Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ya bak ne guzell canim supriz olmus..ne guzell.aslinda biraz aceleci davranmissin..erken yapmissin..cok guzel bir haber ama bu..eviniz senlenmistir...insallah Allahim kucaginada almayi nasip eder..canim..

Ya bak ne guzell canim supriz olmus..ne guzell.aslinda biraz aceleci davranmissin..erken yapmissin..cok guzel bir haber ama bu..eviniz senlenmistir...insallah Allahim kucaginada almayi nasip eder..canim..
Aynen yine bi tedirginlik var çok sevinmek istemedik temkinliyiz ama Allaha binlerce kez şükürler olsun ki umudumuz devam ediyo

Ahh ne guzel artmis valla cok sevindim insallah devami da guzel olur arkadasim

Ben bana yaptırdı doktor canım ama bir tane aldık onu yumurta geliştirici iğnelerin yanına cok az az doz vurdurdu. Bitmedi bile hatta bir paket. Okadar az yani. Faydası olnuşmudur bilemem
Ben şuan gonal f saizen 13 cc balık yağı q10 arı sütü bal polen karışımı ınfolık combi folik asit kullanıyorum

Yorulmadan sakıncası olacağını düşünmüyorum şahsi fikrim zira ben çok nadir yattım.

Ya ne bilim kimisi hic bisey yapmiyor ne yemek ne temizlik o yuzden sordum ben bugun ufak tefrk seyler yaptim dikkatlice ama evden cikmadim daha. Yarin yurumeye falan cikim diyorum
Vallahi yemekte yaptım temizlikte yaptım dışarı çıkıp yürüyüşler de yaptım ilk 2 gün uzanmaya gayret ettim ama benden bu kadar yatamayacağım dedim o günden sonra da tamamen günlük hayatıma döndüm. Sadece ağır kaldırmamaya çok anı hareketler yapmamaya dikkat ediyorum. Temizlik yaparken süpürge kısmından eşimden destek aldım o beni korkuttu nedense

Hayırlı olsun bebeğini alıp gelmişsin inşallah sımsıkı tutunur.
Insallahhh cumlemizinki simsiki tutunsun saglikla gebelikler gecirilsin yavrucaklarimiz hayirlisiyla elleri yuzleri duzgun akillari yerinde hayirli evlatlar olarak kucaklarimiza gelsinlerr saglikla buyusunler evlerimizi şenlendirsinler innnsaaaalllaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…