Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım çok şükür bugünde bitti,arada ağlayıp arada gülüyorum fakat 3 tane diyemi çok hareket var içimde iyi mi kötü mü onu bilmiyorum.. neyseki evdeyim işe pazartesi başlıycam şimdilik idare ediyorum.. sende durumlar nasıl??

Merhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif

Canım çok şükür bugünde bitti,arada ağlayıp arada gülüyorum fakat 3 tane diyemi çok hareket var içimde iyi mi kötü mü onu bilmiyorum.. neyseki evdeyim işe pazartesi başlıycam şimdilik idare ediyorum.. sende durumlar nasıl??

Benim de dondurulmuş 3.gün. Test için ne zaman dediler
Canim benim doktorum 6 -7 gune kendini belli eder ama sen nezamn istersen ozamn yapariz dedi evde pozitifi gorursem 9 .gunde falan yaptirim heralde testi. Sen nezamn yaptiracaksin

Pozitif sonuçlar alanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Negatif çıkanlara da hayırlısı olsun diyelim. Benim 19 haziranda çift embriyo transferim olmuştu 5aa kalite çift embriyo. Gecen cuma günü tam jeli yapmak için hazırlanırken kan geldi. Cumartesi hemen test yaptırdık sonuç 13 çıktı. Pazartesi test günümdü. Dün de 9a düşmüş değerim. Kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktorum. İlaçları bıraktım reglim başlayınca tekrar tedaviye başlayacağız. Hiçbir problem saptanmadı 3 yıldır ne bende ne eşimde. 37 yaşında olmama rağmen yumurta rezervim de çok iyi. Ama bir türlü benimle kalamıyor bebekler. Normal yolla iki hamileliğin ikisi de hüsranla sonuçlandı. Tüp bebeğe ümit bağlamıştım en azından sağlıklı sperm sağlıklı yumurta seçiliyor diye. Ama bu da olmadı. Ümidim yok, hevesim yokBugün sabah tuvalette siyaha çok yakın parçalar geldi peçeteye. Kimyasal gebelik sonrası bunu yaşayan oldumu aranızda. Daha önce düşük yaptığımda pıhtı pıhtı kanla atmıştım vücudumdan birini(ikizdi), birinin kalbi durdu kürtaj oldum.Ama hiç böyle koyu renk birşey görmedim bugüne kadar.

Canim benim doktorum 6 -7 gune kendini belli eder ama sen nezamn istersen ozamn yapariz dedi evde pozitifi gorursem 9 .gunde falan yaptirim heralde testi. Sen nezamn yaptiracaksin
Bana ısrarla 12. Gün kan testi dedi. Beklemeyi düşünüyorum bende. Gerçi senin 5. Gün daha erken belli olur

Bana ısrarla 12. Gün kan testi dedi. Beklemeyi düşünüyorum bende. Gerçi senin 5. Gün daha erken belli olur
Aslinda en garantisi 12.gun ama iste insan beklerken stres oluyor hepimiz icin hayirlisi olsun insallah kucaklarimizi bos birakmasin rabbim emeklerimizi karsiligini versin

Kızlar bugun ilk saglık ocagın da verdiğim deger 557 cıkmıs ama 2 saat sonra verdiğim 515 bu ne demek laboratuvar farkında bukadar fark olurmu korkmaya başladım

Merhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif
3. Gün embriyosu için çok çok erken olmuuuş sakın modunu düşürme lütfen.. Daha zaman var test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…