- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Harika canım benim çok sevindimKizlar degerim 723 cikti sanirim bu defa oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, sonuna kadar gitsin.. hepiniz dualarimdasiniz.. siz de dualariniz da beni unutmayin..
Canım dondurulmuş mu transfer edildi. Kaçıncı gün embiryosu kalitesi nasıldıBen Mart'ta ilk transferimi oldum önce değerim pozitif çıktı sonra düştü
Sonra bu ayın 15inde transferim oldu direk negatif çıktıve ben şimdi adetliyim ilaçlara başlayacağım galiba.İki gündür biesteron içiyorum
Acaba doktorum yarın ne diyecek çok merak ediyrm.
Öyle mi? Çok güzel baya pahalı çünkü. Sağol arkadaşım.Sağlık ocağı yazıyor
Amin canim insallah hepsi saglikla ilerlesinHarika canım benim çok sevindimSağlıkla ilerlesin inşallah hep dualarımda olacaksınız
Kızlar piyasada yokmuş hiç kan sulandırıcı. Bulabildin iz miKızlar bu kan sulandırıcı iğneyi devlette yazdırabiliuormuyuz? Sağlık ocağına yazdırsam
Devlet ödemiyormu bunu ya. 2 kutu340 TL. İçinde 7ser tane var üstelik #prolutexBenimde aynısı 3. Kutuyu aldık inş güzel olur sonuc
Prolutexi devlet ödemiyor mu canım ya. 2 kutu 340 TL üstelik 7 Ser tane var içindeAma bant kullaniyorum belli jel ile ayni ozelikte olabilir. Bant, prolutex, estrofem, kan sulandirici hap ve igne bide folik asit kullaniyorum:)
Adet günün mü yaklaştı canım? Bence de bekle belki de vardır bilemezsinDoktor çok erken sakın ilaçlarını bırakma dedi 5.gun icin en az 9.gunu bekleriz biz dedi ama heves kalmadı tabi bende hayırlısı olsunBugün çok ağrım var zaten günüm de yaklaştı
Cok tşk ederim canım hayırlısı artık. ALLAH kısmet edecekse olacak inşAllahCanim benim cok tesekkur ederim, dualarimdasin Allah insallah gonlune gore en kisa zamanda seni de guldurur.. tup bebek tedavisi normal gebelik sansini da artiriyor bu arada, aldigimiz hormonlardan kaynakli kac yasindaydin bilmiyorum ama insalah ihtiyacin kalmaz yeniden baslamaya ama nolur kendini birakma. Bak bu benim 3. Denemem evet cok pahali cok haklisin ama bi sekilde Allah yardimcimiz oldu, insallah bu sefer bize de guldu, sana da guler.. umutlarini sakin yikma❤
Cok sağol canımmRabbim gonlunuze göre versin cnm
Yardımcınız olsun
Tam emin degilim ama bir arkadas burda odeniyor yazmisti sanirim ama bugun 3 eczaneye sordum hayir karsilamiyor dediler, az once 4 kutu prolutex 1 kutu oksapar ve 2 tane prolutan igneye 970 tl para verdim valla, bi tek oksapari yazdirirsaniz odeniyor dedi ama bu sicakta inan usendim ona daProlutexi devlet ödemiyor mu canım ya. 2 kutu 340 TL üstelik 7 Ser tane var içinde
Ilk transferim tutmayinca doktor ilaclari kes 1 hafta icinde regl olursun demisti, ertesi gun olmustum ben de..Ben adet oldum bile kızlar. Bu kadar erken beklemiyodum
Iyi aksamlar herkeseumarim hepimizin keyfi yerinde melegi yüreginde ve sıkı sıkı tutunuyordur . Neler yapiyorsunuz? Kese gören var mi ilk transferlerden ? Doktorunuz ilk ultrasona ne zaman cagirdi ?
Evet buldum canım. Enox 4000 lik 10 tane var içinde 200 liraya aldım. Uzun süre kullanılacaktır o yüzden yazdıralım diyorum bende. Eğer bulamazsan İzmir de Alsancak bulvar eczanesi var oradan temin edebilirsin. Kargoya veriyorlar.Kızlar piyasada yokmuş hiç kan sulandırıcı. Bulabildin iz mi
Evet bende daha 1 hafta adetime vardı. Kendi zamanında olur diye düşünmüştüm. 1 hafta önceden geldiIlk transferim tutmayinca doktor ilaclari kes 1 hafta icinde regl olursun demisti, ertesi gun olmustum ben de..
Evet canim ama sınırda , o yuzden sevinemiyorum bekliyorumben daha persembe kan vericem insallah o gun randevumu da soylerler. sen kan testi yaptirdin mi canim?
Benim iki transferimdede doktorum yüzde 90 diyordu ama olmadı.Birinci tazeydi 5.gun embriyosuydu.sonraki transfermde çift embriyo yine 5.gundu.Canım dondurulmuş mu transfer edildi. Kaçıncı gün embiryosu kalitesi nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?