Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ayy cok guzel olmus

Devlet ödemiyormu bunu ya. 2 kutu340 TL. İçinde 7ser tane var üstelik #prolutex
Hiç bilmiyorum ben bugun kadın dogum randevu alıp gıttım kmuayne etmedim bakmadım tüp bebek merkezi ilgileniyor diye yazmadı bende perşembe günü başka Bı doktora randevu aldım lan tahıllı için onada sorucam yazması için inş yazarlar

Kuzum benimki 1yıldır duruyor nerdeyse son kullanma tarihine daha 2 ay var. Kullanıyorum napiyim
Aynen çok pahalı crione . Evde de 2 kutu var kullanmaya başlayacağım yarın bir taraftan Bişi olmuş mudur diye tereddütteyim . Havalar gerçi yeni sıcak olmaya başladı bozulmamıştır sanırım

Aynen çok pahalı crione . Evde de 2 kutu var kullanmaya başlayacağım yarın bir taraftan Bişi olmuş mudur diye tereddütteyim . Havalar gerçi yeni sıcak olmaya başladı bozulmamıştır sanırım
Arkadaslar , biz hastanemize gidip yazdiriyoruz crinone jeli 50 tl ye geliyor .Yoksa 3x kati para öduyoruz.Muayene aciyor sgk ya 15 tl parasini oduyoruz ve receteyi kodu alip eczaneye kosuyoruz .

Arkadaslar , biz hastanemize gidip yazdiriyoruz crinone jeli 50 tl ye geliyor .Yoksa 3x kati para öduyoruz.Muayene aciyor sgk ya 15 tl parasini oduyoruz ve receteyi kodu alip eczaneye kosuyoruz .
Bunu son tedavimde öğrendim ☺ İstanbul’da yaşıyorum pandemiden ötür devlet hastanelerine gitmeye korkuyorum

Kizlar bildiğiniz üzere dün transferim vardı. Dünden beri uzaniyorum uyuyorum vs. Yarında evdeyim sonra işe başlıyorum. Sizce normal hayatima devam edebilirmiyim. Yani yürümek dolaşmak gibi şeyler tabiki kendimi yormadan?

Bana doktor yarım saat yürü demişti zaten. Dün transfer oldum dünde yarım saat yürüdüm bugun de yürüdüm kan gitmesi lazımmış rahme hareket lazımmış yavaş yavaş

Hayret bişey ya ç sanki tüpbebek merkezi herkesin evinin dibinde... Benimki başka şehirde mesela nasıl gidip gelicem. Hayret bişey

Benim iki transferimdede doktorum yüzde 90 diyordu ama olmadı.Birinci tazeydi 5.gun embriyosuydu.sonraki transfermde çift embriyo yine 5.gundu.
Herşey çok iyiydi ama nasip iste
Ne dedi doktor peki canim..olumsuz gorusme yaomissinizdir..neden olmuyomus yani..bukadar oranlar guzelken..vede yumurtalar iyiyken..

Hayret bişey ya ç sanki tüpbebek merkezi herkesin evinin dibinde... Benimki başka şehirde mesela nasıl gidip gelicem. Hayret bişey
Tamamen doktorun insiyatifinde birşey bende doktora yazdırdım. Sadece kadın doğum doktorları yazıyor bence yazan bir doktor bulursanız 3 kutu şeklinde sürekli yazdırırsınız. Parayla almaya can dayanmaz yoksa.

Canim sadece kendini yorma..yoracak seyler yapma..bunu dogal hamilelik gibi dusun..tutuanacagi varsa tutunuyo zaten..

Canim sadece kendini yorma..yoracak seyler yapma..bunu dogal hamilelik gibi dusun..tutuanacagi varsa tutunuyo zaten..
Ya ne bilim kimisi hic bisey yapmiyor ne yemek ne temizlik o yuzden sordum ben bugun ufak tefrk seyler yaptim dikkatlice ama evden cikmadim daha. Yarin yurumeye falan cikim diyorum

Ya ne bilim kimisi hic bisey yapmiyor ne yemek ne temizlik o yuzden sordum ben bugun ufak tefrk seyler yaptim dikkatlice ama evden cikmadim daha. Yarin yurumeye falan cikim diyorum
Topigin birinde bi arkadas anket yapmis..sadece 2 secenekli suan arasam bulamam..sadece pozitif olanlara yonelik..yaklasik bir 50 kisi katilmis..maddenin biri transfer surecinde yerimden kalkmadim..digeride yatarak gecirmedim seklinde buna benzerdi maddeler..2 side yuzde 50 cikmis..yari yariya..bu su demek oluyoo..tutunacagi varsa tutunuyorr..hic sikinti yapma..sadece kendini yoracak durumlardan kacin hepsi bu...

Iyi aksamlar herkeseumarim hepimizin keyfi yerinde melegi yüreginde ve sıkı sıkı tutunuyordur . Neler yapiyorsunuz? Kese gören var mi ilk transferlerden ? Doktorunuz ilk ultrasona ne zaman cagirdi ?
Ben simdi persembe sabah verecegim kana odaklandim.. insalah istenilen artista olur da hersey saglikla ilerler

Tabiki nasip kısmet ben sadece yanlis bisey yapmaktan korktugum icin sordum. Yani biz önlem alalım da gerisi allahin takdirine kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…