Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende korkuyorum aynen bide zaman da geçmiyor gibi. Tatile gezmeye gidemiyoruz malum bişey olur diye. Evde de sıkıldım

Ben şubatta yumurta toplama olacağı zaman crione jel almıştım . 3-4 aydır odada duruyor . Bir sıkıntı olmamıştır değil mi ? Şimdi transfer için onu kullanacağım. Havalar da biraz sıcak ama
Kuzum benimki 1yıldır duruyor nerdeyse son kullanma tarihine daha 2 ay var. Kullanıyorum napiyim

Nasip kuzum bakalım bugün sabahtan beri geçmedi ama sanki adet oldum birinci günü gibi iş yaptım biraz olmadı zaten diye belki de ondan olmustur
Hayır sakın yapma kalsın bırak Bı kac gun hem cok erken yaptın ben 10 günü bile korka korka yaptım cok cesaretlısın gercekten sabret sadece Allah büyük dua et bol bol meryem suresini oku sureklı

Arkadaşlar transfer öncesi tsh baktırmış mıydınız. Benimki 3,12 çıkmış. 2,5 altında olmalı diye okudum bi yerde kafama takıldı.

Arkadaşlar transfer öncesi tsh baktırmış mıydınız. Benimki 3,12 çıkmış. 2,5 altında olmalı diye okudum bi yerde kafama takıldı.
Canım benim de 2,6 falandı. Dr dahiliye baksın dedi. Endokrine gittim antikor testi falan yaptı. Haşimato yok sende 3,5 bile olsa sorun olmaz dedi.

Transfer öncesi baktırdım ben ki doktor bir sürü kan değerine de bakmıştı. Zaten de kullanıyorum tiroid ilacı. DOKtornuzua danışın tiroid hamilelikte önemli ve dediğiniz gibi 2,5 altında olmalı

Canım benim de 2,6 falandı. Dr dahiliye baksın dedi. Endokrine gittim antikor testi falan yaptı. Haşimato yok sende 3,5 bile olsa sorun olmaz dedi.
Öyle mi ferahladım şimdi inşallah bende de haşimato yoktur sorun olmaz. Hemen bi endokrine gideyim. Çok teşekkür ederim

Transfer öncesi baktırdım ben ki doktor bir sürü kan değerine de bakmıştı. Zaten de kullanıyorum tiroid ilacı. DOKtornuzua danışın tiroid hamilelikte önemli ve dediğiniz gibi 2,5 altında olmalı
İlk hamileliğimde gebelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama Doğumdan sonra normale dönmüştü. Şimdi yazdım endişe etmeyin endokrine gidin demiş ama. Benim de ihmalkarlığım oldu test sonucu çıkınca hemşirelere ya da doktorlara gönderseydim. Sonra unuttum kaldı öyle onlar da sormayı unuttu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…