Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar degerim 723 cikti sanirim bu defa oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah, sonuna kadar gitsin.. hepiniz dualarimdasiniz.. siz de dualariniz da beni unutmayin..
Harika canım benim çok sevindim Sağlıkla ilerlesin inşallah hep dualarımda olacaksınız

Canım dondurulmuş mu transfer edildi. Kaçıncı gün embiryosu kalitesi nasıldı

Doktor çok erken sakın ilaçlarını bırakma dedi 5.gun icin en az 9.gunu bekleriz biz dedi ama heves kalmadı tabi bende hayırlısı olsun Bugün çok ağrım var zaten günüm de yaklaştı
Adet günün mü yaklaştı canım? Bence de bekle belki de vardır bilemezsin

Cok tşk ederim canım hayırlısı artık. ALLAH kısmet edecekse olacak inşAllah

Ben adet oldum bile kızlar. Bu kadar erken beklemiyodum

Prolutexi devlet ödemiyor mu canım ya. 2 kutu 340 TL üstelik 7 Ser tane var içinde
Tam emin degilim ama bir arkadas burda odeniyor yazmisti sanirim ama bugun 3 eczaneye sordum hayir karsilamiyor dediler, az once 4 kutu prolutex 1 kutu oksapar ve 2 tane prolutan igneye 970 tl para verdim valla, bi tek oksapari yazdirirsaniz odeniyor dedi ama bu sicakta inan usendim ona da

Iyi aksamlar herkeseumarim hepimizin keyfi yerinde melegi yüreginde ve sıkı sıkı tutunuyordur . Neler yapiyorsunuz? Kese gören var mi ilk transferlerden ? Doktorunuz ilk ultrasona ne zaman cagirdi ?

Iyi aksamlar herkeseumarim hepimizin keyfi yerinde melegi yüreginde ve sıkı sıkı tutunuyordur . Neler yapiyorsunuz? Kese gören var mi ilk transferlerden ? Doktorunuz ilk ultrasona ne zaman cagirdi ?

ben daha persembe kan vericem insallah o gun randevumu da soylerler. sen kan testi yaptirdin mi canim?

Kızlar piyasada yokmuş hiç kan sulandırıcı. Bulabildin iz mi
Evet buldum canım. Enox 4000 lik 10 tane var içinde 200 liraya aldım. Uzun süre kullanılacaktır o yüzden yazdıralım diyorum bende. Eğer bulamazsan İzmir de Alsancak bulvar eczanesi var oradan temin edebilirsin. Kargoya veriyorlar.

Ilk transferim tutmayinca doktor ilaclari kes 1 hafta icinde regl olursun demisti, ertesi gun olmustum ben de..
Evet bende daha 1 hafta adetime vardı. Kendi zamanında olur diye düşünmüştüm. 1 hafta önceden geldi

Canım dondurulmuş mu transfer edildi. Kaçıncı gün embiryosu kalitesi nasıldı
Benim iki transferimdede doktorum yüzde 90 diyordu ama olmadı.Birinci tazeydi 5.gun embriyosuydu.sonraki transfermde çift embriyo yine 5.gundu.
Herşey çok iyiydi ama nasip iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…