Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Koccaman bir amiiiinnn ne güzel bir dua inşallah kuzucum

Ben şuan gonal f saizen 13 cc balık yağı q10 arı sütü bal polen karışımı ınfolık combi folik asit kullanıyorum
Siz henüz yumurta aşamasındasınız yumurta toplama olmadı dimi. Hayırlısı olsun. Faydası olur arı sütü felan. Az mı yumurtanız oluyordu

Yumurta kalitesini etkiledi mi canım veya sayısını. Kaçıncı gün embiryosu
Saizen yumurtalar belli olunca vurulmaya başladı yani yeni yumurta felan çıkarmadı. Baştan itibaren vurmadı yani bana. Sana faydası olur bence. Arısütü felan iyi geldi sanırım bana. Hep 1 yumurta felan olurdu.

Siz henüz yumurta aşamasındasınız yumurta toplama olmadı dimi. Hayırlısı olsun. Faydası olur arı sütü felan. Az mı yumurtanız oluyordu
Canım aynen bugün iğnelere başladım tavsiyen var mı? Benim 9 10 yumurtam oluyor canım mart ayında 9 yumurta toplandı 8 i olgun du 5 i embiryo oldu 1 tane 3.gün embiryosu transfer i oldu 2.kalşte negatif oldu kaliteyi artırmaya çalışıyorum

Saizen yumurtalar belli olunca vurulmaya başladı yani yeni yumurta felan çıkarmadı. Baştan itibaren vurmadı yani bana. Sana faydası olur bence. Arısütü felan iyi geldi sanırım bana. Hep 1 yumurta felan olurdu.
Arı sütü bal polen karışımına 10 gün oldu başlayalı canım sen de durumlar nedir. Benim tedavi bugün başladı gonalf 300 doz kullanıyorum 13 cc saizen bugün başladım dahs

Canım sen bi daha idrar testi yapmadın mı? İlk yaptığın çok erkendi.
Dün yapmıştım zaten canım 5.gundu 5.gun embriyosuydu benim erken gebelikte çıkmadı ama bugün sabahtan beri agrım var adet tarihime 5gun kaldı ona bağlıyorum biraz

Dün yapmıştım zaten canım 5.gundu 5.gun embriyosuydu benim erken gebelikte çıkmadı ama bugün sabahtan beri agrım var adet tarihime 5gun kaldı ona bağlıyorum biraz
Boş yere umutlandırmak istemem ama ben de 5. gün gün içinde yaptığımda çıkmadı. 6. gün ilk idrarla çıktı. Varsa evde testin yap istersen en azından boş yere stres yapma gebelik varsa.

Boş yere umutlandırmak istemem ama ben de 5. gün gün içinde yaptığımda çıkmadı. 6. gün ilk idrarla çıktı. Varsa evde testin yap istersen en azından boş yere stres yapma gebelik varsa.
Bi daha yapmam herhalde canım ya artık kan testi günü veririm varsa çıkar insallah ama umudum çok kırıldı

İnşallah güzel bi sürpriz olur size. Olumsuza hazırlamak huyu bende de çok var ama umutsuz olma hayırlısıyla gerçek olsun inşallah gönlümüzdeki.
İnsallah canım İşte çıkmayınca ne biliyim Çok umudum kırıldı ama çok agrım var bugün Allah hayıra cıkarsın

Nasıl oldun canım benim daha 1.gün bugun akşam moralim bozuldu iyice. Kalktım yürüdüm yol geldim. evde yatıom cogu zaman ama sanki hep oturup kalkarken bile zorluyorum karnımı gibi. Moralim düştü cok. 2 gündür olan oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…