- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 38
Ayy cok guzel olmusMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
breath12 -Haziran 1-tek 3.gun embriyo transfer - @hanabi -Haziran 1- cift 5. gun embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
- @Nurov -Haziran 6 5.gun embriyosu
- @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @Aslimuu93 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @kafakarisik -Haziran 8 3.gun embriyo transfer
- @3A3 Haziran 9- Cift 5.gun Embriyo transfer
- @ayse vera - Haziran 10
- @Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @ayyengecte Haziran 11 cift 3.gun embriyo transfer
- @Susuhatun Haziran 11 cift 4.gun embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- @afrartis -Haziran 15 embriyo transfer
- @sunflower71 -Haziran 15 cift embriyo transfer
- @Pamuk17 Haziran 15 taze 5. gun embriyo transfer
- @Sademm16- Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @ebrurosa -Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Ozlem 4567 Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Can parcasi Haziran 16- cift 5. gun embriyo transfer
- @Glmbaha Haziran 16- taze 3. gun embriyo transfer
- @Ayskck Haziran 16- cift 3. gun embriyo transfer
MAMA_to_be Haziran 16- cift 4. gun embriyo transfer - @Karam7 -Haziran 17
- @Miracle baby -Haziran 17 3. gun embriyosu
Marsade Haziran 17 5. ve 6. gun cift embriyo transfer - @MirAy92 -Haziran 18 taze embriyo transfer
- @Kahvebademm Haziran 18 taze cift embriyo transfer -- kimyasal-insallah hayirli zamanda
- @Meryemtuba Haziran 18 embriyo transfer
- @Activex Haziran 20 5.gun embriyosu
- I Iremsu2700 Haziran 20 cift 5.gun embriyosu
- @meraklisivas -Haziran 21 4.gun embriyosu
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - @HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
- @clover32 Haziran 23 taze embriyo transfer -
Uykusuz Koala -Haziran 23 - @goknili Haziran 23
- @ikraberraol Haziran 23
- @ctugcee Haziran 23- cift embriyo transfer
- @Mrvyvz4832 Haziran 24 taze embriyo transfer -
- @TuEm07 Haziran 25 cift 3. gun embriyo transfer -
Nameless Warrior -Haziran 26 - T Tsfm01 Haziran 29
Pukeleka Haziran 29 cift embriyo - @deniz_36 Haziran 29
- @Cobanyildizi35 Haziran 30
- @Sultanhsyn Temmuz 2
- @Bosniangirl
- @tugbis_5200 Temmuz 6 cift embriyo transfer
- @cikolatakistim Temmuz transfer
Kizlar Haziran listesini kapatiyorum, yeni Temmuz transferleri olacak anne adaylari diger acilan konulardan devam edebilir, insallah cok guzel haberler ile dolar her yer...
Evet canim ama sınırda , o yuzden sevinemiyorum bekliyorum
Rica ederim canım benimÖyle mi? Çok güzel baya pahalı çünkü. Sağol arkadaşım.
Aminn canim benim , off okadar duygusalim ki su mesaja bile agliyorum. Allahim sen kucagimizi bos birakma ,sen sizlerin duasini kabul etinsallah artarak devam eder, sen icini ferah tutrabbim sana bagislasin
Hiç bilmiyorum ben bugun kadın dogum randevu alıp gıttım kmuayne etmedim bakmadım tüp bebek merkezi ilgileniyor diye yazmadı bende perşembe günü başka Bı doktora randevu aldım lan tahıllı için onada sorucam yazması için inş yazarlarDevlet ödemiyormu bunu ya. 2 kutu340 TL. İçinde 7ser tane var üstelik #prolutex
Aynen çok pahalı crione . Evde de 2 kutu var kullanmaya başlayacağım yarın bir taraftan Bişi olmuş mudur diye tereddütteyim . Havalar gerçi yeni sıcak olmaya başladı bozulmamıştır sanırımKuzum benimki 1yıldır duruyor nerdeyse son kullanma tarihine daha 2 ay var. Kullanıyorum napiyim
Arkadaslar , biz hastanemize gidip yazdiriyoruz crinone jeli 50 tl ye geliyor .Yoksa 3x kati para öduyoruz.Muayene aciyor sgk ya 15 tl parasini oduyoruz ve receteyi kodu alip eczaneye kosuyoruz .Aynen çok pahalı crione . Evde de 2 kutu var kullanmaya başlayacağım yarın bir taraftan Bişi olmuş mudur diye tereddütteyim . Havalar gerçi yeni sıcak olmaya başladı bozulmamıştır sanırım
Bunu son tedavimde öğrendimArkadaslar , biz hastanemize gidip yazdiriyoruz crinone jeli 50 tl ye geliyor .Yoksa 3x kati para öduyoruz.Muayene aciyor sgk ya 15 tl parasini oduyoruz ve receteyi kodu alip eczaneye kosuyoruz .
