- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Koccaman bir amiiiinnnInsallahhh cumlemizinki simsiki tutunsun saglikla gebelikler gecirilsin yavrucaklarimiz hayirlisiyla elleri yuzleri duzgun akillari yerinde hayirli evlatlar olarak kucaklarimiza gelsinlerr saglikla buyusunler evlerimizi şenlendirsinler innnsaaaalllaaahhhh
Siz henüz yumurta aşamasındasınız yumurta toplama olmadı dimi. Hayırlısı olsun. Faydası olur arı sütü felan. Az mı yumurtanız oluyorduBen şuan gonal f saizen 13 cc balık yağı q10 arı sütü bal polen karışımı ınfolık combi folik asit kullanıyorum
Saizen yumurtalar belli olunca vurulmaya başladı yani yeni yumurta felan çıkarmadı. Baştan itibaren vurmadı yani bana. Sana faydası olur bence. Arısütü felan iyi geldi sanırım bana. Hep 1 yumurta felan olurdu.Yumurta kalitesini etkiledi mi canım veya sayısını. Kaçıncı gün embiryosu
Canım aynen bugün iğnelere başladım tavsiyen var mı? Benim 9 10 yumurtam oluyor canım mart ayında 9 yumurta toplandı 8 i olgun du 5 i embiryo oldu 1 tane 3.gün embiryosu transfer i oldu 2.kalşte negatif oldu kaliteyi artırmaya çalışıyorumSiz henüz yumurta aşamasındasınız yumurta toplama olmadı dimi. Hayırlısı olsun. Faydası olur arı sütü felan. Az mı yumurtanız oluyordu
Arı sütü bal polen karışımına 10 gün oldu başlayalı canım sen de durumlar nedir. Benim tedavi bugün başladı gonalf 300 doz kullanıyorum 13 cc saizen bugün başladım dahsSaizen yumurtalar belli olunca vurulmaya başladı yani yeni yumurta felan çıkarmadı. Baştan itibaren vurmadı yani bana. Sana faydası olur bence. Arısütü felan iyi geldi sanırım bana. Hep 1 yumurta felan olurdu.
43 canimSizin kaç çıktı degeriniz düşük yazmızsınız ama göremedim
5 gun kaldı canım ama sabahtan beri çok agrım var belimde ve karnımdaAdet günün mü yaklaştı canım? Bence de bekle belki de vardır bilemezsin
Canım sen bi daha idrar testi yapmadın mı? İlk yaptığın çok erkendi.5 gun kaldı canım ama sabahtan beri çok agrım var belimde ve karnımda
Dün yapmıştım zaten canım 5.gundu 5.gun embriyosuydu benim erken gebelikte çıkmadı ama bugün sabahtan beri agrım var adet tarihime 5gun kaldı ona bağlıyorum birazCanım sen bi daha idrar testi yapmadın mı? İlk yaptığın çok erkendi.
Boş yere umutlandırmak istemem ama ben de 5. gün gün içinde yaptığımda çıkmadı. 6. gün ilk idrarla çıktı. Varsa evde testin yap istersen en azından boş yere stres yapma gebelik varsa.Dün yapmıştım zaten canım 5.gundu 5.gun embriyosuydu benim erken gebelikte çıkmadı ama bugün sabahtan beri agrım var adet tarihime 5gun kaldı ona bağlıyorum biraz
Bi daha yapmam herhalde canım ya artık kan testi günü veririm varsa çıkar insallah ama umudum çok kırıldıBoş yere umutlandırmak istemem ama ben de 5. gün gün içinde yaptığımda çıkmadı. 6. gün ilk idrarla çıktı. Varsa evde testin yap istersen en azından boş yere stres yapma gebelik varsa.
İnşallah güzel bi sürpriz olur size. Olumsuza hazırlamak huyu bende de çok var ama umutsuz olma hayırlısıyla gerçek olsun inşallah gönlümüzdeki.Bi daha yapmam herhalde canım ya artık kan testi günü veririm varsa çıkar insallah ama umudum çok kırıldı
kaçıncı gün değeri cnm Bidaha ne zmn test vereceksin43 canim
İnsallah canımİnşallah güzel bi sürpriz olur size. Olumsuza hazırlamak huyu bende de çok var ama umutsuz olma hayırlısıyla gerçek olsun inşallah gönlümüzdeki.
Nasıl oldun canım benim daha 1.gün bugun akşam moralim bozuldu iyice. Kalktım yürüdüm yol geldim. evde yatıom cogu zaman ama sanki hep oturup kalkarken bile zorluyorum karnımı gibi. Moralim düştü cok. 2 gündür olan oldu..HAmile haberlerini duydukça sizler kadar seviniyorum,negatiflere de bir o kadar üzülüyorum.. çok zor bi dönemden geçiyoruz kızlar allh hepimize hayırlsıını versin,transfern ikinci günü ama ben ara ara hep ağlıyorum içimden geliyor,şimdi de çok korkuyorum..
Evet canim insallah hayirli haberleri birlikte aliriz . Dondurulmus 5.gun embriyosu . Senin kacinci gunBenimde bugun oldu.İkimiz bekleriz artık. Senin dondurulmuş mu kaçıncı gün
Yarın sabah ilk idrarla yap canım varsa zaten çıkar ki inşallah vardırİnsallah canımİşte çıkmayınca ne biliyim Çok umudum kırıldı ama çok agrım var bugün Allah hayıra cıkarsın
Cesaretim yok canım ya test gününe kadar yapamam artık sadece bugün gerçekten çok agrım var enfeksiyon falan öı oldum acabaYarın sabah ilk idrarla yap canım varsa zaten çıkar ki inşallah vardır
İnşAllah yerleşme ağrısıdır canımCesaretim yok canım ya test gününe kadar yapamam artık sadece bugün gerçekten çok agrım var enfeksiyon falan öı oldum acaba
İnsallah ama işte umudum yok keske bir mucize olsaİnşAllah yerleşme ağrısıdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?