Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ne güzel bir liste olmuş

Iyi aksamlar herkeseumarim hepimizin keyfi yerinde melegi yüreginde ve sıkı sıkı tutunuyordur . Neler yapiyorsunuz? Kese gören var mi ilk transferlerden ? Doktorunuz ilk ultrasona ne zaman cagirdi ?
Cuma günü gidecem kısmet olursa perşembe günü çağırdı ama eşim cuma günü izinli olduğu için o gün gidecem kese görmeye inşallah görünür

Hayret bişey ya ç sanki tüpbebek merkezi herkesin evinin dibinde... Benimki başka şehirde mesela nasıl gidip gelicem. Hayret bişey
Aynen bende başka şehirden geldim saglık ocagın dakı doktor daha misafire bakmıyoruz diyor daha kan vericem zorla verdim kanı neymiş efendim tüpler sayılı geyormuş ancak kendi hastasına yetermiş kendi doktorunuza gitmeniz lazim diyo napım antepte mi gidim şimdi Bi degişikler bu istanbuldakı doktorlar yada hep bana denk geyor

Ya masallah simdi gordum degerlerini..bosu bosuna panikte yaptin..bak ne guzel artmaya baslamis canim..cok sevindim..cok guzel haberler bunlar..
Aslında ben cumartesi değerim düşünce kabul etmiştim bi sonraki için ne zmn yaptırsam diye plan yaptım. Hiç hiç düşünmemiştim artacagını. Allah yüzümüze güldü beklemediğimiz bi şekilde arttı. Değerim 6 çıktı sandım hatta bi kaç kere kontrol ettim 60 mış Allah inşallah devamınıda yaşatmayı nssip eder

Perşembe 31 di cuma lekelenmem oldu kan verdik 30 çıktı. Ctesi tekrar verdim 22. Ptesi 61 oldu 2 embriyoydu bi tanesinde sıkıntı oldu diye düşünüyoruz.perşembe tekrar vercem inşallah kat kat artar
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kat kat katlansın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…