hayırlı olsun kat kat katlansın değerin cnmTeşekkür ederim canım kan verdik cok şükür 515 cıktı
oh maşallah canım çok güzel değerin, kat kat katlansın değerin canımKizlar degerim 723 cikti sanirim bu defa oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, sonuna kadar gitsin.. hepiniz dualarimdasiniz.. siz de dualariniz da beni unutmayin..
Senin daha gününe vardı ama canım. Doktor ne dedi? 12güne kadar bekleseydin sen. Geçecek tabi canım her şey geçtiği gibi bu da geçecek. Bu da bizim imtihanımız demek ki. Kısmet canımGeçiyor kuzum ben de dün çok ağladım akşama kadar ağladım ağlamaktan uyuyakaldım ama napalım nasip insallah güzel sonuç alıcaz biz de bir gun
Tebrik ederim gün arkadaşım.Kizlar degerim 723 cikti sanirim bu defa oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, sonuna kadar gitsin.. hepiniz dualarimdasiniz.. siz de dualariniz da beni unutmayin..
Doktor çok erken sakın ilaçlarını bırakma dedi 5.gun icin en az 9.gunu bekleriz biz dedi ama heves kalmadı tabi bende hayırlısı olsunSenin daha gününe vardı ama canım. Doktor ne dedi? 12güne kadar bekleseydin sen. Geçecek tabi canım her şey geçtiği gibi bu da geçecek. Bu da bizim imtihanımız demek ki. Kısmet canım
Ya bilmiyorum ama.size dünde yazacaktim uyuyakalmisim, sizin bana tuttu ama henuz kendini göstermiyor gibi geliyor benim icime doganlar genelde çıkıyor demedi demeyin:)Doktor çok erken sakın ilaçlarını bırakma dedi 5.gun icin en az 9.gunu bekleriz biz dedi ama heves kalmadı tabi bende hayırlısı olsunBugün çok ağrım var zaten günüm de yaklaştı
Ah KESK’e canım keske eğer öyle bir şey yapıyorsa doğduğunda poposuna poposuna vururumYa bilmiyorum ama.size dünde yazacaktim uyuyakalmisim, sizin bana tuttu ama henuz kendini göstermiyor gibi geliyor benim icime doganlar genelde çıkıyor demedi demeyin:)
Tebrik ederim arkadasim insallah katlanarak devam eder cumlemizinkiTeşekkür ederim canım kan verdik cok şükür 515 cıktı
Amin canim benim insallah hepimizinkioh maşallah canım çok güzel değerin, kat kat katlansın değerin canım
Canim benim cok tesekkur ederim, dualarimdasin Allah insallah gonlune gore en kisa zamanda seni de guldurur.. tup bebek tedavisi normal gebelik sansini da artiriyor bu arada, aldigimiz hormonlardan kaynakli kac yasindaydin bilmiyorum ama insalah ihtiyacin kalmaz yeniden baslamaya ama nolur kendini birakma. Bak bu benim 3. Denemem evet cok pahali cok haklisin ama bi sekilde Allah yardimcimiz oldu, insallah bu sefer bize de guldu, sana da guler.. umutlarini sakin yikmaTebrik ederim gün arkadaşım.İnşAllah kat kat artsın. Sağlıcakla bebişini al kucağına
Teşekkür ederim canım inşallahhayırlı olsun kat kat katlansın değerin cnm
Amin inşallah canım benim bende seni tebrik ederim saglıcakla kucağımıza almakta nasip olur inşallahTebrik ederim arkadasim insallah katlanarak devam eder cumlemizinki
Sen bi 4-5 gün daha bekle bakalim yinede :)Ah KESK’e canım keske eğer öyle bir şey yapıyorsa doğduğunda poposuna poposuna vururumama olsa çıkardı benim hiç umudum yok
Doktor çok erken sakın ilaçlarını bırakma dedi 5.gun icin en az 9.gunu bekleriz biz dedi ama heves kalmadı tabi bende hayırlısı olsunBugün çok ağrım var zaten günüm de yaklaştı
Tebrik ederim arkadasim insallah katlanarak devam eder cumlemizinki
Cnm değerin çok güzel çıkmış .Kat katlansın inşallah .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar degerim 723 cikti sanirim bu defa oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, sonuna kadar gitsin.. hepiniz dualarimdasiniz.. siz de dualariniz da beni unutmayin..
Amin inşallahh hepimizinkiYine bebeklerine kavuşan anneleri gördüğüm bir günmaşallah kuzum evet orada o çizgi, bebeğin seninle sağlıkla gelsin inşallah
Nasip kuzum bakalım bugün sabahtan beri geçmedi ama sanki adet oldum birinci günü gibi iş yaptım biraz olmadı zaten diye belki de ondan olmusturcanim gunu degil daha adet agrilarinin, insallah bu agrilar hayra alamettir. lutfen umitsiz olma...ben senden bi gun once transfer oldum benim de gelip giden adet gibi agrilarim var
Bekliyoruz kuzum mecbur :)Sen bi 4-5 gün daha bekle bakalim yinede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?