Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar degerim 723 cikti sanirim bu defa oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, sonuna kadar gitsin.. hepiniz dualarimdasiniz.. siz de dualariniz da beni unutmayin..
oh maşallah canım çok güzel değerin, kat kat katlansın değerin canım

Geçiyor kuzum ben de dün çok ağladım akşama kadar ağladım ağlamaktan uyuyakaldım ama napalım nasip insallah güzel sonuç alıcaz biz de bir gun
Senin daha gününe vardı ama canım. Doktor ne dedi? 12güne kadar bekleseydin sen. Geçecek tabi canım her şey geçtiği gibi bu da geçecek. Bu da bizim imtihanımız demek ki. Kısmet canım

Senin daha gününe vardı ama canım. Doktor ne dedi? 12güne kadar bekleseydin sen. Geçecek tabi canım her şey geçtiği gibi bu da geçecek. Bu da bizim imtihanımız demek ki. Kısmet canım
Doktor çok erken sakın ilaçlarını bırakma dedi 5.gun icin en az 9.gunu bekleriz biz dedi ama heves kalmadı tabi bende hayırlısı olsun Bugün çok ağrım var zaten günüm de yaklaştı

Doktor çok erken sakın ilaçlarını bırakma dedi 5.gun icin en az 9.gunu bekleriz biz dedi ama heves kalmadı tabi bende hayırlısı olsun Bugün çok ağrım var zaten günüm de yaklaştı
Ya bilmiyorum ama.size dünde yazacaktim uyuyakalmisim, sizin bana tuttu ama henuz kendini göstermiyor gibi geliyor benim icime doganlar genelde çıkıyor demedi demeyin:)

Ya bilmiyorum ama.size dünde yazacaktim uyuyakalmisim, sizin bana tuttu ama henuz kendini göstermiyor gibi geliyor benim icime doganlar genelde çıkıyor demedi demeyin:)
Ah KESK’e canım keske eğer öyle bir şey yapıyorsa doğduğunda poposuna poposuna vururum ama olsa çıkardı benim hiç umudum yok

Tebrik ederim gün arkadaşım. İnşAllah kat kat artsın. Sağlıcakla bebişini al kucağına
Canim benim cok tesekkur ederim, dualarimdasin Allah insallah gonlune gore en kisa zamanda seni de guldurur.. tup bebek tedavisi normal gebelik sansini da artiriyor bu arada, aldigimiz hormonlardan kaynakli kac yasindaydin bilmiyorum ama insalah ihtiyacin kalmaz yeniden baslamaya ama nolur kendini birakma. Bak bu benim 3. Denemem evet cok pahali cok haklisin ama bi sekilde Allah yardimcimiz oldu, insallah bu sefer bize de guldu, sana da guler.. umutlarini sakin yikma

Ben şubatta yumurta toplama olacağı zaman crione jel almıştım . 3-4 aydır odada duruyor . Bir sıkıntı olmamıştır değil mi ? Şimdi transfer için onu kullanacağım. Havalar da biraz sıcak ama

canim gunu degil daha adet agrilarinin, insallah bu agrilar hayra alamettir. lutfen umitsiz olma...ben senden bi gun once transfer oldum benim de gelip giden adet gibi agrilarim var

Kizlar degerim 723 cikti sanirim bu defa oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, sonuna kadar gitsin.. hepiniz dualarimdasiniz.. siz de dualariniz da beni unutmayin..
Cnm değerin çok güzel çıkmış .Kat katlansın inşallah .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

canim gunu degil daha adet agrilarinin, insallah bu agrilar hayra alamettir. lutfen umitsiz olma...ben senden bi gun once transfer oldum benim de gelip giden adet gibi agrilarim var
Nasip kuzum bakalım bugün sabahtan beri geçmedi ama sanki adet oldum birinci günü gibi iş yaptım biraz olmadı zaten diye belki de ondan olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…