Cok o yuzdenn napiyoruz , yazdirinca 2-3 kutu yazdiriyoruzBunu son tedavimde öğrendim ☺☺ İstanbul’da yaşıyorum pandemiden ötür devlet hastanelerine gitmeye korkuyorum
Bana doktor yarım saat yürü demişti zaten. Dün transfer oldum dünde yarım saat yürüdüm bugun de yürüdüm kan gitmesi lazımmış rahme hareket lazımmış yavaş yavaşKizlar bildiğiniz üzere dün transferim vardı. Dünden beri uzaniyorum uyuyorum vs. Yarında evdeyim sonra işe başlıyorum. Sizce normal hayatima devam edebilirmiyim. Yani yürümek dolaşmak gibi şeyler tabiki kendimi yormadan?
Hayret bişey ya ç sanki tüpbebek merkezi herkesin evinin dibinde... Benimki başka şehirde mesela nasıl gidip gelicem. Hayret bişeyHiç bilmiyorum ben bugun kadın dogum randevu alıp gıttım kmuayne etmedim bakmadım tüp bebek merkezi ilgileniyor diye yazmadı bende perşembe günü başka Bı doktora randevu aldım lan tahıllı için onada sorucam yazması için inş yazarlar
Sağol canım iyi oldu söylediğinEvet buldum canım. Enox 4000 lik 10 tane var içinde 200 liraya aldım. Uzun süre kullanılacaktır o yüzden yazdıralım diyorum bende. Eğer bulamazsan İzmir de Alsancak bulvar eczanesi var oradan temin edebilirsin. Kargoya veriyorlar.
Ne dedi doktor peki canim..olumsuz gorusme yaomissinizdir..neden olmuyomus yani..bukadar oranlar guzelken..vede yumurtalar iyiyken..Benim iki transferimdede doktorum yüzde 90 diyordu ama olmadı.Birinci tazeydi 5.gun embriyosuydu.sonraki transfermde çift embriyo yine 5.gundu.
Herşey çok iyiydi ama nasip iste
Tamamen doktorun insiyatifinde birşey bende doktora yazdırdım. Sadece kadın doğum doktorları yazıyor bence yazan bir doktor bulursanız 3 kutu şeklinde sürekli yazdırırsınız. Parayla almaya can dayanmaz yoksa.Hayret bişey ya ç sanki tüpbebek merkezi herkesin evinin dibinde... Benimki başka şehirde mesela nasıl gidip gelicem. Hayret bişey
Canim sadece kendini yorma..yoracak seyler yapma..bunu dogal hamilelik gibi dusun..tutuanacagi varsa tutunuyo zaten..Kizlar bildiğiniz üzere dün transferim vardı. Dünden beri uzaniyorum uyuyorum vs. Yarında evdeyim sonra işe başlıyorum. Sizce normal hayatima devam edebilirmiyim. Yani yürümek dolaşmak gibi şeyler tabiki kendimi yormadan?
Ya ne bilim kimisi hic bisey yapmiyor ne yemek ne temizlik o yuzden sordumCanim sadece kendini yorma..yoracak seyler yapma..bunu dogal hamilelik gibi dusun..tutuanacagi varsa tutunuyo zaten..
Topigin birinde bi arkadas anket yapmis..sadece 2 secenekli suan arasam bulamam..sadece pozitif olanlara yonelik..yaklasik bir 50 kisi katilmis..maddenin biri transfer surecinde yerimden kalkmadim..digeride yatarak gecirmedim seklinde buna benzerdi maddeler..2 side yuzde 50 cikmis..yari yariya..bu su demek oluyoo..tutunacagi varsa tutunuyorr..hic sikinti yapma..sadece kendini yoracak durumlardan kacin hepsi bu...Ya ne bilim kimisi hic bisey yapmiyor ne yemek ne temizlik o yuzden sordumben bugun ufak tefrk seyler yaptim dikkatlice ama evden cikmadim daha. Yarin yurumeye falan cikim diyorum
Ben simdi persembe sabah verecegim kana odaklandim.. insalah istenilen artista olur da hersey saglikla ilerlerIyi aksamlar herkeseumarim hepimizin keyfi yerinde melegi yüreginde ve sıkı sıkı tutunuyordur . Neler yapiyorsunuz? Kese gören var mi ilk transferlerden ? Doktorunuz ilk ultrasona ne zaman cagirdi ?
Tabiki nasip kısmetTopigin birinde bi arkadas anket yapmis..sadece 2 secenekli suan arasam bulamam..sadece pozitif olanlara yonelik..yaklasik bir 50 kisi katilmis..maddenin biri transfer surecinde yerimden kalkmadim..digeride yatarak gecirmedim seklinde buna benzerdi maddeler..2 side yuzde 50 cikmis..yari yariya..bu su demek oluyoo..tutunacagi varsa tutunuyorr..hic sikinti yapma..sadece kendini yoracak durumlardan kacin hepsi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?