is yapmadan olmaz, sakin yorma kendini, dikkat et ve dinlen guzelim. aksi soylenene kadar hamilesin insallahNasip kuzum bakalım bugün sabahtan beri geçmedi ama sanki adet oldum birinci günü gibi iş yaptım biraz olmadı zaten diye belki de ondan olmustur
Çok güzel değerin cnm kat kat katlansın inşallah .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsunTeşekkür ederim canım kan verdik cok şükür 515 cıktı
Nasip canımis yapmadan olmaz, sakin yorma kendini, dikkat et ve dinlen guzelim. aksi soylenene kadar hamilesin insallah
Vaaar ben gordum cizgiyiiihayirli olsuun
Çook teşekkür ederimAyy masallahne kadar pozitif bir sayfa olmuş böyle peş peşe guzel haberler geliyor içim kıpır kıpır
Insalah canim cok tesekkur ederim insallah hepimizcanim cok sevindim insallah saglicakla kucagina alirsin, masallah degerin cok guzel cikmis
Amin canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gorelimCnm değerin çok güzel çıkmış .Kat katlansın inşallah .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Bende korkuyorum aynen bide zaman da geçmiyor gibi. Tatile gezmeye gidemiyoruz malum bişey olur diye. Evde de sıkıldımHAmile haberlerini duydukça sizler kadar seviniyorum,negatiflere de bir o kadar üzülüyorum.. çok zor bi dönemden geçiyoruz kızlar allh hepimize hayırlsıını versin,transfern ikinci günü ama ben ara ara hep ağlıyorum içimden geliyor,şimdi de çok korkuyorum..
Canim yarın randevum var akşam beşte bakalım ne diyecek yarın bilgilendirin seniSu gozyaslarini sil bakalim bi..yeterince agladin..toparlan lutfen
Canim nasil bir tedavi verdi..doktorunuz.size..
Rabbim gonlunuze göre versin cnmCanım maddi durumumuz da pek yok. Bu tüp bebek için babam yardım etmişti zaten. İnşAllah hayırlısıyla akışına bırakıcaz artık
Kuzum benimki 1yıldır duruyor nerdeyse son kullanma tarihine daha 2 ay var. Kullanıyorum napiyimBen şubatta yumurta toplama olacağı zaman crione jel almıştım . 3-4 aydır odada duruyor . Bir sıkıntı olmamıştır değil mi ? Şimdi transfer için onu kullanacağım. Havalar da biraz sıcak ama
Aynen öyle al benden de o kdar,kışın yapmak lazımmış bu işleri,tatile de gidemiyoruz,korkuyoruzda herşeyden ,inş günler çok hızlı geçerBende korkuyorum aynen bide zaman da geçmiyor gibi. Tatile gezmeye gidemiyoruz malum bişey olur diye. Evde de sıkıldım
Hayır sakın yapma kalsın bırak Bı kac gun hem cok erken yaptın ben 10 günü bile korka korka yaptım cok cesaretlısın gercekten sabret sadece Allah büyük dua et bol bol meryem suresini oku sureklıNasip kuzum bakalım bugün sabahtan beri geçmedi ama sanki adet oldum birinci günü gibi iş yaptım biraz olmadı zaten diye belki de ondan olmustur
Amin inşallah canımÇok güzel değerin cnm kat kat katlansın inşallah .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Canım benim de 2,6 falandı. Dr dahiliye baksın dedi. Endokrine gittim antikor testi falan yaptı. Haşimato yok sende 3,5 bile olsa sorun olmaz dedi.Arkadaşlar transfer öncesi tsh baktırmış mıydınız. Benimki 3,12 çıkmış. 2,5 altında olmalı diye okudum bi yerde kafama takıldı.
Transfer öncesi baktırdım ben ki doktor bir sürü kan değerine de bakmıştı. Zaten de kullanıyorum tiroid ilacı. DOKtornuzua danışın tiroid hamilelikte önemli ve dediğiniz gibi 2,5 altında olmalıArkadaşlar transfer öncesi tsh baktırmış mıydınız. Benimki 3,12 çıkmış. 2,5 altında olmalı diye okudum bi yerde kafama takıldı.
Öyle mi ferahladım şimdi inşallah bende de haşimato yoktur sorun olmaz. Hemen bi endokrine gideyim. Çok teşekkür ederimCanım benim de 2,6 falandı. Dr dahiliye baksın dedi. Endokrine gittim antikor testi falan yaptı. Haşimato yok sende 3,5 bile olsa sorun olmaz dedi.
Olamazsın kuzum ben adet günümü geçtim ve tam günündeyken ağrılarım çoktuKızlar benim bugün çok fazla adet agrım var günüm yaklaştı o yüzden sanırım ama ilaçları kullanırken olamam dimi ? Doktorum bıraktırmadı ilaçları
İlk hamileliğimde gebelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanmıştım ama Doğumdan sonra normale dönmüştü. Şimdi yazdım endişe etmeyin endokrine gidin demiş ama. Benim de ihmalkarlığım oldu test sonucu çıkınca hemşirelere ya da doktorlara gönderseydim. Sonra unuttum kaldı öyle onlar da sormayı unuttu galibaTransfer öncesi baktırdım ben ki doktor bir sürü kan değerine de bakmıştı. Zaten de kullanıyorum tiroid ilacı. DOKtornuzua danışın tiroid hamilelikte önemli ve dediğiniz gibi 2,5 altında olmalı
Sağlık ocağı yazıyorKızlar bu kan sulandırıcı iğneyi devlette yazdırabiliuormuyuz? Sağlık ocağına yazdırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?