladım
Canım maddi durumumuz da pek yok. Bu tüp bebek için babam yardım etmişti zaten. İnşAllah hayırlısıyla akışına bırakıcaz artık

İnşAllah canım. Hayırlısı artık ALLAH kısmet edecekse imkansız diye bişey yoktur unutma. Olur inşAllah canım

Sağol canım. Evet çok ağladım. Eşim kızdı bu kadar ağladığım için ama onun da ne kadar umutla beklediğini biliyodum. Beni üzmemek için ban moral veriyor. Canım çok yandı çok
Su gozyaslarini sil bakalim bi..yeterince agladin..toparlan lutfen
Canim nasil bir tedavi verdi..doktorunuz.size..

HAmile haberlerini duydukça sizler kadar seviniyorum,negatiflere de bir o kadar üzülüyorum.. çok zor bi dönemden geçiyoruz kızlar allh hepimize hayırlsıını versin,transfern ikinci günü ama ben ara ara hep ağlıyorum içimden geliyor,şimdi de çok korkuyorum..

Kızlar benim bugün çok fazla adet agrım var günüm yaklaştı o yüzden sanırım ama ilaçları kullanırken olamam dimi ? Doktorum bıraktırmadı ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…