Teşekkür ederim canım kan verdik cok şükür 515 cıktı
Tüp bebeği diyorum canım. Tüp bebek maceram bitti yani. İnşAllah kendiliğinden olur belki kısmetNeden bitsin öyle olur mu? Tekrar başlarsın şimdi pskolojin alt üst oldu ondan böyle düşünüyorsun.
Çok iyi canım darısı bizlere inşallahTeşekkür ederim canım kan verdik cok şükür 515 cıktı
Kendini toparlayıp tekrar başlarsın canım kaç kez negatif alıp tekrar deneyen var pes etmek yok. Mart ayında negatif aldım şimdi tekrar başladımTüp bebeği diyorum canım. Tüp bebek maceram bitti yani. İnşAllah kendiliğinden olur belki kısmet
Neden bitti işteTüp bebeği diyorum canım. Tüp bebek maceram bitti yani. İnşAllah kendiliğinden olur belki kısmet
Aminnn inşallah rabbim bu mutluluğu hepinize tattırır inşallahÇok iyi canım darısı bizlere inşallah
Ben Mart'ta ilk transferimi oldum önce değerim pozitif çıktı sonra düştüKendini toparlayıp tekrar başlarsın canım kaç kez negatif alıp tekrar deneyen var pes etmek yok. Mart ayında negatif aldım şimdi tekrar başladım
Amin inşallah canım. İsteyen herkesin yüzü gülsüncanim hayirli olsun insallahhaziranin kapanisini da senin transferle yaptik, temmuz da insallah bereketli olur
Canım maddi durumumuz da pek yok. Bu tüp bebek için babam yardım etmişti zaten. İnşAllah hayırlısıyla akışına bırakıcaz artıkKendini toparlayıp tekrar başlarsın canım kaç kez negatif alıp tekrar deneyen var pes etmek yok. Mart ayında negatif aldım şimdi tekrar başladım
İnşAllah canım. Hayırlısı artıkNeden bitti işte
Bende onu merak ettim
Benim normal yoldan olma ihtimali dahi yok
Eğer öyle bı olasılık varsa inşallah hemencecik olur
O kdr çok tanıdığım var ki tüp bebek deneyip olmayıp kendiliğinden hamile kalan
İnşallah sende öyle olursun
Su gozyaslarini sil bakalim bi..yeterince agladin..toparlan lutfenSağol canım. Evet çok ağladım. Eşim kızdı bu kadar ağladığım için ama onun da ne kadar umutla beklediğini biliyodum. Beni üzmemek için ban moral veriyor. Canım çok yandı çok
Canim nasil bir tedavi verdi..doktorunuz.size..Ben Mart'ta ilk transferimi oldum önce değerim pozitif çıktı sonra düştü
Sonra bu ayın 15inde transferim oldu direk negatif çıktıve ben şimdi adetliyim ilaçlara başlayacağım galiba.İki gündür biesteron içiyorum
Acaba doktorum yarın ne diyecek çok merak ediyrm.
Gercekten mi tek emriyo Ama heyecanlandım simdi sen öyle diyincemasallah canim cok guzel bi deger, ikiz olabilir
Ayyy aminnn inşallah canımÇok iyi canım darısı bizlere inşallah
şu an biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim canımmSu gozyaslarini sil bakalim bi..yeterince agladin..toparlan lutfen
Canim nasil bir tedavi verdi..doktorunuz.size..
Geçiyor kuzum ben de dün çok ağladım akşama kadar ağladım ağlamaktan uyuyakaldım ama napalım nasip insallah güzel sonuç alıcaz biz de bir gunşu an biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim canımm ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?