Ne güzel bir liste olmuşMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
breath12 -Haziran 1-tek 3.gun embriyo transfer - @hanabi -Haziran 1- cift 5. gun embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
- @Nurov -Haziran 6 5.gun embriyosu
- @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @Aslimuu93 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @kafakarisik -Haziran 8 3.gun embriyo transfer
- @3A3 Haziran 9- Cift 5.gun Embriyo transfer
- @ayse vera - Haziran 10
- @Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @ayyengecte Haziran 11 cift 3.gun embriyo transfer
- @Susuhatun Haziran 11 cift 4.gun embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- @afrartis -Haziran 15 embriyo transfer
- @sunflower71 -Haziran 15 cift embriyo transfer
Pamuk17 Haziran 15 taze 5. gun embriyo transfer - @Sademm16- Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @ebrurosa -Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Ozlem 4567 Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Can parcasi Haziran 16- cift 5. gun embriyo transfer
- @Glmbaha Haziran 16- taze 3. gun embriyo transfer
- @Ayskck Haziran 16- cift 3. gun embriyo transfer
MAMA_to_be Haziran 16- cift 4. gun embriyo transfer - @Karam7 -Haziran 17
- @Miracle baby -Haziran 17 3. gun embriyosu
- @Marsade Haziran 17 5. ve 6. gun cift embriyo transfer
- @MirAy92 -Haziran 18 taze embriyo transfer
- K Kahvebademm Haziran 18 taze cift embriyo transfer -- kimyasal-insallah hayirli zamanda
- @Meryemtuba Haziran 18 embriyo transfer
- @Activex Haziran 20 5.gun embriyosu
- I Iremsu2700 Haziran 20 cift 5.gun embriyosu
- @meraklisivas -Haziran 21 4.gun embriyosu
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - H HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
- @clover32 Haziran 23 taze embriyo transfer -
- @Pembeumutlar -Haziran 23
goknili Haziran 23 - @ikraberraol Haziran 23
- @ctugcee Haziran 23- cift embriyo transfer
- @Mrvyvz4832 Haziran 24 taze embriyo transfer -
- @TuEm07 Haziran 25 cift 3. gun embriyo transfer -
- @Nameless Warrior -Haziran 26
- @Tugbafatih1234 Haziran 29
- @Pukeleka Haziran 29 cift embriyo
- @deniz_36 Haziran 29
- @Cobanyildizi35 Haziran 30
- @Sultanhsyn Temmuz 2
- @Bosniangirl
- @tugbis_5200 Temmuz 6 cift embriyo transfer
- @cikolatakistim Temmuz transfer
Kizlar Haziran listesini kapatiyorum, yeni Temmuz transferleri olacak anne adaylari diger acilan konulardan devam edebilir, insallah cok guzel haberler ile dolar her yer...
Cuma günü gidecem kısmet olursa perşembe günü çağırdı ama eşim cuma günü izinli olduğu için o gün gidecem kese görmeye inşallah görünürIyi aksamlar herkeseumarim hepimizin keyfi yerinde melegi yüreginde ve sıkı sıkı tutunuyordur . Neler yapiyorsunuz? Kese gören var mi ilk transferlerden ? Doktorunuz ilk ultrasona ne zaman cagirdi ?
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canımBenim iki transferimdede doktorum yüzde 90 diyordu ama olmadı.Birinci tazeydi 5.gun embriyosuydu.sonraki transfermde çift embriyo yine 5.gundu.
Herşey çok iyiydi ama nasip iste
Perşembe yazacaktım da listeyi gördüm şimdi
Ay super bi haber bu..masallahh..insalah katlnicak..kac oldu degerin canim suan..
Normal test günüm bugün aslındada ben dayanamayıp erkenden baktırmıştım 7. Günden sonraki serüvenimizAy super bi haber bu..masallahh..insalah katlnicak..kac oldu degerin canim suan..
Ahhh , Amin insallahCuma günü gidecem kısmet olursa perşembe günü çağırdı ama eşim cuma günü izinli olduğu için o gün gidecem kese görmeye inşallah görünür
Burda benden daha önce giden arkadaşlar vardır ama nasıl bir duygu olacak bakalım hiç yaşamadığımız için daha inanamıyorumAhhh , Amin insallah
Aynen bende başka şehirden geldim saglık ocagın dakı doktor daha misafire bakmıyoruz diyor daha kan vericem zorla verdim kanı neymiş efendim tüpler sayılı geyormuş ancak kendi hastasına yetermiş kendi doktorunuza gitmeniz lazim diyo napım antepte mi gidim şimdi Bi degişikler bu istanbuldakı doktorlar yada hep bana denk geyorHayret bişey ya ç sanki tüpbebek merkezi herkesin evinin dibinde... Benimki başka şehirde mesela nasıl gidip gelicem. Hayret bişey
Ya masallah simdi gordum degerlerini..bosu bosuna panikte yaptin..bak ne guzel artmaya baslamis canim..cok sevindim..cok guzel haberler bunlar..Normal test günüm bugün aslındada ben dayanamayıp erkenden baktırmıştım 7. Günden sonraki serüvenimiz☺
Aslında ben cumartesi değerim düşünce kabul etmiştim bi sonraki için ne zmn yaptırsam diye plan yaptım. Hiç hiç düşünmemiştim artacagını. Allah yüzümüze güldü beklemediğimiz bi şekilde arttı. Değerim 6 çıktı sandım hatta bi kaç kere kontrol ettim 60 mışYa masallah simdi gordum degerlerini..bosu bosuna panikte yaptin..bak ne guzel artmaya baslamis canim..cok sevindim..cok guzel haberler bunlar..
Sizin kaç çıktı degeriniz düşük yazmızsınız ama göremedimAhhh , Amin insallah
Amin çok teşekkür ederim. Hala bi korku var ama umutta varcanim cok sevindim hadi insallah cok guzel olur
Sebepsiz ama direk bi ilaç soyledi bunu bul dedi buldum aldım bakalım bu sefer nasıl olacakNe dedi doktor peki canim..olumsuz gorusme yaomissinizdir..neden olmuyomus yani..bukadar oranlar guzelken..vede yumurtalar iyiyken..
Perşembe 31 di cuma lekelenmem oldu kan verdik 30 çıktı. Ctesi tekrar verdim 22. Ptesi 61 oldu☺ 2 embriyoydu bi tanesinde sıkıntı oldu diye düşünüyoruz.perşembe tekrar vercem inşallah kat kat artar
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kat kat katlansın İnşallahPerşembe 31 di cuma lekelenmem oldu kan verdik 30 çıktı. Ctesi tekrar verdim 22. Ptesi 61 oldu2 embriyoydu bi tanesinde sıkıntı oldu diye düşünüyoruz.perşembe tekrar vercem inşallah kat kat artar
Amin canım inşallah hepimizemasallah ya cok guzel bi haber, rabbim sana bagislasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?