Tüp bebek de olsa son adet tarihinden hesaplanır4 hafta 1 günlük çıktı ama nasıl oluyo ki öyle daha iki haftadır benle bu bebiktoş
Benim de dondurulmuş 3.gün. Test için ne zaman dedilerEvet canim insallah hayirli haberleri birlikte aliriz . Dondurulmus 5.gun embriyosu . Senin kacinci gun
Ne güzel bir haber buPerşembe 31 di cuma lekelenmem oldu kan verdik 30 çıktı. Ctesi tekrar verdim 22. Ptesi 61 oldu☺ 2 embriyoydu bi tanesinde sıkıntı oldu diye düşünüyoruz.perşembe tekrar vercem inşallah kat kat artar
Canım çok şükür bugünde bitti,arada ağlayıp arada gülüyorum fakat 3 tane diyemi çok hareket var içimde iyi mi kötü mü onu bilmiyorum.. neyseki evdeyim işe pazartesi başlıycam şimdilik idare ediyorum.. sende durumlar nasıl??Nasıl oldun canım benim daha 1.gün bugun akşam moralim bozuldu iyice. Kalktım yürüdüm yol geldim. evde yatıom cogu zaman ama sanki hep oturup kalkarken bile zorluyorum karnımı gibi. Moralim düştü cok. 2 gündür olan oldu..
Ama 3. Gun embriyosu 2 gün geriden gelebilir canım 2 gün sonra bi daha dene üzme kendiniMerhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif
Canim benim doktorum 6 -7 gune kendini belli eder ama sen nezamn istersen ozamn yapariz dedi evde pozitifi gorursem 9 .gunde falan yaptirim heralde testi. Sen nezamn yaptiracaksinBenim de dondurulmuş 3.gün. Test için ne zaman dediler
Merhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif
Tüp bebek de olsa son adet tarihinden hesaplanır
3.gün embriyosu 7 günde çıkmaz amaMerhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif
Bana ısrarla 12. Gün kan testi dedi. Beklemeyi düşünüyorum bende. Gerçi senin 5. Gün daha erken belli olurCanim benim doktorum 6 -7 gune kendini belli eder ama sen nezamn istersen ozamn yapariz dedi evde pozitifi gorursem 9 .gunde falan yaptirim heralde testi. Sen nezamn yaptiracaksin
Aslinda en garantisi 12.gun ama iste insan beklerken stres oluyor hepimiz icin hayirlisi olsun insallah kucaklarimizi bos birakmasin rabbim emeklerimizi karsiligini versinBana ısrarla 12. Gün kan testi dedi. Beklemeyi düşünüyorum bende. Gerçi senin 5. Gün daha erken belli olur
3. Gün embriyosu için çok çok erken olmuuuş sakın modunu düşürme lütfen.. Daha zaman var test içinMerhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif
Ikisi de ayni yer mi canim?Kızlar bugun ilk saglık ocagın da verdiğim deger 557 cıkmıs ama 2 saat sonra verdiğim 515 bu ne demek laboratuvar farkında bukadar fark olurmu korkmaya başladım
Yok cnm ben devlet hastanesine gittim transfer günü ve embriyonun gününe göre hesapladılar. Son adet tarihine göre hesaplanmiyor.Tüp bebek de olsa son adet tarihinden hesaplanır
Sıkma canını oluyor o kadar fark. Normal yani... Çalışılan solüsyonun markası farklıdır.Kızlar bugun ilk saglık ocagın da verdiğim deger 557 cıkmıs ama 2 saat sonra verdiğim 515 bu ne demek laboratuvar farkında bukadar fark olurmu korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?