Ya bak ne guzell canim supriz olmus..ne guzell.aslinda biraz aceleci davranmissin..erken yapmissin..cok guzel bir haber ama bu..eviniz senlenmistir...insallah Allahim kucaginada almayi nasip eder..canim..Aslında ben cumartesi değerim düşünce kabul etmiştim bi sonraki için ne zmn yaptırsam diye plan yaptım. Hiç hiç düşünmemiştim artacagını. Allah yüzümüze güldü beklemediğimiz bi şekilde arttı. Değerim 6 çıktı sandım hatta bi kaç kere kontrol ettim 60 mış☺ Allah inşallah devamınıda yaşatmayı nssip eder
Amin çok teşekkür ederimHadi bakalım hayırlısı olsun. Kat kat katlansın İnşallah ☺
Aynen yine bi tedirginlik var çok sevinmek istemedik temkinliyiz ama Allaha binlerce kez şükürler olsun ki umudumuz devam ediyoYa bak ne guzell canim supriz olmus..ne guzell.aslinda biraz aceleci davranmissin..erken yapmissin..cok guzel bir haber ama bu..eviniz senlenmistir...insallah Allahim kucaginada almayi nasip eder..canim..
Masallahh canimm icini rahat tut..olurmu..daha dusmezz..guzel guzel artcak..minigin tutunmus birakmayada niyeti yok gibi masallah..Aynen yine bi tedirginlik var çok sevinmek istemedik temkinliyiz ama Allaha binlerce kez şükürler olsun ki umudumuz devam ediyo☺
Yaaaa cok sevindim hadi insallah
Ahh ne guzel artmis valla cok sevindim insallah devami da guzel olur arkadasimAslında ben cumartesi değerim düşünce kabul etmiştim bi sonraki için ne zmn yaptırsam diye plan yaptım. Hiç hiç düşünmemiştim artacagını. Allah yüzümüze güldü beklemediğimiz bi şekilde arttı. Değerim 6 çıktı sandım hatta bi kaç kere kontrol ettim 60 mışAllah inşallah devamınıda yaşatmayı nssip eder
Saolasın inşallah. Günüme göre değerim burdakilerden biraz düşük galiba. Ama artıs güzel olur inşallahAhh ne guzel artmis valla cok sevindim insallah devami da guzel olur arkadasim❤
İnşallah inşallahMasallahh canimm icini rahat tut..olurmu..daha dusmezz..guzel guzel artcak..minigin tutunmus birakmayada niyeti yok gibi masallah..
Ben bana yaptırdı doktor canım ama bir tane aldık onu yumurta geliştirici iğnelerin yanına cok az az doz vurdurdu. Bitmedi bile hatta bir paket. Okadar az yani. Faydası olnuşmudur bilememKızlar tedavide sezain iğne kullanan oldu mu hiç büyüme hormonuymuş
Canım 13cc dedi bana aynen yanında vurulcam peki nasıl faydası oldu muBen bana yaptırdı doktor canım ama bir tane aldık onu yumurta geliştirici iğnelerin yanına cok az az doz vurdurdu. Bitmedi bile hatta bir paket. Okadar az yani. Faydası olnuşmudur bilemem
Ben şuan gonal f saizen 13 cc balık yağı q10 arı sütü bal polen karışımı ınfolık combi folik asit kullanıyorumBen bana yaptırdı doktor canım ama bir tane aldık onu yumurta geliştirici iğnelerin yanına cok az az doz vurdurdu. Bitmedi bile hatta bir paket. Okadar az yani. Faydası olnuşmudur bilemem
Yorulmadan sakıncası olacağını düşünmüyorum şahsi fikrim zira ben çok nadir yattım.Kizlar bildiğiniz üzere dün transferim vardı. Dünden beri uzaniyorum uyuyorum vs. Yarında evdeyim sonra işe başlıyorum. Sizce normal hayatima devam edebilirmiyim. Yani yürümek dolaşmak gibi şeyler tabiki kendimi yormadan?
Vallahi yemekte yaptım temizlikte yaptım dışarı çıkıp yürüyüşler de yaptımYa ne bilim kimisi hic bisey yapmiyor ne yemek ne temizlik o yuzden sordumben bugun ufak tefrk seyler yaptim dikkatlice ama evden cikmadim daha. Yarin yurumeye falan cikim diyorum
Hayırlı olsun bebeğini alıp gelmişsin inşallah sımsıkı tutunur.Benimde bugun transferim oldu insallah herkes hayirli sonuclar alir .
15cc idi benimde sanırımCanım 13cc dedi bana aynen yanında vurulcam peki nasıl faydası oldu mu
Insallahhh cumlemizinki simsiki tutunsun saglikla gebelikler gecirilsin yavrucaklarimiz hayirlisiyla elleri yuzleri duzgun akillari yerinde hayirli evlatlar olarak kucaklarimiza gelsinlerr saglikla buyusunler evlerimizi şenlendirsinler innnsaaaalllaaahhhhHayırlı olsun bebeğini alıp gelmişsin inşallah sımsıkı tutunur.
Yumurta kalitesini etkiledi mi canım veya sayısını. Kaçıncı gün embiryosu15cc idi benimde sanırım
Benimde bugun oldu.Benimde bugun transferim oldu insallah herkes hayirli sonuclar alir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?